Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motosiklet çanta montajı nerede yaptırılır. İşte cevabı.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    Motosiklet çanta ve aksesuarları genellikle stokların tutulmadığı, çeşidin bulunmadığı, sipariş üzerine getirtilen ürünlerdir. Bir de montaj sorunu var.

    Motomax Hasanpaşa mağazasında geniş bir yelpazede bu ürünlerin bir arada göründüğü zengin stokların olduğu çanta standı kuruldu.

    Üstüne bir de servis kuruldu, Motomax müşterileri satın aldıkları çanta ve aksesuarları servisde taktırabilecekler.



    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Temmuz 2006
    Şehir
    İstanbul / Kartal
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    Simetri hastaları icin hic uygun bi hizmet değil. Servisin bunu özene bezene yapcağını hic sanmıyorum. Eli tornavida tutan her motorcunun ( ki motor kullaniyorsan tornavidada tutması gerek ) kendisinin yapması ve yapabilceği bir iş.
    Cloud bunu beğendi.

  3. #3
    tcourb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Şubat 2016
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    f700 gs
    mağazasına gelen müşterisine bu kadar ilgisiz bir markanın bu kadar çok reklam yapması çok acayip. insan gerçekten hayret ediyor.
    Cloud bunu beğendi.

  4. #4

    Üyelik
    13 Haziran 2016
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    falcon flash 100
    ben gittim. elaman yan dükkandan falanca abisini çağırdı. içeri gitti gelen komşusu abi sen onu bırak ben sana bizim dükkandan şunu veriyim deyince bırak dedim çantasız da gezerim.birde kalkmış reklam yapıyorlar.(not 2016 yaz sonu oldu sanırım eylül ayı idi)

  5. #5

    Üyelik
    10 Aralık 2006
    Ben son iki motorumda kendim taktım, muhtemelen o çanta takarım diyenlerden de çok daha sağlam oldu, çünkü normal aparat vida v.s. haricinde de plastik kelepçe v.s ile sabitledim ayrıca. hele şu anki motorumda çanta demirini de, çantayı da, gidon yükseltme aparatını da hep kendim taktım. İşçilik yerine de motorumla gidip kendime kahve ısmarladım.
    Motomax'la ilgili ben de şimdi bir şeyler yazmak isterdim ama yazmayacam ortalık karışmasın, alana satana mani olmayayım, sadece şunu diyim çok zorda kalmadıkça motomax'dan alışveriş yapmam bir daha.

    Kendiniz takamazsanız eminim bu forumlarda size bu işi bedavadan yapacak bir sürü arkadaş var. Forum ortamında gönüllü çok, mühim olan o insanları tanımak ya da tanışmak. Çanta takma servisi ne yaa. Adam gibi firmaysan çantayı alan adama bedavadan montajını da yaparsın, yıllar önce ilk motorumda Kızıltoprak Mototal'de yanılmıyorsam Adem diye bir arkadaş vardı, kendi motoruna yapar gibi özene bezene takmıştı benim cbf150'ye topcase'i, ekstra da işçilik bilmem ne almamıştı.Hatta bana çay bile ısmarlamıştı(Bak bak çay ısrmarladı diyom, çay la çay altı üstü çay yani)

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:16 ----------

    Gemisini yürüten kaptan olmuş. Bir çok firma bu kısıtlı sektörde sattığı ürünü müşterisi kadar tanımıyor, bunu bizzat yaşadım. Hele hele bilmediği halde işin içinden çıkamayınca, müşteriye bilmiyor muamelesi yapanları var ki tam rezillik, hele hele benim bindiğim motoru sorup ondan sonra ağız değiştirip nezaket sınırlarını unutup, beni adam yerine koymamaya kalkanının alnını karışlarım. Yapanları oldu bizzat yaşadım ondan yazıyorum. Kısaca toplumun gidişatı, gittiği yer neyse bu sana ürün satan motor mağazasında da çoğunlukla aynı. Belki firma sahibi o ukala elemanının farkında bile değil, ama burada iş o patronlara da düşüyor, eğitim mi verecen, daha fazla maaş mı verecen ben bilmem, ama üç kuruşluk aklıyla beni ezmeye kalkarsa elemanın ya da mağaza sorumlun bi daha senden ürün almam olur biter.(Bunu genel olarak yazdım sadece bir firma bazlı değil) Eğitimsizlik ve üç kuruş bilgiyle havalanma, kendini olmadığı bir yere koyma kafası ne yazık ki memlekette genel bir hal almış durumda, karşısındaki adamın bilgisini tecrübesini bilmez, tipine, giyimine, alacağı ürüne ya da bindiği motosiklete göre kategorize eder, ona göre yaklaşım sergiler. Bu tam bir yarı cahil yaklaşımıdır. neyse çanta aparatı montajından yine dellendim, ama sağ olsun firmalar servisler beni montaj ustası yaptılar şaka maka. Kötü usta, adamı usta yapar hesabı.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:34 ----------

    Haa bu başlıkların da reklam için, alınan para karşılığı mecburen açıldığını unutmamak lazım. MT anlaşmış, mecbur adamın başlığını açıp reklamını yapacak, aynı aea'da programın hemen her yerinde reklam yapılması gibi bir şey, çok takılmamak lazım. Ben çok takıldım siz takılmayın, bakın işinize.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)