Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Enduro Şampiyonası Azdavay'da Başladı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 4. Ayak yarışı Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde başladı. Yarışın magazin startı Azdavay Aşıklar Köprüsü’nden verildi.

    Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun düzenlediği; Sancaktepe Motosiklet Kulübü’nün organize ettiği, Türkiye Enduro Şampiyonası 4. Yarışı Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde başladı. Azdavay Kaymakamlığı ve Azdavay Belediyesi’nin destekleri ile Suğla Yaylası'nda gerçekleştirilecek yarışın magazin startı Aşıklar Köprsü’nden verildi. Sporcular Azdavay Kaymakamı Osman Doğramacı ve Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek ile TMF Yönetim Kurulu Üyeleri’nin verdiği starttan sonra Azdavay’ın sokaklarından geçerek Suğla Yaylasına ulaştılar. İlk kez düzenlenen organizasyona Azdavaylılar büyük ilgi gösterdi. Günün en hızlı üç ismi Sinan Memnun (MMK), Burak Özdemir (KEMK) ve Fırat Şahin (AVMK) oldu.

    Türkiye Şampiyonası’nın startını veren Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, Suğla Yaylası'nda Türkiye'nin en iyi ve iddialı parkurunu yaptıklarını ifade etti. Azdavay Kaymakamı Osman Doğramacı’da Enduro Şampiyonası’nın Azday’da gerçekleştirilecek olmasından mutluluk duyduğunu dile getirdi.

    Kaynak: Türkiye Motosiklet Federasyonu





















    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    RAMİREZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ağustos 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    KTM duke 125-- BMW F650 CS
    Memleketime bak yavv...


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler