Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motosiklet Yarışçıları Federasyonu Protesto Ediyor! Yarışlara katılmayacaklar!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    Motosiklet yarışcısı Mehmet Yılmaz’ın Türkiye Motosiklet Federasyonuna İstanbul Park pistinde neden yarış yapılmadığını yazılı olarak sormasıyla başlayan süreçte yarışçılar ile federasyon arasındaki kavga büyüyor.

    Sosyal paylaşım sitelerinden İstanbul Park Pisti yarışlara açılana kadar yarışmayacağını açıklayan birçok yarışçı hakkında disiplin soruştuması açıldığı ve lisanslarının iptal edildiği söyleniyor.

    "Intercity İstanbul Park Türkiye Pist Şampiyonası için açılsın" adıyla başlatılan imza kampanyasında aşağıdaki ifadeler kullanıldı.

    "Türkiye Pist Şampiyonasına katılan yarışçılar olarak İzmir Ülkü Yarış Pisti yerine dünya standartlarına uygun olarak yapılmış Intercity İstanbul Park'ta yarışmak istiyoruz. Intercity ile TMF arasındaki anlaşmazlıkların da bitmesini istiyoruz.

    Yarışların Intercity İstanbul Park'ta yapılması yarışçı ve izleyicilerin katılımlarının artmasını sağlayabilir. İzleyicilerin artması sonucunda yarışçılara sponsor bulabilme konusunda faydası olabilir. Intercity İstanbul Park ve İzmir Ülkü Yarış Pisti görsellerini inceleyerek aralarındaki farkları görebilirsiniz."

    Bazı sporculardan yorumları yüzünden savunmaları istendi. Motosiklet Federasyonu tarafından konu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.







    Motosiklet yarışcıları Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun bu tavrına karşı birlik olarak yarışmama kararlarını açıklamaya devam ediyorlar.





















    Konu hakkındaki gelişmeleri Türkiye Motosiklet Yarışçıları Dayanışma Platformu facebook sayfasından takip edebilirsiniz.
    ilkadam, hakikiteker, Apices ve 6 diğerleri bunu beğendiler..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Nisan 2014
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    kimmiş bu yarışçılar merak ettim adlarını ilk kez duydum ne başarıları varmış bugüne kadar
    Enes Bakır bunu beğendi.
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

  3. #3
    Morphin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Kasım 2014
    Şehir
    İstanbul-Maltepe
    Motosikleti
    CBR650F
    İnsanların bir araya gelerek baş kaldırmasına bayılıyorum...
    İşte bu.. Yarışacak 1 kişi bile kalmayınca acaba o koltukta durabilecek mi?

    HELAL OLSUN SİZE!!

  4. #4
    biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Nisan 2014
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    İSTANBUL PARK YARIŞ PİSTİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME





    Türkiye Motosiklet Federasyonu olarak, kurulduğumuz 2003 yılından bu yana, sporumuzun gelişimi, ülke geneline yayılması, sporcu sayımızın artması, milletimizi Dünya ve Avrupa pist ve parkurlarında temsil edecek sporcular yetiştirme hedefinde büyük bir gayretle çalışmaktayız.

    Bu çabalar doğrultusunda İstanbul Park Yarış Pisti'nin motosiklet branşına da uygun bir hale getirilmesini sağlamakla başladığımız çalışmalarımız, bizzat Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla bu pistte 3 yıl üstüste MOTO GP ORGANİZASYONU düzenleme başarısıyla sürmüştür...

    Dönemin Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı ve Başbakan Yardımcılığı, Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin destekleri ve İstanbul Ticaret Odası'nın himayesinde Türk sporuna kazandırılan bu tesis, birçok sportif faaliyete kucak açmış, Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun da pist yarışları branşına yıllarca ev sahipliği yapmıştır.

