BMW G310R sonunda yüzünü gösterdi ve gerçektende harika gözüküyor diyebiliriz. Motosiklete yeni başlayacaklar uzun zamandır kendilerine hitap eden ve uygun olan bir BMW modelini hayal ediyorlardı ve sonunda bu hayalleri gerçek oldu, BMW G310R modelini pazara sundu.

G310R BMW ve Hindistanlı partneri TVS'nin bir ürünü olarak karşımıza çıkıyor. Fakat asya pazarına baktığımızda motosikletin TVS ismiyle satılması bekleniyor ve G310R bir çok uluslar arası markette satışa sunulacak ki bu da en önemli nokta.

S1000R'IN KÜÇÜK KARDEŞİ

G310R bakıldığında direk olarak S1000R'ı andırıyor fakat minyatür bir modelini diyebiliriz. Bu görünüş genç sürücülerin bir hayli ilgisini çekeceğe benziyor.

Motosiklet gücünü 313cc lik bir DOHC motordan alıyor ve bu motor 9500 RPM de 34 HP güç üretiyor. Maksimum tork ise 7500 RPM de 28 Nm. BMW henüz vites konusunda bilgi vermiş değil fakat 6 vitesli olacağından neredeyse eminiz.

Motosikletin yüksüz ağırlığı 158.5 kg ve çelik tübüler şasi tatmin edici derecede sağlam duruyor. Bu durum en ağır sürücülere bile uyum sağlayabileceğini gösteriyor.

Frenlere gelecek olursak, Avrupa pazarında 2 kanallı ABS standart olarak geliyor. Önde 300mm arkada ise 240mm disk yer alıyor. Ters çatal ise spor ve modern bir hava katmış gibi gözüküyor. Büyük bir LCD ekran ise BMW'nin aktardığına göre hatrı sayılır ölçüde fazla bilgilendirme sunuyor.

Model duruş ve oturuş olarak rahat bir doğal sürüş sunuyor fakat spor tasarım sürücülere hala sport bir sürüş için adapte olma şansı sunabilecek gibi duruyor. Motosikletin sele yüksekliği 785mm ve neredeyse her sürücü tipinin motosikleti sürebilmesine olanak sağlayacak.



Motosiklet.net Fotoğraf Galerisi

BMW G310R
Fotoğraf Galerisi için Tıklayın



[Blok]BMW G310R Forum Tartışma Konusunu için Tıklayın[/Blok]