Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Şişlide Motosikletçiye Darp !

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mart 2006
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış. Bunlara en etkili çözüm hiç bulaşmamak. Bulaşırsınız, herifin silah çekeceği tutar, bok yoluna gidersiniz. Gerçi ben öyle hissediyorum ki, bu çomarladan biri bir gün silahlı bir motosikletliye denk gelecek. Ondan sonra seyreyle gümbürtüyü.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42

    Üyelik
    21 Kasım 2016
    Şehir
    Eskişehir
    Arkadaş bu insanlar ne ara bu kadar tahammülsüz birer yaratığa dönüştü anlamakta güçlük çekiyorum artık :D

  3. #43
    bilginet45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mayıs 2007
    Şehir
    Manisa/Akhisar
    Motosikleti
    GV650, C800
    hem adamı darp et hem malına zarar ver o kadın nekadar naletmiş yaw işi karıştıran oo motoruma tekme ataca hee eksozuna oturturum ikisini birden kimsenin kimseye saygısı kalmamış insanlığın öldüğü an arkada iyi sabretmiş

  4. #44
    oznkrçm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    RAMZEY 100-YBR 250-CBR 250-CBF 600-VFR 800
    Nasıl insanlarla, nasıl bir dünyada yaşıyoruz?

    Sanırım günümüzde en büyük tecrübe bu tarz yaşam formlarını uzaktan tanıyıp hiç bulaşmamak olsa gerek.

  5. #45
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    https://tr.letgo.com/tr/i/kiya-jip_2...2-1fe0072ad575

    Kocaelinin akneferlerindenmiş :D
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

  6. #46
    Kaiser3461 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Eylül 2017
    Şehir
    İstanbul/Üsküdar
    Motosikleti
    Ybr 125 Esd
    Ben böyle bir olay olduğunda motorcu abimize kardeşimize yardım ediyorum burdaki motorcular izliyor. Adama helal olsun peygamber sabrı varmış. O cinnetle kadına bile vurabilirdim...
    yağızkoç05 ve F54 bunu beğendiler.

  7. #47
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2010
    Şehir
    sakarya
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    hiç böyle amcalar bize denk gelmiyor ...
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

  8. #48
    AzÇok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ocak 2018
    Şehir
    İstanbul-İzmir
    Büyük araç sürücülerinin tavırları yolun tapusunu da almış gibidir. Bunu bilmeyen yok. Fakat adam ve karısı manyaklıkta aynı tornadan çıkmış gibi.
    Motorcu kardeşimize gelirsek. Adamın karısına vurduğu iddiası var. Fakat görüntüde öyle bir şey yok. Ağır tahrik altında olmasına rağmen bunu yapmaması iyi. Sanıyorum adamı karısıyla beraber paket yapabilecekken gaza gelmeyi başarmış. Fakat onun yerinde olsam çarpışmaya neden olan hamleyi yapmazdım.

  9. #49

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    şişli mecidiyeköy civarında trafik hep felçdir insanlar pek ışığa bakmaz o yüzden trafik felç olduğu için. milim milim akar insanlarda o boşluğu milim milim araçları kaydırarak doldurur.. o yüzdendirki kırmızılarda geçenler bolcana görürsünüz.. buda istanbul trafiğinin gerçekleri.. buna göre motorla oraya giriyorsan bu bilinçde sürüceksin. yoksa bu tip şeyler çok olur.. buralarda sürücekseniz sabrınız ve vaktiniz çok siniriz hiç olmıycak sinirleri aldırıcaksınız..

  10. #50
    hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2016
    Şehir
    papua yeni gine
    iki taraf ta haksız olduğu için "ellemeyin yesinler birbirlerini" diyorum.

    medeni ülkelerde, böyle çoğu vak'alarda izlediğim kadarıyla, iki tarafta ilk olarak karşılıklı özür dileyip 'bir şeyin var mı' diye sorup ortamı sakinleştirmeye çalışıyor. bizde ise her iki taraf ta ''round 1 fight'' talimatı almışçasına hareket ediyor. tamamen yetiştirilme tarzı ile alakalı bir yaklaşım.

    siz de bu tip vak'alarda ellemeyin, dövüşsünler, birbirlerini seleksiyon içinde bıraksınlar. ayı besleyen yemine katlanır (ne alaka?)

    sigaranızı yakıp izleyin.

    round 1 fight!!!