    2011 yılına gelindiğinde, Türkiye Motosiklet Federasyonu olarak İstanbul Ticaret Odası Başkanlığı ile yoğun temaslarımız neticesinde pistin Motosiklet ve Otomobil Sporları Federasyonu’na son derece cüz'i (bugünkü kira bedelinin yaklaşık onda biri oranında) bir ücret mukabilinde Türk sporunun ihyası adına 2027 yılına kadar tahsisi konusunda anlaşmaya varılmış ve her iki kurumun ortaklaşa hazırladığı sözleşme metni imzaya hazır hale getirilip, Gençlik ve Spor Bakanlığı makamına sunulmuştur.

    Türk sporunun tüm branşlarına büyük hizmeti olan ve özelde motor sporlarına özel bir ilgisi bulunan İstanbul Ticaret Odası Sayın Başkanı ve yönetiminin desteği ile yürütülen bu çalışma ne yazık ki dönemin, spora hizmetten çok, kişisel egosunu tatmin ve kibirli benliğinin okşanmasını temin ile meşgul olan yetkilisi tarafından tamamen kişisel sebeplerle iptal edilmiştir.

    Böylece spora verdiği zarar kısa süre sonra anlaşılıp, görevine son verilen yetkilinin bu tavrı sonucunda İstanbul Ticaret Odası Başkanlığı doğal olarak bir ihale ile İstanbul Park Yarış Pisti'ni bugünkü kiracı şirkete vermiştir.

    Bu kiracı şirket, başta bizleri sevindiren bir heyecanla, halen Sayın Cumhurbaşkanımızın özel ilgi ve tensipleriyle yarışan sporcumuz Kenan Sofuoğlu'nun da mücadele ettiği Dünya Superbike (World SBK) organizasyonunu İstanbul'da en az 3 yıl boyunca gerçekleştirmek üzere anlaşma yapmıştır. Sonrasında gerçekleştirilen organizasyonda federasyonumuz tüm teknik ve idari hizmet desteğini bu iş için vermiş ve Türk sporunun yüzünü ağartmıştır.

    Ancak pistin işletmecisi şirketin federasyonumuzdan parasal destek talebi olunca, konu bağlı bulunduğumuz Gençlik ve Spor Bakanlığı makamına iletilmiş, gelen olumsuz cevap ve harcama izninin verilmemesi üzerine de desteğimiz teknik, idari, yönetim ve personel tahsisi şeklinde gerçekleştirilmiştir.

    Bu noktada gerçeği bilmesine rağmen, beklentileri karşılanmayan işletmeci şirket yetkilileri, bu durumu "TMF, Kenan Sofuoğlu'nun yarışını istemiyor" gibi komik bir propaganda ile spor kamuoyuna sunmaya çalışmış ve organizasyonun kalan 2 yıllık kısmını ticari kaygılarla iptal etmiştir. Öte yandan da fahiş fiyatla federasyonumuza kiraladığı tesiste, zaten bu fiyatlandırma ile yapmamız mümkün olmayan motosiklet yarışlarına artık izin vermeyeceğini ilan etmiştir.

    Türkiye Motosiklet Federasyonu olarak, bütçemizi tüm spor branşlarımız için adalet ve titizlikle kullanmakta olduğumuz bütün kulüp, sporcu ve camiamızca bilinmektedir. Türkiye Motosiklet Federasyonu, yarışlar için sporcularından lisans, vize, sigorta, katılım ücreti dahil hiçbir ücret tahsil etmemektedir. Sınırlı bir bütçe ve tescilli kulüpleri maharetiyle tüm yarış ve eğitim faaliyetlerini gerçekleştirme gayretinde olan federasyonumuzun, İstanbul'da olmasına rağmen dünyanın en pahalı pisti olan bir tesiste yarış düzenlemesi bugünkü şartlarla zaten mümkün görülmemektedir. Kaldı ki bu tesiste yapılacak tek bir yarış organizasyonunun maliyeti, tüm sezon boyunca yaptığımız pist yarışlarının maliyetine eşit miktardadır.

