Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motosikletlilerin sosyal ağı Motor-In, baştan sona yenileniyor

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    Motosiklet kullanıcılarının uğrak noktası olmayı hedefleyen Motor-In, motosiklet kullanıcılarına sosyalleştiren ve onların servis, bakım ve gezinti gibi temel ihtiyaçlarına yanıt vermeye çalışan mobil öncelikli bir platform olarak yola çıktı. Yaklaşık bir yıl sonra baştan sona yenilenen Motor-in yeni gelir yöntemleri ekleyip, küresel hedefli bir mobil uygulama haline geliyor.

    Tolga Sandık ve Engin Alçar tarafından kurulan Motor-In’in ilk versiyonu yaklaşık 3 ayda geliştirilmişti. Özellikle verdiği servis bulma hizmeti ile dikkatleri çeken Motor-In, başarılı filtreleme özelliği sayesinde en uygun servis seçeneklerini kullanıcına sunuyor.

    Motosiklet kullanıcıları için oluşturulmuş rotalar bulmanıza da olanak sağlayan Motor-In, içinde ülkenin her köşesinden 100’e yakın rota barındırıyor. Kullanıma sunulduğu günden bu yana toplamda 14 bin 500 defa indirilen Motor-In, hem Android hem de iOS platformlarına destek veriyor.

    “Motorbulance” servisi sayesinde yolda kalan motosiklet kullanıcılarına yol yardım çağrısı yapma imkanı da sunan Motor-In, tıpkı diğer sosyal medya platformlarında da olduğu gibi benzer ilgi alanlarına sahip olan kullanıcıların gruplar kurmasına da olanak tanıyor.

    Motosiklet odaklı bir platform olduğu için kullanıcılarına profil kısmına kullandıkları motorsikletler ve ekipmanları ekleme imkanı da sunan Motor-In, motosiklet kullanıcıları için oldukça başarılı bir sosyal ağ. Şu an için 4 kişilik bir ekip tarafından yönetilen Motor-In’in ikinci versiyonu üzerinde çalışmaların sürüyor. İkinci versiyonu ile gelecek yeni özellikler arasında offline harita desteği, sıfır/ikinci el ekipman satışı ve online sigorta yapma gibi önemli yenilikler var.



    Online satış ve sigorta işlemlerinden gelir sağlayacak

    100 bin TL‘lik bir sermaye ile kurulan sosyal ağ, bugüne kadar herhangi bir yatırım almadı. Ağırlıklı olarak uygulama içinde yer alan reklam alanlarından gelir elde eden Motor-In, ikinci versiyonla birlikte gelecek olan ekipman satışı ve online sigorta işlemlerinden de komisyon almayı hedefliyor.

    Farklı özellikleri tek bir platformda toplaması sayesinde rakiplerinin önüne geçen Motor-In, sadece ülkemizdeki değil tüm dünyadaki motosiklet kullanıcılarını bir araya getirmek istiyor. 2019 yılının ilk çeyreğinde Avrupa’ya açılmayı hedefleyen Motor-In, doğru bir strateji ile başarı yakalayabilir. Dilerseniz Motor-In uygulamasını Android için burdan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

    Kaynak: Webrazzi.com
    Pisman bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Zato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Mayıs 2015
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    xvs 650 dragstar
    Harita üzerinde yalnızca o anda bulunulan noktaya değil de istenilen herhangi bir noktaya POI ekleme seçeneğinin olması gerek. Bende mi bi problem oldu anlamadım ama yalnıza o anda bulunduğum yere POI noktası ekleyebiliyorum. Ayrıca eklenen poi'nin ekleyen kullanıcı tarafından değiştirilebilmesi, silinebilmesi özelliklerinin de olması gerekir.

  3. #3

    Üyelik
    09 Mart 2016
    Alıntı Zato adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Harita üzerinde yalnızca o anda bulunulan noktaya değil de istenilen herhangi bir noktaya POI ekleme seçeneğinin olması gerek. Bende mi bi problem oldu anlamadım ama yalnıza o anda bulunduğum yere POI noktası ekleyebiliyorum. Ayrıca eklenen poi'nin ekleyen kullanıcı tarafından değiştirilebilmesi, silinebilmesi özelliklerinin de olması gerekir.
    Merhaba,

    Evet harita üzerinde sadece bulunulan yere POI eklenebiliyor. Tabii herkes geçmişte tecrübe ettiği yerleri eklemek isteyecektir ama buradaki önceliğimiz tıpkı rota kaydında olduğu gibi kişinin o anda yol alıyor olması veya orada bulunması şeklinde.

    POI düzenleme için ise şu anda yenilenen versiyonda ekleme yapılıyor. Güncelleme ile oluşturduğunuz POI'lerde işlem yapabileceksiniz.
    -
    Türkiye'nin Motosiklet Kullanıcılarına Özel İlk Mobil Uygulaması
    -


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)