Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Aziz Yıldırım İle Motosikletçi Tartışması A.Y Motosikletçiyi Sıkıştırdı.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #61

    Üyelik
    03 Ekim 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    Alıntı BigLion adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arabıcıyı haklı çıkaranı, Allah, o ve onun arkasından gelen gözlüklü çemkirenlerle inşallah trafikte sık sık karşılaştırır. AMİN.
    Sen kimsin ki beddua ediyorsun hakkımızda. Görmüyor musun? burda motorcunun haklı olduğu bir tek kare göremedim ben. Sıkıştırma yok bir şey yok! Kamerasına malzeme aradığı belli, amacına da ulaşmış, haber ajansı cebine 3 kuruş vermiştir artık. Yalnız dikkat etsin öyle ulu orta konuşurken alıverirler içeri sonra yalvarır özür diler bu videoyu da bir güzel silerler, üstüne de tazminat ödetirler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #62
    freewill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Mayıs 2011
    Şehir
    Aydın
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 400 Youtube: Sucuk Ekmek MotoVlog
    hadi insanın görgüsüzü bi nebze çekiliyor ama sonra görme zengin görgüsüz olunca tahammül sınırı kalmıyor insan da. Tez zaman da sinyal kolu münasip bir tarafına girer de akıllanır umarım

  3. #63
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

    Üyelik
    24 Haziran 2011
    Giriş: Beni sıkıştırdı,sinyal vermedi,kameram var sen şimdi yandın.

    Gelişme: Gaz aç,aracı takip et,ders ver,el kol yap.

    Sonuç:Araba önüne kırar,durur, arabadan sürücü iner,yanı kalabalıksa onlarda iner,motorcu kahramınımız "R" yapar.

    Genel sonuç: Action cam çıktı,mertlik bozuldu.

  4. #64

    Üyelik
    29 Mart 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Mt-25
    İstanbul trafiğin de her sinyal vermeyen, her sıkıştırana hesap sormaya kalkarsan zaten çok kavga edersin ya da çok yaşamazsın. Bitmiyorlar bitmeyecekler de defansif sürüş ile hayatta kalmaya çalışacaz. Korumalara ve aziz efendiye denecek bir şey yok. Parası olan ve arkası olanın güçlü olduğu yıllardayız haklı olanın değil. arkadaşa geçmiş olsun.

  5. #65
    TimFx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mayıs 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Ninja300SE ABS
    Nerdeyse bu krolar yüzünden kamera yasaklansın diyeceğim. Yada şu kamera için ayrıca bir ehliyet verilsin

  6. #66

    Üyelik
    03 Ekim 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    Alıntı TimFx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nerdeyse bu krolar yüzünden kamera yasaklansın diyeceğim. Yada şu kamera için ayrıca bir ehliyet verilsin
    Bence de yasaklansın, kullanım amacı olan hobiden çıkmış bir alet. Uygun olmayan ekipman teçhizat kapsamına alınabilir, ciddiyim. Sürüş güvenliğini tehlikeye sokuyor. Kullanan kişide bağımlılık ve dikkat dağınıklığına yol açıyor.

  7. #67
    mustick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Mayıs 2016
    Motosikleti
    CBR250R
    Motorcu kardeş araçta A.Y'ın olduğunu daha önceden biliyormuş gibi geldi. Çünkü İstanbul trafiğinde sinyal vermeyen her önüne gelen aracı takip ederek uyarmak akıllı insan işi değil.
    Taner YILMAZ bunu beğendi.

  8. #68

    Üyelik
    10 Temmuz 2017
    Şehir
    Bursa
    Arkadaşlar videoya dikkatli bakarsanız sinyal vermiş zaten yeni farkettim sonra arkadan kovalıyıp böyle bir şey yapması bence uygun değildi...

  9. #69

    Üyelik
    15 Temmuz 2014
    Şehir
    İstanbul
    Konuyla direkt alakasi yok ama eger trafikte biriyle tartisacaksaniz motordan inip tartisin.

  10. #70
    jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Temmuz 2015
    Motosikleti
    Yohhh
    Plakası belli mi?

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 01:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:43 ----------

    Alıntı shruikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    buradan istanbullulara sesleniyorum, o koruma itini bulup bi temiz dövmezseniz adam değilsiniz
    plakayı ondan sordum zaten...
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