    Ancak her türlü olumlu, iyi niyetli çalışma ve gelişmeye açık olan yönetimimiz, bu tesiste organizasyon yapma noktasında her zaman olduğu gibi imkan aramaya ve çalışmaya devam edecektir. Zira her ne kadar şuan açık oto pazarı olarak kullanılsa da bu tesis, temelde İstanbul Ticaret Odası ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün, yani kamunun malıdır.

    Hiçbir kişi ve kurumla şahsi problemi olmayan TMF yönetiminin kapıları bu tesiste yarış yapmak isteyen kulüp, sponsor firma veya organizatörlere her zaman açıktır ve bunun için TMF başka federasyonların aksine hiçbir ücret talep etmemektedir.

    Hali hazırda Türk sporunun dünya ile rekabeti hedefinde, inançla, gayretle ve samimiyetle çalışan ve bağlı bulunduğumuz makam olan Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü'nden aldığımız destek ve onayla faaliyetlerimizi sürdürdüğümüz federasyonumuz, ülkemize Dünya ve Avrupa'da parmak ısırtan sporcular yetiştirmeye devam edecektir.

    Saygılarımızla...
    yüksel66 bunu beğendi.
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

  5. #5
    GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Şubat 2008
    Ulan bu ülkede hiçmi sporcunun değeri yok.

    Bu yöneticilerin hiçmi vizyonu yok. Supersportta dünyanın en kariyerli adamı ülkeden çıkıyor ama İstanbul Park lisanslı sporculara yasak!

    Yiyin, yalayın bakalım nereye kadar...
    Shrieker bunu beğendi.

  6. #6
    İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Eylül 2010
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    Alıntı biyeybaraküs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kimmiş bu yarışçılar merak ettim adlarını ilk kez duydum ne başarıları varmış bugüne kadar
    Bence ön yargıyla yaklaşıyorsun dostum.

    Yukarda kimmiş diye bahsettigin bu insanlar yıllardır yarışan insanlar. Yıllardır diyorum dikkatini çekerim ve piyasada hepsi tanınan aynı zamanda diger yarışçılarla hepsinin birbirine olan bir bagı var.

    Foruma tahminim izin aldıklarının facebook paylaşımlarını koymuşlar bu kadar degil bunun gibi onlarca yarışçı 2016da katılmayacak tolga uprak dahil.

    Birazcık bakınırsan neredeyse Türkiyede isim yapmış yarışçıların çogu katılmıyor.
    Facebook Adresim. İletişim = https://www.facebook.com/mt.izmir.3

  7. #7
    biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Nisan 2014
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    bunlar yurtdışı yarışlarına giderken tüm masraflarını karşılamıyor mu tmf niyet başka gibi sanki mürit işi falan girmiş işin içine
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

  8. #8
    motorcu adam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Temmuz 2012
    Şehir
    istanbul dudullu
    Motosikleti
    Honda CBF 1000 FA
    merhaba arkadaşlar,
    isterseniz durumu ben size bildiğim kadarıyla açıklıyim.

    intercity istanbul park bildiğiniz üzere intercity şirketinin sahibi vural ak tarafindan 10 kiralanmıştır. vural bey kira için ödediği para ile kendisine özel bir pist kolaylıkla yaptırabilcekken, kapanmaya yüz tutmuş hiçbir organizasyon düzenlenmeyen bu pisti adam etmek için zararınada olsa bu işe kalkışmıştır.

