Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Rok Bagoros gösterisi İstanbul Vialand'da - 28 Eylül Pazar

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    KTM’nin yeni supersport motosikletleri KTM RC125, KTM RC200, KTM RC390 modellerinin tanıtım etkinliği 28 Eylül tarihinde Vialand İstanbul’da gerçekleşecek.

    Katılımcıların yeni KTM RC modellerini inceleme ve test etme imkânı bulabilecekleri etkinlikte ayrıca dünyaca ünlü KTM gösteri sürücüsü ROK BAGOROS, Türkiye’deki KTM RC modellerinin tanıtımı için hayranlarıyla buluşacak. Rok Bagoros, gün boyunca yapacağı nefesleri kesen gösterilerle izleyenleri büyüleyecek.

    28 Eylül Pazar günü yapılacak etkinlikte katılımcılar, KTM RC modellerini inceleme, test etme ve Rok Bagoros’un gösterisini izleme fırsatı bulacaklar. Vialand Açık Otoparkta saat 13.00’de Rok Bagoros gösterisiyle başlayacak olan etkinliklerin ilk bölümü tüm motorsporları hayranlarına açık olarak gerçekleştirilecek.

    Etkinliklerin ikinci bölümü de yine 28 Eylül Pazar Rok Bagoros, Saat 16.00 ve 17.30 da Vialand Tema Park Şelale Sahnesinde iki ayrı gösteri olarak gerçekleştirecek. Temapark’taki etkinliğe katılacak motor sporları hayranlarının Temapark Şato önündeki KTM standına gelerek indirimli Temapark girişi için KTM kuponlarından almaları gerekmektedir.



    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Nisan 2014
    Hadi alışveriş merkezi otoparkında yapılan gösteriye para talep etme kurnazlığını geçiyorum, KTM tutkunlarına 70 TL yerine 40 TL ne demek ? İçten içe Kawasaki tutkunuyum belki

    Abi normalde şu kadar ama sana indirimli, sen bu kadar ver yeter diyen mahalle esnafı gibi olmuş vallahi Evimin dibinde ama, 40 TL talep edilecekse gitmem, depomu doldurur gezerim

  3. #3
    Ms_TunC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ekim 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Evimin yanı, 1'dekine giderim diğerini salla.

  4. #4
    motorcu adam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Temmuz 2012
    Şehir
    istanbul dudullu
    Motosikleti
    Honda CBF 1000 FA
    sabanci üniversitesindede şovunu yaptı. kendisiyle bizzat görüşme şansı yakalamış bulundum. çok samimi ve sıcak bi insan.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)