Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
8. sayfa BirinciBirinci ... 678

Şehir Magandaları Motorcuyu Feci Şekilde Dövdü

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #141

    Üyelik
    24 Aralık 2017
    Şehir
    Frankfurt am Main
    Motosikleti
    BMW g310r
    Yanlis biliyorsunuz Savci ve Hakim davaya gerek olmadigini beyan etmis avukat ceren hanimda görevi kötüye kullanmaktan savci ve hakim hakkinda sikayetci olmustu oradan da birsey cikmadi sanirsam iki tehdide bakar zamaninda dedim acik bilgi verin 10 adam toplayip hastanelik edelim 3 ay mama yesinler diye ama kendisi cok idealist bir avukat hâla adalete olan inanci tam ve birileri onu bulmamiza bayagi engel oldu.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #142

    Üyelik
    15 Temmuz 2014
    Şehir
    İstanbul
    Yanlış bilmiyormuşum. takipsizlik vermiş...

    Ceren hanımın instagramından alıntıdır.

    "Çıkan haberler ve vlogger arkadaşların yayınladığı videolar sonucu çok kişinin kafasının benzinlikte saldırıya uğrayan motorcu davası hakkında karışmış olduğunu gördüğüm için durumu izah etmeye karar verdim.

    Süreci kısaca anlatıyorum, belgeleri için de fotoğrafları kaydırınız.

    1-Olaydan kısa süre sonra savcılığa sesli ve görüntülü kamera kaydı ile birlikte suç duyurusunda bulunduk. 2. fotoğraf bu suç duyurusunda şikayetçi olduğumuz konuları içeriyor. Defalarca savcıyı dürttüklesek de soruşturma aşamasını "çok güzel bir iddianame hazırlıyorum" diyerek uzattıkça uzattı ve sonunda akla zarar bir sonuca vardı.

    2-Bizim sunduğumuz kamera kaydı yerine olayın geçtiği benzinliğin sessiz kamera kayıtlarını inceledi ve sonuç olarak tehdit ve hakaret cümlelerini duymadığı için bu suçlar hakkında takipsizlik kararı verdi. Böyle bir ihmal(!) savcı hakkında görevi kötüye kullanma suçunu oluşturduğu gibi disiplin cezası da gerektirir.

    3-Bu nedenle savcıyı ve kararını onaylayan hakimi Hakimler Savcılar Yüksek Kuruluna şikayet ettik ve haklarında suç duyurusunda bulunduk.

    4-Geçtiğimiz günlerde ilk duruşma görüldü. Bu duruşmada dosyanın hakimi izinli olduğu için yerine geçici hakim baktı. Yine de sanıklara hakaret ettiklerini itiraf ettirdik. Sanık avukatı sanıkları uyarınca tehdit kısmını itiraf etmediler ama bu bir şey değiştirmeyecek, kamera kaydı tekrar incelenecek ve gerçek ortaya çıkacak. Bundan kaçamayacaklar.

    5-Eylüldeki duruşmadan önce davayı tüm motor camiasına duyuracağız. İstiyorum ki motorcu dayanışmasını kararı verecek hakim görsün. Yine "pezevengin oğlu" ya da "amına korum" kelimelerini hakaret saymazlarsa bu saatten sonra hepimizin önce o hakime sonra tüm insanlara karşı kullanmamızda bir sakınca olmayacağı kesinleşmiş olur. Ya da "seni kurşun manyağı yaparım" cümlesinin tehdit olmadığı..."
    68charger ve Thracian bunu beğendiler.

  3. #143

    Üyelik
    24 Aralık 2017
    Şehir
    Frankfurt am Main
    Motosikleti
    BMW g310r
    Bende onu diyorum hakim ve savci hakkinda suc duyrusunda bulundu ama savci takipsizlik karari falan vermedi direk davaya gerek olmadigini söyledi ha sikayetten sonra ne oldu bilmiyorum takibi biraktim... ceren hanim kanimca bazi seyleri dogru anlatmiyor zaten onun iyi niyetinden de süpheliyim hâla kendi yöntemimi saviniyorum.

  4. #144
    Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Eylül 2013
    Şehir
    Kusadasi
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Suzuki Vanvan
    Son durum nedir acaba, bilen var mı?

  5. #145
    MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2017
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    dövenler tutuksuz yargılanıyordu en son takipsizlik kararı vardı ama şu an nedir bilemiyorum. Okadar çok gündem değişiyor ki böyle bir olay bile hemen unutuluyor.

  6. #146

    Üyelik
    10 Aralık 2006
    Alıntı MahmutBiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dövenler tutuksuz yargılanıyordu en son takipsizlik kararı vardı ama şu an nedir bilemiyorum. Okadar çok gündem değişiyor ki böyle bir olay bile hemen unutuluyor.
    tutuksuz yargılanıyorlarsa o çocuğu bol bol tehdit edip yakında şikayetini de geri aldırırlar konu kapanır.
    yukarılarda biri yazmış, hayalet sürücü olun diye, çok haklı aslında. Hayalet sürücüyü bırak hayalet insan olup her tür olayda yokmuş gibi yaşamayı denemek lazım, yok saymak lazım da nereye kadar tabii. Zor iş.

  7. #147
    motorcu adam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Temmuz 2012
    Şehir
    istanbul dudullu
    Motosikleti
    Honda CBF 1000 FA
    Yine unutuldu bu konu ne yazık ki. Bence ülkemizde ki trafikte olan şiddet olayları için emsal bir dava idi. Acaba ne oldu?

  8. #148
    yamtareroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Mart 2018
    Şehir
    Aydın
    Motosikleti
    Satıldı :(
    Tipik ülke insanı.. Daima delikanlı ayaklarındadır, 1 kişiye 3 kişi 5 kişi saldırır bir de üstüne silahla öldürmekle tehdit eder, silah çeker bıçak çekerler... Mesela arkadaşlarına sorsan çok kral adam, çok delikanlı derler bunlar için..

  9. #149
    kadiRR s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Mart 2016
    Şehir
    istanbul
    bu olayda son durum hakkında bilgisi olan var mı?


    REKLAM ALANI
8. sayfa BirinciBirinci ... 678

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)