    gelelim tmf ile vural akın aralarının açıldığı olaya. bildiğiniz üzere 2013 yılında ilk ve son kez wsbk (kenan sofuoğlunun yarıştuğı organizasyon) istanbul parka getirilmiştir. vural bey tekrar ekonomik olarak zarar etmeyi göze alarak bu kamu hizmetini gerçekleştirdi. yurt dışında satılan biletler 70 eurodan başlarken 50 tl ye izleme imkanı bulduk. ne olduysa bu sırada oldu. organizasyonun başarısızlıkla sonuçlanmasını bekliyen bekir yunus uçar (tmf başkanı) işlerin yolunda gittiğini fark edince yarışı kendi çabalarıyla (gerekli lisansları verirken sayısız problem çıkartmıştır) getimiş gibi yaparak prim yapmaya çalışmıştır. bir bakıma kendi başarısı olarak göstermeye çalıştı. bu tür hareketlerden dolayı vural ak (istanbul park) ile tmf nin arası açılmıştır ve devletimizin tek düzgün pistini kiraladığı vural ak ile devletimizin motosiklet federasyonun arası açılmıştır. vural ak birdaha tmf ile hiçbir organizasyon için ortak çalışmıcağını belirtmiştir.

    şimdi sözüm tmf ve sayın bekir yunus uçar a. kendi işletemediğiniz piste , kendinizin getiremediğiz bi organizasyonu getirilmesi sizi neden bu kadar rahatsız etmiştir. batırdığınız bu harika pisti sizin yüzünüzden başkanı olduğunuz federasyonun hizmet ettiği insanlar kullanamamakta. belki bu sene toprak ve kenanın yarışlarının sizin yüzünüzden kendi gözlerimizle izleyemedik. tmf başkanı olmak kenan ve toprak her kamera karşısına geçtiğinden onların omzuna kolunu atmakla olunmuyo. 70 milyonluk bu ülkedeki motosiklet severlere güzel organizasyonlar getirmeniz gerekiyo veya en azından bu işi sizin yerinize yapan insanlara "köstek" olmamanız gerekiyor.

    teşekkürler.

    kaynakça
    1 - vural akın olaylar hakkındaki açıklaması http://www.motoron.com.tr/HaberDetay...ina-kapali-447

    2 - 40. saniyeden itibaren vural ak röportajını izleyebilirsiniz


    ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:51 ----------

    Alıntı biyeybaraküs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kimmiş bu yarışçılar merak ettim adlarını ilk kez duydum ne başarıları varmış bugüne kadar
    Alıntı biyeybaraküs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunlar yurtdışı yarışlarına giderken tüm masraflarını karşılamıyor mu tmf niyet başka gibi sanki mürit işi falan girmiş işin içine
    dostum bakıyorumda isimlerini ilk kez duyduğun yarışçıların masraflarının nasıl karşılandığını biliyosun. seni dürüst olmaya davet ediyorum.
    Shrieker bunu beğendi.

  9. #9
    biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Nisan 2014
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    amaç pistte yarışmaksa bende varım niyet farklıysa yarışmayın bir şey olmaz http://www.motosiklet.net/forum/moto...rkin-hali.html çok önceleri getirmişim bunu gündeme

  10. #10
    Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mart 2006
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Her köşe başını .......olar tuttu. Yarışçılar %100 haklıdır. Federasyon başkanı olacak zat 2013'deki WSBK organizasyonunda terbiyesizlik yapıp rezillik çıkartmaya kalkıştı pistte. Böyle asalaklardan kurtulmadıkça rahat nefes alamayacağız. Liyakat sıfır. Birinin torpiliyle, bi b..tan anlamayan tipler mevki sahibi olunca böyle oluyor. Başka bir federasyon kurulup yarışlar oradan devam etmeli İstanbul Park'da. Yarışçıları da aralarındaki dayanışmadan dolayı tebrik ediyorum.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 16:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:31 ----------

    Alıntı biyeybaraküs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kimmiş bu yarışçılar merak ettim adlarını ilk kez duydum ne başarıları varmış bugüne kadar
    Profilinde şehir İzmir yazıyor, Burak Albayrak'ı hiç mi duymadın hayatında ?
    motorcu adam ve braveguy bunu beğendiler.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

  11. #11
    teknoali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Mayıs 2008
    Şehir
    Fethiye
    Motosikleti
    Tudey Gsr pcx
    Alıntı biyeybaraküs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kimmiş bu yarışçılar merak ettim adlarını ilk kez duydum ne başarıları varmış bugüne kadar
    İstanbul Park olayını geç sadece bu bile başlı başına tmf nin yeterince basit bir kurum olduğunu göstermez mi? Yılda 6-7 ayak yarış yapılıyor sadcee bir klasman da. Pist var enduro var kros var Drag vs. Vs. Siz ne zaman tv de gördünüz acaba yarışları naklen demiyorum da sonuçları vs 2-3 dakikalık haber?
    Hiç
    Peki gazete de bi şeyler var mı yok?
    Spor yayılsın diye hiç teşvik var mı yok?

