Marvel ve Harley Davidson şirketleri arasında uzun soluklu bir anlaşma var ve bu demek oluyor ki filmlerde ileride bol bol motosikletli aksiyon sahnesi görebileceğiz.

İzleyiciyle buluşan Avengers filminden harika bir sahne arkası videosumuz var. Motosikleti kullanan dublör ve film ekibinin birkaç üyesi Harley Davidson'ın elektrikli motosikletleri hakkında konuşuyorlar.

İnsanları elektrikli motosiklet hakkında bu kadar heyecanlı görmek biraz normal, bu heyecanın büyük kısmı büyük ihtimalle Harley'in üretmiş olduğu motosikletin ileri seviye etkileyici olmasından kaynaklanıyor. Görünüşe göre LiveWire bütün gözleri üzerine çevirmiş durumda.

Videoda göreceğiniz gibi setteki herkesin ilgisi motosiklerin üzerinde, özellikle erkek ekip üyelerinin.

Dublörümüz Black Widowun profesyonel motosikletler dublörü olduğu gerçeği gözönüne alındığında onun bugüne kadar kullanmış olduğu en etkileyici motosikletin LiveWire olması biraz gerçeklikten uzak olsada, motosiklet motosiklettir diyoruz ve motosikletin yeterli düzeyde olan ani kalkış ve hızlanmalarını hesaba katarak dublörümüzün herkese heyecan veren bir sürüşle asfaltı kavuracağından hiç şüphemiz yok.



Motosikletin teknik özelliklerine, fiyatına ve performansına değinemiyoruz zira Harley Davidson bu konuda hala sessizliğini koruyor ve motosiklet hala prototip aşamasında. İnanıyoruz ki Harley Davidson bu konuda en kısa zamanda bir adım atacaktır ki bu kesinlikle bir satış stratejisi. O zamana kadar deri kostumüyle Scarlett Johansson’u izlemenin keyfini çıkarın ve tabiki filmi izlemeyi de ihmal etmeyin.