  11. #51
    PAPAZ_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Kasım 2018
    Motosikleti
    GV650
    İzledim moralim bozuldu çok sinirlendim. Sonra bide yapılan yorumları okudum , herkes ayrı bir alem de. Alakasız alakasız yorumlar. Dayanamadım en alakasız yorumu ben yazayım da millet ne kadar boşa sallıyo belki okurlarda farkına varırlar..

    Bence bu kavgada mağdur yerde yatan motosiklettir... Çünkü içlerinde en insancıl davranan o. Kimseye karışmıyor , aldığı darbelerin etkisiyle yere düşüp baygınlık geçiriyor. Geçmiş olsun diyorum, inşallah kötü birseyi yoktur.

  12. #52
    kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Aksakallı amcaların, başörtülü teyzelerin bile trafik kavgasına karıştığı manyak bir yer oldu bu Istanbul. Kimsenin canı güvende değil. Böyle durumlarda basın gidin. Tabancası olsa vuracak manyak.

  13. #53
    splender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Temmuz 2014
    Şehir
    İst / Ispartakule
    Motosikleti
    YAMAHA YZF R25
    ADalet sisteminin oturmadığı yerde, sürekli aldatmanın, zengin olmanın, kültürümüze ters olan şeylerin dizilerde boy gösterdiği yerde, medeni kanunun bile medeni olmadığı sadece caydırıcı olsun diye kadını haksız yere kolladığı yerde bu yaşananlar gayet normal.
    Akşam haberlerde nefsi müdafaa gereği kocasını öldüren kadınla ilgili haberde, kadın beraat alıyor ve sokak röportajında bunu belirttikleri kadının biri 'Bana kötülük edecekse öldürmek benim de hakkım' diyebiliyor.

    Yani kısacası çivisi çıkmış dünyamızın.

  14. #54
    Uğur Bilgili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ocak 2010
    Şehir
    Dubai
    Motosikleti
    BMW R1150GS
    Kirmizi isikta gecmenin cezasi 235TL oldugu ve isiklarda kamera olmadigi surece, cok goruruz bu tipleri.

  15. #55
    y.selimbatu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2017
    Şehir
    Bigadiç
    Motosikleti
    Şun An Yok.
    Olayın bide şöyle farklı bir boyutu var. Yanımda ailem, eşim varken yüzde trilyon haklı olsam bile kimseyle tartışmamaya özen gösteririm. Burda sakallı tip dua etsin motorcu delikanlı adammış. Bir erkek için eşinin çocuklarının önünde dayak yemekten daha onur kırıcı bir şey yoktur heralde.

  16. #56

    Üyelik
    26 Ocak 2016
    Alıntı tugrulbora adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Utanıyorsan motoru bırak o halde, sen de otomobile geç arkadaşım.Kırmızı,mor,yeşil farketmez geçersin güzel güzel.Haklı,haksız ne farkeder yahu!
    Anlattığımı "Haklı,haksız ne farkeder yahu" şeklinde anladığınız için teşekkür ederim. Emin olun; bu kadar açık yazdığım bir şeyi bile anlayamayacak bir güruhla aynı grup içinde anılmak, benim de hoşuma gitmiyor.

    Motosiklet benim için bir zevk değil, ihtiyaç. Ulaşım aracı olarak kullanıyorum. Başka seçeneğim olsaydı -yine emin olun ki- düşünmeden uzaklaşırdım motosikletten. Odanızdan çıkıp dolaşırsanız, dış dünyadan birazcık haberiniz olursa; söylemek istediklerimi belki anlayabilirsiniz.

    Alıntı zuluman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ağır saçmaladın.
    Mantıklı konuşun, dinleyelim.

    Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Agresyon??
    Agresyon Kelime Kökeni
    ~ Fr agression saldırı, saldırganlık ~ Lat agressio a.a. < Lat aggredi, aggress- üstüne yürümek +tion < Lat ad+ gradi, gress- yürümek, adım atmak

    (ALINTI)




    Alıntı Akias adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kim haklı kim haksız muhabbetini geçiyorum.

    Motor sürücüsünün araç sürücüsünün eşine ne zaman vurduğunu söyleyebilir misiniz? Çünkü benim tek gördüğüm saniye 32 de kadın motosiklet sürücüsüne vurmaya çalışıyor doğal olarak ta sürücü engellemeye çalışıyor.

    Şayet ülkemizde ortaokul seviyesindeki kendini bilmez serserilerin bile yaptığı basit bir yöntem var kişiye gidip saçma sapan hareketler yapıp kişi hafifçe dokunsa bile bakın bana vurdu diye çığırmaya başlayıp kavga eden tiplerden ne farkı var? Araç sürücüsü de millet toplanınca sen benim karıma ne hakla vurursun deyip çektiği silah ile saldırıyor ee? sürücü böyle dedi diye motosiklet sürücüsü kadına mı vurmuş oldu?

    Çektiği şey ne tornavida ne İngiliz anahtarı, tutma yerinden yukarıya doğru incelen ve oynar başlıklı bir yaylı teleskopik jop saniye 49 ile 51 ve 58 ile 60 saniye aralarını youtube üzerinden yavaşlatıp izlerseniz fark edebilirsiniz.

    Şahıs aracından bir meşru müdafaa olmadığı halde yasak olan bir silah ile darp için indi ve karısını bahane edip motosiklet sürücüsün darp etti bunu anlamak çok mu zor sizin için?

    Videonun sonundaki motosiklet sürücünün kamerasını gasp etmeye çalışması da cabası.
    Yazdıklarınızdan dolayı şimdi "Kim Haklı Kim Haksız"a girmek zorundayım.Ben, yazdığım metnin hiçbir yerinde "Motorcu Haksız, Arabacı %100 Haklı" demedim ki. Kağıt üzerinde; araba kırmızıda geçiyor, motora yeşil yanıyor ve bu durumda motorcu haklıdır.
    KAĞIT ÜZERİNDE.
    KAĞIT!

    Klişe bi söz vardır "Haklı ama ölü olmak ister misin?" diye. Ben burada; motorcunun, arabaya yol vermesi gerektiğini, belki 1-2 saniye zaman kaybedeceğini ama bu tarz bir tartışma, kaza, olay, gerginlik, stres yaşamanın o 1-2 saniyeden daha fazla kişiye kayıp yaşatacağını söylemeye çalıştım.
    Ama ne hikmetse "MOTORCUHAKLIDIR.NET" üyeleri bunu anlamakta epey zorluk çekti.

    Ayrıca, kadın motosiklete tekme attığı zaman motorcu, kadına vuruyor.


    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Hayatında odasından hiç çıkmamış site üyeleri. O job-mob falan diyenler az bi gelin bir şey söyleyeceğim.
    Şöyle bir durum hayal edin. Bir olay yaşanıyor (haklı ya da haksızsınız), birisi kalkıp eşinize vuruyor ve belki de sizin, o adama karşı fizik dezavantajınız var diyelim. Ne yapacaksınız? "Aaa ama çok ayıp, neden karıcığıma vurduğunuzu sorabilir miyim?" mi diyeceksiniz. O teleskobik job var ya, her kıvrımını hissettiririm o karıma vuran yaratığa.

  17. #57

    Üyelik
    20 Aralık 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Sahibinden satılık sportage ilan no: 632169980
    İstanbul/kağıthane
    0545 438 06 61

  18. #58
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2005
    Şehir
    Coruscant
    Motosikleti
    speederbike
    Agresyon, Fr.
    Saldırganlık, Tr.

  19. #59

    Üyelik
    26 Ocak 2016
    Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Agresyon, Fr.
    Saldırganlık, Tr.
    Kullanıcı adınızı göz önünde bulundurursak; sizden Türkçe dersi almayı tabi ki isterim.

  20. #60
    Remzidemir41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Ağustos 2016
    Bu ülkede sosyalist olunmaz yemin ediyorum...


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)