    Bugüne kadar tmf yi hangi sosyal projeler de gördünüz? Sonra tabiki yarışçıları siz değil kimse tanımıyor. Adam oraya dünya masraf ediyor geliyor. Bir kaza da duruma göre herşey çöp olabiliyor. Medya yok, reklam yok, ödül yok. Sonra haliyle kimseye sponsor yok. Yazılanları detaylı okuyunca tmf kaza yapanı hastane de bırakıp kaçmış. Ama nedense bunların nedeni sebebi soran à ihtar var. Lisans iptal ederiz demek var.

    Yani bilmiyorum ama o kadar motorcu ünlü var birileri var. Aea bile bi sürü kişi çıkardı programa. Yarışlara birileri gelse belki medya da daha iyi reklamlar olabilr daha sonraki yarışlara daha çok seyirci gelebilir. Gazete de haber çıkabilir. Ama durun bi, önce tmf başkanının da yarışlara gelmesi lazım dimi? Pardon....
    Ali Özgün bunu beğendi.

  12. #12
    Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Mayıs 2014
    Şehir
    istanbul cennet
    Motosikleti
    2teker
    Bu yarışcıların hepsini biliyorum Burak Albayrak ile alışveriş bile yapıyorum işin siyasi kısmını bilmem ama bencede gelip istanbulda yarışsınlar bizde gidip keyifle izleyelim.
    motorcu adam bunu beğendi.

  13. #13
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Temmuz 2006
    Şehir
    iZMİR
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı Shrieker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Her köşe başını .......olar tuttu. Yarışçılar %100 haklıdır. Federasyon başkanı olacak zat 2013'deki WSBK organizasyonunda terbiyesizlik yapıp rezillik çıkartmaya kalkıştı pistte. Böyle asalaklardan kurtulmadıkça rahat nefes alamayacağız. Liyakat sıfır. Birinin torpiliyle, bi b..tan anlamayan tipler mevki sahibi olunca böyle oluyor. Başka bir federasyon kurulup yarışlar oradan devam etmeli İstanbul Park'da. Yarışçıları da aralarındaki dayanışmadan dolayı tebrik ediyorum.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 16:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:31 ----------



    Profilinde şehir İzmir yazıyor, Burak Albayrak'ı hiç mi duymadın hayatında ?
    İlgisiz alakasız kişiler bu sporun köstekçisi zaten...
    İsyan edenlerin çoğu İZMİRLİ YARIŞÇI dır...
    Hepsi de bu sektörün içinde olan insanlardır...
    Şahsen tanınmasada isimleri hep ortada dolanan kişilerdir...

    Sadece yapılana bakmak lazım...
    Faceboook denen paylaşım sitesinde de defalarca dile getirildi...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

    N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

  14. #14
    LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ağustos 2014
    Şehir
    Balıkesir
    Motosikleti
    Honda CBR 650F
    Alıntı Morphin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnsanların bir araya gelerek baş kaldırmasına bayılıyorum...
    İşte bu.. Yarışacak 1 kişi bile kalmayınca acaba o koltukta durabilecek mi?

    HELAL OLSUN SİZE!!
    illa ki bi tarafını kollamak için yarışanlar olacaktır...