  11. #71

    Üyelik
    09 Temmuz 2017
    Şehir
    Bakırköy İstanbul
    Motosikleti
    HondaCRF250Ralli
    Motosiklet ile az biraz alakası olanlar....sinyal ver dedi diye bugün tiiiye aldığınız kardeşiniz şükür ki hala yaşıyor. ...Barkın kardeşimiz ''"o saniye yayalara yasak yerde ne işin vardı babo""" diye soramadığı için hayatını kaybetti....yüreğiniz mevcut düzene ayak uydurursa fena ""her aldatılan kandırılan paçayı kurtarıyorsa"" memleketimde ....o koruma bozuntularıni göremeyen gözleriniz inşallah bir gün sizi kalabalık olmalarına ve paralarının gücü ile sizleri sindirmeye çalışan birilerinin asaladigi kimliklerden biri yapmaz. ..biraz empati..... BU ARADA SİZ UYUYUN, TERİM KAVGA ETTİ, CEBİNE DÖRT MİLYON EURO TAZMİNATI KOYDU. .ben istifa etmedim,tff görevime son verdi demiş. Duyun EYY halk sen BİN lira denklestirme derdinde iken HEM B.KU YİYEN HEMDE HALKIN DÖRT MİLYON EUROSUNU CEBİNE İNDİRENLERI gör..ne DEMİŞTİNİZ FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞMI YAZIK COK YAZİK TOPU TOPU ELLİ PARA BABASININ FİGÜRANLARI GİBİ SPORSEVERLİKMİ OLUR..MEMLEKETİ ,TÜRK FUTBOLUNU YÖNETENLERE BAKILIRSA motosikletlerin ederinin en az İki , üç katı satılmasına şaşırmamak lazım..siz devam edin paranın şımarıklığı ve gücü ile gariban bir kardeşimizin sindirilmesini sağlayan iki üç dalkavugun ettiklerini görmezden gelmeye...Bu hale nasıl geldi memleket diyoruz yaaa, bir bakmak lazım aynaya.

  12. #72
    vişneçürüğü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2017
    Motosikleti
    piaggio beverly 300
    Fenerbahçe Kulübü, Sarı lacivertli ekibin başkanı Aziz Yıldırım ile trafikte motor kullanan sürücü arasında geçen diyaloglarla ilgili açıklamalarda bulundu.

    İşte Fenerbahçe'nin resmi sitesinden yapılan açıklama;

    Bugün bir haber ajansının son derece yanlı ve tek taraflı bir pencereden servis ettiği bir haberde, bir motosiklet sürücüsünün akan trafikte Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ı önce el kol hareketleri ve söylemleriyle taciz ettiği görüntüler ve sonrasında da sürücünün tek taraflı kendi hatasını ve sonuçlarını kamufle etme amaçlı yalan beyanları yer almıştır.
    Haber ajansları, elde ettiği haberleri tüm gerçekliğiyle ve belgeleriyle kitle iletişim araçlarına herhangi bir yorum ve algı katmaksızın yayma, olabildiğince tam ve tarafsız, objektif haber servis hizmeti sağlama misyonuna sahiptirler. Haberi işlemek, yayın politikasına uygun hale getirmek haber ajanslarının misyonuna uygun bir faaliyet değildir. Ancak söz konusu haber ajansı bu misyonunun dışına çıkarak haberi işlemiş, tek taraflı ve sübjektif bir haber yapmış ve sonuçta son derece manipülatif ve gerçeklerden uzak bir röportaj ile birlikte yayınlamakta hiçbir mahsur görmeyerek tarafsızlık misyonunu terk etmiştir.

    Kaldı ki bir an için anılan haber ajansının aynı zamanda gazetecilik faaliyeti içinde olduğu düşünülecek olsa bile son derece işlek trafik yoğunluğuna sahip bir caddede, sürüş halindeki bir aracı takip eden, takip ettiği araç sürücüsünü hem el kol hareketleriyle hem de sözleriyle taciz etmeye çalışan, bu şekilde hem kendisinin hem de diğer sürücülerin sürüş güvenliğini tehlikeye sokan bir şahsın ajitasyon dolu, tek taraflı ve görüntülerle uyumlu olmayan beyanlarını servis etmek, objektiflikten son derece uzak, yanlı ve haksız bir gazetecilik anlayışı olduğu gibi, gazeteciliğin ahlaki ilkelerinden de yoksun bir yaklaşımdır. Ayrıca Başkanımız, özellikle 3 Temmuz sürecinde mücadele ettiği FETÖ / PDY örgütü başta olmak üzere bazı terör örgütlerinin tehdit hedefleri arasındadır.

    Konuyla ilgili olarak bahse konu ajansın taraflı haberiyle ilgili tüm hukuki sorumluluklarımızın saklı olduğunu belirtir, kamuoyuna saygılarımızı sunarız.


  13. #73

    Üyelik
    03 Ekim 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    Evet zurnanın zırt dediği yere gelindi. Bir de bu açıdan bakalım.
    takip ettiği araç sürücüsünü hem el kol hareketleriyle hem de sözleriyle taciz etmeye çalışan, bu şekilde hem kendisinin hem de diğer sürücülerin sürüş güvenliğini tehlikeye sokan bir şahsın ajitasyon dolu, tek taraflı ve görüntülerle uyumlu olmayan beyanlarını servis etmek,

