Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha yolda projesi start aldı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    Yamaha Motor Türkiye, yeni ürün gamı hakkında bilgi almak ve test etmek isteyen kullanıcıları için hayata geçirdiği ‘Yamaha Yolda’ projesiyle yola çıktı. Projesinin startı İstanbul’da YamahaRiding Academy’de gerçekleşen açılış partisiyle verildi. Yüzlerce motosikletsever açılışta gün boyu müziğin ve eğlencenin tadını çıkarırken aynı zamanda merak ettiği Yamaha motosikletlerle sürüş deneyimi yaşadı. Kullanıcılar YamahaRiding Academy’nin deneyimli eğitmenleri eşliğinde pistte, bu yılın modelleri XMAX 400, XMAX 300, XMAX 125, NMAX 155, Tricity 155, YZF-R25, MT-07, MT-25, Tracer700’ü sürerek test ettiler.

    Bu proje ile aylar sürecek Türkiye turuna çıkan Yamaha,Türkiye’nin çeşitli illerinde Yamaha’nın eşsiz modellerini test edebilmek için bekleyen yüzlerce kullanıcıya ulaşacak. İstanbul’da gerçekleşen etkinlikle başlangıç yapan ve İstanbullu kullanıcıyla buluşan proje daha sonra Bursa, Balıkesir ve İzmir’i rotasına alacak. İlk etapta 14 - 15 Nisan tarihlerinde Bursa’da, 21 - 22 Nisan’da Balıkesir ve28 - 29 Nisan’da İzmir’de olacak ‘Yamaha Yolda’ ekibi, ön kayıtla test sürüşlerine katılacak motosikletlilerle buluşacak.

    2018’i yenilikler yılı olarak adlandırmıştık “Yamaha Yolda” projesi ile Türkiye’de bir yeniliğe daha imza attık diyen Yamaha Türkiye Genel Müdürü Bora Berker Cansever “Kando felsefesinden yola çıkarak müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarının üzerinde hizmetler sunmak için çalışıyoruz. Bu proje ile motosiklet tutkunlarıyla daha sıcak temas halinde olarak benzersiz marka imajını güçlendireceğiz” şeklinde sözlerini tamamladı.

    "Yamaha Yolda" ile ilgili bilgi almak ve kayıt olmak için:
    https://www.yamaha-motor.com.tr









    Aydin1966 bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Crixa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Temmuz 2014
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Yamaha 1100 dragstar
    önce bayilerine çeki düzen versinler 2003 model yamaham var die servise almıyorlar şikayet ederim dedim tamam alıcaz dediler
    motorun debriyaj balata ve sacı yağ filtresi hava filtresi debriyaj teli değişcek bide bide buji ve yağ konulcak bunun için 2 hafta sonra motoru alabilirsiniz dedi bende bırakmadım bu iş 2 saatlik iş hadi 2 gün desin 2 hafta ne ya

  3. #3
    Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Haziran 2012
    Şehir
    Lüleburgaz-Bursa
    14 Nisan'da Bursa'da Yamaha Start Motor'un düzenlediği test etkinliğine katıldım.Yetkililerin ilgi ve alakaları güzeldi.Yeterli ekipmanı olmayanlara test için ekipman verildi.Bu da güzel bir ayrıntı.Testten önce katılımcıların gaz-debriyaj kontrolüne bakıldı acemi olanlara yüksek cc ler verilmedi.Bu da ne kadar bazılarının hoşuna gitmese de güvenlik dahilinde yapılması gereken bir ayrıntıydı.Ama test güzergahı çok kötüydü.Şehir içi yoğun trafikte motosikletleri düzgün şekilde test etmek imkansızdı.Yoğun trafik yüzünden teste katılan bazı sürücüler zor anlar yaşadı.Ben kullandığım Tracer 700 ile 3.vitesten ve 70 km den yukarısı göremedim.Motorlarını teste açacak bütün firmalar güvenlik ve düzgün test edebilme amacı ile test güzergahlarını daha az trafik olan şehir dışına yakın noktalarda belirlemeleri herkesin yararına olur.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)