  15. #15
    cbr1100 xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Mart 2011
    Şehir
    şişli
    Motosikleti
    SUZUKİ HAYABUSA 2021 BLACK EDİTİON
    Selam arkadaşlar ..federasyon çalışmalar yapmakta ama yetersiz kalmaktadır ....4 yıl önce federasyon ile yunan ve bulgar yapmıştık.... ellerinden geleni yapmışlardı ....ama çağa ve zamana göre çözüm üretmek gerekir .. istanbul parkın mutlaka bir şekilde kullanılması gerekir ....umarım çözüm üretilir ve bu tip problemler kolayca aşılır...(teknik ekipte yer almıştım ) Sağlıcakla kalın...Ödenek sıkıntısı var ise de aşılması gerekir diye düşünüyorum !!!

  16. #16
    Tige-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Eylül 2015
    Şehir
    Adana
    Illa ki ünlü olmalarına dünya şampiyonu olmalarına gerek yok. Lisanslı yarışçılar bunlar ve sen bir müsabaka düzenliyorsan, federasyon kuruyorsan o adamların isteklerini görmezden gelemezsin.
    Shrieker bunu beğendi.

  17. #17
    Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Nisan 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Adam gidiyor 11 sene için çürümeye yüz tutacak şekilde bırakılan yeri istese sıfırdan pist, avm vs. bilimum şey yapabilecek paralara kiralıyor. Çıktığı yerde de kamu parasıyla yapılmış devletin yaptığı şeyin yaşatılması lazım diyor. Kendini bilmez dalkavuklara gidip dünyada milyon dolarların hatta milyar dolarların döndüğü bir sporun federasyonunu emanet ediyorlar, sonra da beyefendiler takışıp biz İstanbul Park ile anlaşamadık diyorlar. Afedersiniz ama adama bıraksanız bu işi sizin 100 yılda yapamayacağınız etkinliği kalkınmsyı 3-5 senede yapar...
    motorcu adam bunu beğendi.

  18. #18

    Üyelik
    18 Aralık 2012
    Vural Ak federasyon başkanı olsun bence

    Bizim federasyon sağolsun iyi hoş da, profesyonel bir bütçe ile amatörce işler düzenliyor. Biyeybaraküs "kimmiş o yarışçılar" derken kendince haklı, çünkü çoğu kırık dökük motorlarla yarışan bir avuç adam, kendilerine para mara verilmediği, "işte onlar da şurada yarışsınlar canıım" diye dandik "İzmir Park"ın kırık dökük pisti ayarlandığı ve de burada yarışan adama kimsenin sponsor olmadığı için biz de adlarını bilmiyoruz.

    Oysa ki çoğu senelerdir uğraşıp duruyor. Ha, bu uğraşların çoğu kendi kendini tatminden öteye gidemiyor çünkü maşallah biz cehennem fıkrası gibiyiz; "zebaniye gerek yok, türkler birbirini aşağıya çeker zaten" hesabı.

    Federasyondan kimseyi şaibe altına sokmak istemem ama, insanları uyuttuklarını sanıyorlar, ama çoğu kimse işlerin farkındadır. Yönetimde motosiklet satıcısı, eğitimcisi var, "eğitim düzenliyoruz" diyorlar, motorlar aynı satıcıdan, eğitim kardeşinden, ödenek kendi bütçeleri gibi olan federasyondan.

    Yönetimde adam var, karısı avukat; hoop, birisi hoşuna gitmedi mi, döşen yazıları, savunma falan iste.

    Yarışçı mı dersiniz, bir avuç motorcu kalabalığı mı bilemiyorum, ama adamlar haklı.

  19. #19
    vladimir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Eylül 2007
    Motosikleti
    Honda Cbr500r
    Suriyelileri ülkemiz kapıları açtı değil mi? Açsın savaştan kaçmış gelmişler lafım yok. Harcanan parayı Numan Kurtulmuş açıkladı şimdiye kadar 7.6 milyar dolar. Bu Pistin yıllık kirası ne kadar biliyor musunuz? 9 milyon TL bugünün kur hesabıyla 3 milyon dolar. Bu devlet için çekirdek parası ama yaşanan rezalete bakın.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)