  14. #74
    pokeharun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Ocak 2007
    Şehir
    bursa
    Motosikleti
    2006 ybr sattı 2006 cbr 600 f sattı,yeni arıyor:)
    İstanbulda bu sekilde araç kullanan çok, önüne tehlikeli bir şekilde girmemiş arada mesafe var görünüyor belki baktı da döndü bilemem böyleleriyle uğraşsan sürüsüne bereket var malesef ha suçlu mu suçlu sinyal vermemiş keşke hepsi ceza yese motor süren sinyali işaret etti illa musallat olacam dedi belki anlar diye ama bi de hemen önüne utanmadan kırıyor aracı durduruyor arkadan gelenlere ne demeli! Bi de aciklamaya gel! Utanmasa kendini haklı çıkaracak malesef güç para kimde kendini birşey sanıyor böyle kişiler iyi bir ceza almalı. Sadece ana avrat küfür etmesi bile yeter neyse ki piyasaya düştü videosu ne olduğu ortaya çıktı.

  15. #75

    Üyelik
    09 Temmuz 2017
    Şehir
    Bakırköy İstanbul
    Motosikleti
    HondaCRF250Ralli
    açısı yok kardeşim bu işin, eee nolmuş fazladan bir '''sinyal versene'' demiş ..en azından hayatta fazladan artistlik yapmış, eee en azından hayatta... Barkın yayalara yasak yere giren ve kazaya ve ölümlere bilerek veya bilmeyerek sebep olan şahısa bir uyarıda bulunamadan gitti. herkes bıraksın bu güce tapmayı, KRAL ÇIPLAK ULAN!! görün artık bu memlekette HELAL yolla bu paraları kazanmak mümkün değil..kafanızmı almıyor..ve bu paraları elinde tutanlar Halkın üstünde KILIÇ gibiler.. nolmuş bir delikanlı SİNYAL VERSENE LANN demişse..çokmu gördünüz..ben 12 yıldır bıraktığım motosiklet sevdasına geri dönmek isterken siz kullanıcı olan dostlar nedir bu alay hali... acemi bile olsa tepkisi biraz abartılı da olsa siz kadar tecrübeli değil diye bu kardeşimizi aşağılama nedir..tekrar edeyim siz burada geyik yaparken asil(hiçbir dünya başarısı olmayan bir yığın futbolcu yönetici vs.ler) spor camiasının bir onurlu neferi daha vatan,millet,sakarya demekten geri kalmayan bu zat HALKI SUİSTİMAL ETTİ ve 4 milyon euro tazminatı cukka yaptı. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz kardeşim.. bu işin feneri, gssi,bjksi yok.. haydi uyku bitti, uyanma vaktidir bi zahmet.

  16. #76
    Ekarademir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Kasım 2016
    Şehir
    Aksaray
    Motosikleti
    KTM 640 Adventure
    Motorcuyu haksız buluyorum ben. Büyütülecek bi mevzu değildi. Artistlik yaptı sonunu gördü.

    Trafikte en uyuz olduğum tip bunlar. Sırf kornaya bastı diye adam dövmüşlüğüm var benim. Bizim burda korna küfür manasına geliyor.

    Arabadaki ne dediğini duyamıyor sonuçta. El kor hareketi yapıyor. Nerden belli anasına sövmediği? Ya dengesiz birine denkgelseydide kafa göz patlatsalardı? Yada üstüne kırsaydı?

    Kamera çıktı mertlik bozuldu.

  17. #77
    ertoros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Mayıs 2013
    Şehir
    mersin
    Motosikleti
    Kawasaki KLX150L
    Hıncal Uluç abimiz bugünkü köşesinde motosiklet sürücüleri tarafına geçmiş.
    Hey abimiz! Sen değilmisin? Her defasında motosikletcileri yerden yere vuran.
    Şimdi n'oldu? Tabii...Aziz Yıldırım var işin içinde.
    Düşmanının düşmanı dostun misali.
    Birde gitmiş Fatih Terim baskınıyla kıyaslamış.Ey Allah'ım.
    Sabah Gazetesi Haber Linkini URL ye çeviremedim. http://www.sabah.com.tr/yazarlar/uluc/2017/08/02/terim-ve-aziz

  18. #78
    TarıkTekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2016
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Honda NC750D Integra
    Vayy be Aziz Yıldırım’ın bu yaptığına çok mu şaşırdık.

    Bu olay olmadan önce şöyle bir anket yapsaydık sonuç ne olurdu?

    Ülkemizin en büyük kluplerinden birinin yöneticisi olan, varlıklı bir iş adamımız, simsiyah koca cipiyle sinyal vermeden dönüş yaptığı için, bir motorcu tarafından uyarılsa nasıl bir tepki vermesini beklersiniz?

    A-Camdan elini çıkartıp mahçup bir gülümsemeyle‘’Pardon kardeş, haklısın görmedim’’ mi der?

    Yoksa;

    B-Camdan parmağını sallayarak ‘’ne diyon lan sen, ben kimim biliyomusun, ezerim seni bak gocaman cipim var’’ mı der

    Ben A şıkkını beklerim…beklerim…beklerim…ve daha çoookkk beklerim


    REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)