Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Motosikletliler tehlike yaratıyor. Kural tanımıyorlar

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41

    Üyelik
    15 Ağustos 2016
    Alıntı Thracian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu resimlerdeki kekolar aynaları söküp,amortisörleri alçaltıp,egsozun susturucusunu çıkartıp,sürekli motosikleti bağırttırıp,yayaların üstüne sürünce çifleşecek dişi mi bulacaklarını zannediyorlar?Yani mantık nedir tam olarak ben onu çözemedim.

    Her yerde var bunlardan ve cidden çok kötü sürüyorlar.Bir gün ciddi ciddi birine gelişine suratının ortasına dirseği indiriceğim.Yolda yürürüm silme geçerler,motosiklet sürerim silme geçerler,ne trafik ışığına uyarlar ne sağına soluna bakarlar.Kaç tanesi gözümün önünde kaza yaptı.

    Abazalık+Cehalet+Kıroluk+Saygısızlık = Resimlerdeki görüntüler.
    +1 Ayrıca ne yazık'ki bu tipler yüzünden motoru gayet efendi gibi sürüp onun ulaşım aracı olduğunun bilince olan motorsiklet sürücülerine insanları düşman ediyorlar.Bugün daha yeni bir olay yaşadım e-5'de giderken aralardan yamyam gidip daha sonra sağ şeritte önüme atlayan arkadaş kornaya bastığım anda özür dilemek yerine gazı açıp kaçtı..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42

    Üyelik
    30 Nisan 2016
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    SYM Joymax 250i, Bajaj Pulsal 150NS
    Bunlar apaçi, bizden değil, kabul etmiyoruz.

  3. #43

    Üyelik
    09 Eylül 2015
    Şehir
    fethiye
    Motosikleti
    cbr 250 r
    izmirde kordonda 2 dakika oturdum yunuslar gelip kimlik kontrolü yaptılar öyle dikkat çeken bi tipimde yok bu adamlar nasıl rahat geziyor ?

  4. #44

    Üyelik
    27 Haziran 2016
    Alıntı f3rh4t adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    izmirde kordonda 2 dakika oturdum yunuslar gelip kimlik kontrolü yaptılar öyle dikkat çeken bi tipimde yok bu adamlar nasıl rahat geziyor ?
    YİNEMİ AMCALAR HEİJANI DİNLEYİP TETİKTE GEZİYOLAR. CAPS ARIZLI KB.

  5. #45

    Üyelik
    19 Şubat 2016
    Bu şahısların bence motosikletcilere bir zararı olmayacaktır, zararı ancak kendilerinedir.İnsan hayatı boyunca birçok araç kullanmaktadır.Otomobil de kullanabilir,kamyon da kullanabilir.Olumsuz hareketler her araçda yapılabilir, ama bu olumsuzluk geneli kapsamaz. Normal bir insan ,saygılı bir şöförü her ne araç kullanıyor ise anlayabilir.Şimdi normal ekipmanlı, kasklı ,aşırı hareketler yapmayan bir motorcu ile, trafikde yolcu duraklarının önünde, dipgaz +debriyaj yapan sürücüyü ayırd edecek yetenekdedir. Aynı insan araç kullanırken elfreni yanlayıp trafiği de kilitleyebilir ,müziği son ses açıp kıza da laf atabilir bu şahısları ayırt etmek oldukça basittir .Birde bunların egzoz patlatanları vardır ama her araç kullananı egzoz patlattı diye yargılayamayız.Herkesin yanlışı kendini bağlar motosiklette sürse, araba da sürse , kamyon da sürse hata kendinindir.Bugün motosiklet sürer ,yarın otomobil sürer ,köye gider traktör sürer eğer saygısız bir insansa her araçta sıkıntı verecektir.Motosikletli şeridinden sakin sakin kimseye rahatsızlık vermeden gidiyor, bu şahısa kim ne diyebilir, a şehrindeki saygısız şahsın, saygılı bir sürücüye nekadar zararı olabilir.

  6. #46
    Farukxtm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mart 2011
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    CBR 250 R
    İki kro çıkıyor meydana ilk resimde oldugu gibi karıya kıza bakayım diye ya kaza oluyor.O motorla oraya girmişler ama bakan olmaz en az 1000cc lazım bu gençlere kısaca o motosiklete gelen olmaz :D:D
    Şaka bi tarafa böyle angutlar oldugu sürece bazı cahil kafasız basin mensuplarıda bilip bilmeden konuşup duracak

  7. #47
    cagiran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Nisan 2016
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    1. Honda NSS 300 FORZA / 2. Suzuki GW250 INAZUMA
    1- Ergenlik
    2- Cahillik
    3- İşsizlik
    4- Göç
    5- Göd
    6- Ehliyetsizlik
    7- Eğitimsizlik
    8- Denetimsizlik
    9- Kültürsüzlük
    10- Göd

    Bence bunlar sebepleri

    Gelelim sonuca

    1- Türk insanı huzur ve bir yudum medeniyet için İzmir'e gelirdi, gelmez oldu. Nereye gitsin bu insanlar, en sonunda Türkleri denize döktük diycekler
    2- Altınyolda duran trafikte aralardan geçerken, sağımdaki aracın bayan sürücüsü ön ve arka sol kapı camlarını kapattı bana bakarak.
    3- Ya bunlar sokaklardan temizleneck ya da artık Göd göremeyecekler çünkü İzmir'de de askılı giymeye korkar oldu artık kadınlar

  8. #48

    Üyelik
    12 Mart 2016
    Şehir
    İstanbul/Artvin
    Motosikleti
    Pulsar 200NS-Yamaha R25-Xmax 250-Fz6 Fazer
    Yani bakıldığında motor sürerken bizler pek durma taraftarı değiliz , amacımız zamandan tasarruf . Benim ev iş arası 2.5 km aracımla gidince 25 dk gidip park yeri bulmak felan , akşamda gelince sitede park yeri bulamamak park yeri aramak derken hiç yoksa günde 1 saate yakın zamanım bu iki adımlık mesafede dört dönerek geçiyor . Motorla gittiğim zaman 12 13 dkda işe hazır oluyorum ki gel gelelim benim evden çıkıp inip aşşağıda 4 tane kapının kilidini açıp motoru her kapıdan çıkarıp ayağa alıp çıktığım kapıyı kilitlemek felan 5 dk sürüyor evden çıkmam Dolayısıyla araba gibi trafiği bekledikten sonra çok anlamı kalmıyor tabiki kaldırımda gitmeye araya tepeye girmeye ışıklarda durmamaya karşıyım . Oturduğum yer açık site evin ön giriş tarafı yol motoru dışarıı bırakamam . evin arka yönü ise kapalı park , piknik alanı , basket ve fulbol sahası , yürüyüş alanı . Şimdi eve gelirken mecbur parka giriyorum , apartman bahçesinin arasına girip oradan apartmana sokuyorum . Ama bu 100mtlik sürüş oldukça kibar insanları rahatsız etmeden ve incitmeden . Yaya bir keresinde çocuğuna bisiklet sürdürüyordu dedi yasak değilmi girmeniz , bende dedim girilmeyeceğini biliyorum fakat evim burası motoru başka yerden sokma imkanım olmadığını açıkladım izah ettim , öyleyse kusura bakmayın dedi adam . Bende asıl siz kusura bakmayın yürüyüş yolunda sürüp rahatsız etmek istemediğimi söyledim anlayışla bitti

  9. #49

    Üyelik
    06 Haziran 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Bajaj Avenger 150
    Bu mallar yüzünden kimseyi rahatsız etmeden iki saniyelik işler için de tepki yemeye başlıyor bilinçli motor sürücüleri.

    İstanbul'da motorsiklet önemli zaman kazandırıyor. Hepimiz kısa da olsa ihlal etme durumuna düşüyoruz, ancak bilinçli biri gerekirse motoru öyle bir sürer ki bisikletten daha tehlikesiz halde tutar onu ve kimse ondan çekinmez, insanımız da emin olun anlayış gösteriyor. Yalan yok birçok kez zaman kazanmak adına yaya yolundan, kaldırımdan motoru geçirmişliğim var. Yanlış evet, ama bazen öyle durumlar oluyor ki İstanbullu arkadaşlar anlar. Ama öyle bir anlayışla yaparsınız ki (gerekirse tüm yayalar geçer sonra siz geçersiniz) kimse size toplumsal tepki göstermez.

    Ancak bu tipler o mevcut olan anlayışı da yok etmek üzerine davranışlar gösteriyor.

  10. #50

    Üyelik
    16 Mayıs 2016
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS 2016

    Anket yapıyorum diyerek milleti taciz ediyor sahilde özelliklede bayanlara karşı.Madem anket yapacaksın in motosikletten çıkar kaskını ilk önce sor bir anket yapabilirmiyim diye adam yolda giderken Kenan kim diye bağırıyor ya normal mi bu trol yapıyorum diyorda geçicen o işleri.

  11. #51

    Üyelik
    12 Eylül 2016
    Şehir
    Bornova/İZMİR
    Motosikleti
    125MH Drift /MONDİAL
    arkadaşlar hepinize iyi bayramlar.beni kızdıran şey şu yukarda fotograflardaki saygısız ve kural tanımayan insanları goruyorsunuz. pekı bu kural tanımayan ınsanlar ıcın devletın polisi var hattta bostanlıda alsancakta daha fazla sayıda BİSİKLETLİ Polis memurları var aksama kadar ellerınde ceza makbuzu park edenlere ceza kitliyorlar cıksınlar 1.kordona o zaman ben hiç görmedım bisiklet yolunda bisikletli polisi ne zaman görsem biyere yaslanmıs sohbet halındeler

  12. #52
    Ayıcık37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Haziran 2016
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    HONDA CB125E PULSAR 200NS
    Alıntı BDmuxer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://www.youtube.com/watch?v=-8zJ0H31FMg
    Anket yapıyorum diyerek milleti taciz ediyor sahilde özelliklede bayanlara karşı.Madem anket yapacaksın in motosikletten çıkar kaskını ilk önce sor bir anket yapabilirmiyim diye adam yolda giderken Kenan kim diye bağırıyor ya normal mi bu trol yapıyorum diyorda geçicen o işleri.
    Aynen kesinlikle insanlar genelleme yapmaya zaten yer arıyor böyle arkadaşlar olduğu içinde otomatik olarak bizimde adımız lekeleniyor.
    PULSAR 200RR

  13. #53

    Üyelik
    05 Mart 2016
    Şehir
    Aslen sındırgılıyım istanbuldayım
    Motosikleti
    Yamaha mt 700 tracer
    Bunlar barzo, hanzo, eşkiya asla ve asla gerçek motorcu olamayacak kadar acizler.Yazık ki olan bize oluyor.....


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)