Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

GoPro Hero 5 ve drone modeli Karma tanıttı. Gopro Drone Fiyatı belli oldu.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    GoPro yeni aksiyon kamerası modelleri GoPro Hero 5 Black, Hero 5 Session ve merakla beklediğimiz drone modeli Karma'yı duyurdu.

    İşte karşınızda GoPro Hero5 ve Karma Drone



    GoPro'nun drone piyasasına giriş yaptığı Karma adındaki drone'nun en büyük özelliği kolay kullanımı ve katlanabilir tasarımı, GoPro Karma Dronu yanında gelen sırt çantasıyla kolayca taşıyabiliyorsunuz.

    GoPro Hero5



    Hero5 şimdiye kadarki en güçlü ve kolay kullanılabilir aksiyon kamerası. GoPro, 2 inç boyutunda dokunmatik ekrana sahip kamera, tek tuş kullanım özelliğini ise halen barındırıyor.

    Video çözünürlüğü: 4K @ 30fps, 2K @ 60fps and 1080p @ 120fps
    Fotoğraf çözünürlüğü: 12mp at 30fps bursts




    GoPro Hero5 Sessions



    Hero5 Sessions modeli ise küçük boyutlarını korumasının yanı sıra 4K video çekme özelliğine sahip.

    Video çözünürlüğü: 4K @ 30fps, 2K @ 48fps and 1080p @ 90fps
    Fotoğraf çözünürlüğü: 10mp at 30fps bursts



    Her iki model de 4K video çekimini 30fps de gerçekleştiriyor ve video çekim sabitleme teknolojisine sahipler. Sesle kontrol özelliği ise 7 dili destekler durumda.



    Black versiyon ise RAW ve WDR foto çekme özelliklerinin yanı sıra, stereo ses kaydı ve GPS ile lokasyon bulabiliyor. Fotoğraf kalitesi 12MP iken Sessions modelinde bu değer 10MP olarak belirlenmiş.

    Kameralarda göze çarpan en yenilikçi özellik ise iki modelinde housing e gerek duymadan 33 feet e kadar su geçirmezlik özelliği sunabilmeleri. Ayrıca her iki modelde hali hazırda sahip olduğunuz GoPro bağlantı ve sabitleme ekipmanlarına tam uyumlu.


    GoPro Karma Drone



    GoPro Hero5 Karma Drone gerçekten sınıfında tek çünkü o katlanabilir ve sırt çantası içerisinde sunulacak. Bu drone GoPro markasına geç kalmış olduğu drone pazarında DJI markasının yanında avantaj sağlayacaktır.



    Her yeri götürülebilecek kadar küçük olması ve katlanabilir tasarımı ile sırt çantasına konulduğunda gerçekten yanınızda olduğunu bile unutabileceğiniz boyutlara iniyor GoPro Hero5 Karma Drone.



    3 yönlü sabitleyici gimbal eklentisi ile de yüksek kalitede hareket ve titreşimden etkilenmeden kayıt yapma imkanı sunuyor. Üzerine entegre ekranı ile birlikte Drone kontrolcüsü ile drone’un kontrol edilmesi sağlanıyor.





    GoPro Karma Drone ve Gopro Hero 5 Fiyatı

    Herkesin kafasındaki diğer bir soru da GoPro Karma Drone ve Gopro Hero 5'in fiyatı ne kadar? Hero5 Black edition 399 dolar, Hero5 Sessions 299 dolar, Karma Drone (Hero5 kamerası olmadan) 799 dolar, Karma Drone (Hero5 kamerası ile birlikte) 999 dolar, Karma Drone (Hero5 Black Edition kamerası ile birlikte) 1099 dolar. Karma Drone'un çıkış tarihi ise 23 Ekim olarak belirlenmiş.



    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ağustos 2014
    Şehir
    Balıkesir
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    adamlar artık aştılar olayı yaa

  3. #3

    Üyelik
    03 Nisan 2014
    Şehir
    Ğ*stanbul
    Motosikleti
    JuliusneefsJD
    Sony as300 ve fdr3000 de satışa çıktı ve ben yine Sony diyorum.Daha ucuz olduğu halde daha güzel.Optical Steady Shot özelliği de geldi ve harika oldu.

  4. #4
    DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ocak 2013
    gerçekten aşmışlar

  5. #5
    freewill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Mayıs 2011
    Şehir
    Aydın
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 400 Youtube: Sucuk Ekmek MotoVlog
    geliştirme portunu niye iptal ettiniz yahu :( battery bacpac bile başlı başına müthiş işler çıkarmasını sağlıyordu. Şimdi bunu 2 de 1 şarj mı edeceğiz. Onu geçtim kesintisiz video kaydı yapmak için harici şarj ünitesi mi bağlayacağız Sensör olarak da çok bir yenilik yok galiba. Titreşim engelleyicinin de yazılımsal olması kötü olmuş bence.
    zabuzaretta bunu beğendi.

  6. #6

    Üyelik
    16 Mart 2014
    Şehir
    Burdur
    Motosikleti
    benelli tnt 250
    biz daha kamera takamadık kaska adamların yaptığına bak.... ahhh ahhh vergi vergi derken yedi bitirdiler bizi güzel ülkemde...


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)