Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motosiklette Güvenli Sürüş Semineri - 18 Aralık 2015

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    Korkuları bırak. Cesaretinle gel!

    Bu satırlarımı; ailesinde motosiklete binenlere tavır koyan, önyargılı ve iki tekere karşı olan kişilere ithaf ediyorum. Bana kızmadan önce umarım yazımı sonuna kadar okuma nezaketini gösterirler.

    Aralık ayının ikinci yarısında düzenlenecek olan geniş kapsamlı bir motosiklet eğitim semineri var. Bu eğitim semineri, motosiklete binmek ve sürmek için verilen bilgilerin yanında, hayatın içinde nasıl bir yeri olduğunu da mercek altına almayı hedefliyor. Konu motosiklet ama içerik trafik eğitimi olmayacak. Bir yaşam biçimi olarak kendimize armağan ettiğimiz bu güzel hobinin, ailemizdeki insanları kırmadan, onlara nasıl daha hoş görülü ifade edebileceğimizi içeriyor.

    “Asla binmem” diyenler…

    Buradan motorcu bütün arkadaşlarıma sesleniyorum; eğer ailenizde sizin bu motor merakınıza karşı çıkan, olumsuz düşünen kimler varsa alın yanınıza getirin bu toplantıya. Belki “asla motora binmem” diyen eşiniz sonraki günlerde mükemmel bir artçı olarak sizinle yollarda olacak. Belki de gizli gizli motora binen nice gençler, yanında babasıyla, annesiyle bu etkinlikte yer aldıktan sonra daha başka bir aile ortamı görecek.

    Akdeniz bölgesinde var olan çeşitli kulüp ve grupları; zaman zaman kendi üyeleri ve çevrelerindeki motosiklet meraklılarına teorik ve yol eğitimli toplantılar organize ediyorlar. Üye sayısı kaç kişi olursa olsun bütün bu dost kulüpler, motosikletin kaynaştırdığı onca kişiye önce eğitimle yaklaşmaya ve birlikte kucaklaşmaya çalışıyorlar.

    Eğitim güvenliktir

    Bugün ferdi motosiklet kullanıcısı olanların dışında, bir grup içinde yer almak isteyen bütün motosiklet sevdalılarının kısa veya uzun bir dönem içinde eğitimle tanıştırılması muhakkaktır. Çünkü grup halinde bir yerlere gidildiğinde sürüş güvenliğinin temelinde yine eğitim vardır. Motosikletini tanımayan, yola hâkim olamayan motorcu potansiyel bir tehlikedir. Sadece kendisi için değil, önünde, arkasında ve grup içinde herkesi bu riske ortak eder.

    Korkularınızı, önyargılarınızı evde bırakın çıkın gelin bu toplantıya. Belki de hayatınızın akışında önemli bir değişikliğe sebep olacak bir andır o akşam. Motosiklet tutkunu eşinizin neden bazı zamanlarda bu tutkusunu sizin önünüze geçirdiğini daha iyi anlayacaksınız. Haksız yere sadece motora bindiği için kırdığınız oğlunuza, kızınıza daha sevecen yaklaşacaksınız.



    18 Aralık 2015 Cuma - Antalya Muratpaşa

    18 Aralık 2015 Cuma tarihinde Muratpaşa Belediyesi Kültür Merkezi Salonu’nda düzenlenecek eğitim seminerinde Türkiye’deki ilk sürüş okullarından biri olan Honda Motosiklet Eğitim Merkezi görevlileri yer alacak. Bu fırsatı; motosiklet konusunda aklına takılan sorular olan herkesin iyi değerlendirmesini arzu ediyorum.

    Bu etkinliğin planlanmasında birçok motosiklet meraklısı arkadaşımızın emeği var. En başta Honda Ataberk Plaza sahibi ve bir motosiklet tutkunu olan Ali Ekber Ekici bu organizasyonda çok fazla çaba sarf ediyor. Haftalık olağan buluşmalarında Antalya’daki motosiklet gruplarının muhabbetlerinde o güne dair fikir yürütmeler, öneriler ve katılım programları yapılıyor.

    Motosikleti bu zamana kadar hayatının dışında tutan bütün herkesi bekliyoruz. Motosiklet kültürü hakkında çok şeylerin kafanızda değişeceğine inanıyorum. Sağlıcakla kalın, mutlu yaşayın ama motosikletsiz kalmayın!





    Motosikletli Yaşam - Alpaslan Apak - Motorcuların HULK abisi..
    Kaynak: Milliyet Akdeniz


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    10 Ağustos 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    R25
    Istanbulda olaydi iyiydi
    ATAdamZU bunu beğendi.

  3. #3

    Üyelik
    04 Kasım 2014
    Honda Ataberk'e ne kadar mesafeli olsamda bu etkinlige vesile olduklari icin cok tesekkurler. Umarim sorunsuz gecer. Egitim bitmeyen bir surectir...

  4. #4
    ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ağustos 2015
    Şehir
    Dünya
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    Bu konu zaten mevcut değilmiydi ?

  5. #5
    Proxy1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Ekim 2015
    Motosikleti
    Yamaha N Max
    İstanbul dışında da eğitim verilmeli.

  6. #6
    mesut hoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Mart 2012
    Şehir
    eskişehir
    Motosikleti
    Yamaha XT660 r-honda CBF - SUZUKİ GW 250 İNazuma
    Yahu arkadaşlar bu tür eğitim ler sadece istanbuldamı oluyor,Eskişehir e gelmezmi bu tür organizasyonlar,saygılar

  7. #7

    Üyelik
    18 Eylül 2015
    Alıntı mesut hoca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yahu arkadaşlar bu tür eğitim ler sadece istanbuldamı oluyor,Eskişehir e gelmezmi bu tür organizasyonlar,saygılar
    Hocam yanlış anlamazsan, affına sığınarak, saygı çerçevesinde olmak üzere : Etkinlik Antalya'da. Art niyetim yok hocam umarım yanlış anlamazsın.
    PULSAR NS200 bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)