Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Motosiklet in midir, cin midir? Hıncal Uluç yazdı...

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    Bruce 65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ekim 2008
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    HONDA - CBF150> 250>...?
    Alıntı raven71 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Galiba Hıncal Uluç'un haklı olduğunu sadece motosikleti kuralına ve kurallara uygun olarak kullananlar anlıyor.
    Kesinlikle haklısın,aynı fikirdeyim.[COLOR="Silver"
    Hep Pür Dikkat...


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    oknglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Ağustos 2012
    Şehir
    Tekirdağ Çerkezköy Kapaklı
    Motosikleti
    Asya Nostalji 125 , Pulsar 200NS
    Ben yazıyı okudumda Hıncal Uluç a dokunan şey kordona arabasını almayıp motorlara izin vermeleri ap açık yazmış. Haklı olduğu konular yok değil ama cımbızla seçip almak lazım yazının tamamından. Acaba gün gelip te araç teröründen de bahsedicekmi yoksa kendisi araç kullanıyor diye hepsini melek kurallara uyan saygılı insanlarmı sanıyor
    mterayes26 bunu beğendi.

  3. #43

    Üyelik
    07 Mayıs 2014
    Şehir
    izmir
    Madem yolları yapsınlar park alanları oluşturulsun motosikletler önce trafikte hakikaten motorlu araç yerine konsun, o zaman sonuna kadar hakli adam. Ama zaten hicbir araç bitarafina takmadigi için bizi hakikaten inmiyiz cinmiyiz, ne zaman motora binsem bir kazadan kil payi kurtuluyorum. Alan bigun arkana oturtcan bu adami 15 dk trafikte gidicen ozaman Dank eder kafasina

  4. #44
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2005
    Şehir
    4.LEVENT & SERENGETI
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Ben Show TV nin eski güvenliğiyim...Hıncal Uluçu yakınen tanırım...2011 de Nebil Özgentürkde program yapardı...kendisi tahmin ettiğiniz üzere çok eski model (mavi) bir transportırı makam aracı yapmış (Caravelle) ayaklarını uzatır..şoförüyle ordna oraya halen ölmeden yaşamaya devam eder...arabasının arkası ıvır zıvırla hediyelerle boş beleş şeylerle doludur...yani gördüğünüzde bu adam wcye nasıl gider diye şaşıyorsunuz...gerçekten çok yaşlı..ama zeka işte..beyin jimnastiği yaptığı ve sürekli detayları not aldığı için memleket de gündemi yaratabiliyor...motosiklet konusunda çoğu yazıları haklıdır...ben bu yazılanların çoğuna şahidim...ama bu konunun motosiklet tarafında olduğum için tabiki durum benim bizim işimize geliyor..detaylı olarak incelendiğinde motosikletlerin diğer motorlu araclardan ayıran fark ve avantajları bizim illegal bir şekilde kullanmamız adamı çıldırtıyor...en kral trafik de benim polis tarafından idare edilmem görmezden gelinmem adama batıyor...he haklımı haklı...benim ayrıcalığım ne...bu teknik avantajı lehime çevirmişim adam elindeki gücü kullanıp otoriteyi üzerimize salıyor aslında aleyhimize durum...ama yinede haklı diyorum...az yer kaplıyoruz diye heryerde terör estiriyoruz arkadaşlar...bu forumda sizler çok hassas anlayışlı ve naziksiniz ama hayatın içinde trafik de öyle adamlar varki beyler...inanın motorcuyum demeye sizi utandırır...yiğidi öldürelim ama hakkını verelim..Hıncal Uluç ölmesi gereken bir moron belki ama adam haklı işte...


    motosikletlere yapılan bu pozitif ayrımcılık kalktıktan sonra İstanbul Trafiği ve memleket düzelecekse ben nizami takılmaya kurallara uymaya razıyım...ama siz yollarda asfalt üzerinde sürünürken bırak da biz yolumuza gidip kendimizi kurtaralım..kıskanç herif...
    Shrieker bunu beğendi.

  5. #45
    ayvazdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Ekim 2010
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CB 500F
    Hıncal Uluç..
    Cidden yeter artık ama ya..Cidden.. Hayatında bir kere bineydin şu zıkkıma, kullanaydın, açeydin kollarını şöyle rüzgara karşı..
    laf edermiydin hiç..
    trafikte arabalar bizi nasıl hiçe sayıyorlar bunu yaz sık sık..üzerimize kırmalarını, yolumuzu kapamalarını yaz..neden paralı yollarda arabalarla aynı parayı öderiz?..bunu yaz..
    buruşturma keyfimizi yine..

    Cidden yeter..

  6. #46
    Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Nisan 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Arkadaşlar size bir şey söylemek istiyorum ve cidden sizlerden cevap bekliyorum.Araçlar arasındaki trafik magandalığı yollarda yarışmalar bundan 10 sene evvel ne sevielerdeydi olan kazaları bir hatırlayın birde şimdiki duruma bakın belki %80den fazla iyileşme var.Artık ticari ve şirket araçları hariç insanların çoğu trafikte birbirine çok çok daha saygılılar fakat bu iş motosiklete olmuyor neden sizce.Ben size çok net söylüyorum mahallelerde insanların canını tehlikeye atarak,kasksız gezildiği,plakasız ve ehliyetsiz araç kullanıldığı için kimse kusura bakmasın ama saygı falan beklemeyelim.Öyle yüzde %5-10 luk adam gibi motorcu sayısıyla saygı göremeyiz.Çözümü de basit arkadaşlar eş dost demeyeceğiz plakası mı yok ismini öğrenip polise ihbar edeceğiz kaskı mı yok tanıyorsak uyaracağız uymuyorsa gene şikayet edeceğiz.Ben apartmanımızda servis yapan kapıcımıza servis yaptığı motor plakasız ve kask takmadığı için bu apartmanda çalışamayacağını ve ihbar edeceğimi söyleyince tıpış tıpış ikisini de yerine getirdi siz birine ceza yazdırın kasksız ehliyetsiz kaç kişi bir daha aynı şeyi tekrarlayabilir.Hıncal Uluç cımbızla da seçse artniyetle de yazsa haklı kardeşim.Türkiye de kaç tane plakasız araba var,ehliyetsiz insan vızır vızır sürüyor veya patlak egzozlarla rahatlıkla arabayla dolaşabiliyor biraz empati yapalım.
    C&T bunu beğendi.

  7. #47
    supporter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Mayıs 2014
    Şehir
    istanbul
    hıncal gıt b.nla oyna !
    Kasksız gezen babam olsa yüzüne bakmam !
    Bizim evde son lafı ben söylerim ' Peki Hanım'

  8. #48
    heia2654 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Aralık 2011
    "Yahu Hıncal da haklı ama şimdi kendimizi düzeltmemiz lazım önce" düşüncesindeki sayın motorcular,

    Şahsen motorumu son derece naif kullanırım, bir otomobil rızasıyla yol vermeden sağa sola kırmam, oldu da kaldırımın yayaları rahatsız etmeyecek kenar köşesine park etmek için tırmanırsam en az 10 metre etrafımda yaya olmamasına dikkat ederim. Trafiği rahatsız eden motorcuya da gıcık olurum.

    Bu herif daha önce de benzer yazı yazdığında defalarca konuştuk.

    Rasyonel düşünce yapısının malesef henüz yerleşmediği güzel ülkemizde eğer ki bir zümreyi hedef alarak "bunlar öyledir böyledir şöyledir" yazılırsa, onlardan olmayan herkes bu zümreye rasyonel değerlendirme yapmadan diş biler. Yolda düzgün giden motor ayrımı yapmadan sırf bilendiğinden taciz eder. Bunun örneklerini sosyal, siyasi, ticari vs. bir çok alanda yıllardır görüyoruz. En çok üzüldüğüm de toplumu analiz etme becerisi hayli gelişmiş olması gereken tecrübeli abla/ağabeylerimizden bunları duymak.

    Geçen yazısında kuryelere sarmıştı, şimdi kuryeleri mazur görüp araba fiyatı motorlulara da sarıyor. Kurye, kebapçı, sucu, tatlı sucu, yarışçı, endurocu ne farkeder? Motosiklet motosiklettir.

    Eğer ki "Bir kısım kendini bilmez motosiklet camiasının itibarını yerle bir ediyor" deseydi anlar, hak verir ve desteklerdim.

    Ama "bütün motorcular şöyle böyle" kafasını bulduğum yerde enseye bir şaplağı hak etmiştir.

    Yarın güvenliğiniz için bir manevra yapmak zorunda olduğunuzda, motosiklet kültürü olmayan bir 4 teker sürücüsü sizi sıkıştırıp, üzerine bir de "Hıncal Uluç da yazdıydı geçen zaten sizin alayınız böyle cambaz yolda" derse o zaman anlarsınız demek istediğimi...

  9. #49

    Üyelik
    04 Haziran 2004
    Motosikleti
    Mondial, M 150 Vulture
    Yaş ilerleyince beyin sulanması oluyor. Görmezden gelin, bakar bakar gider.

  10. #50
    Baraza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Kasım 2013
    Şehir
    SAMSUN
    Motosikleti
    CBR 125R
    Git ülkenin durumu hakkındada yaz biraz,ama satın alınmış sizle;onları yazacak mıç var mı sizde,herşey bitti bi motorlar kaldı sorun olarak sanki.
    mterayes26 bunu beğendi.

  11. #51

    Üyelik
    05 Haziran 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    KTM 990 SMT 2010, Triumph Tiger 800 2014
    Kaldırımda arkandan gelip geçemeyincede gaz veren dangalaklardan kendi adıma nefret ediyorum ve kesinlikle yol vermiyorum, aynısı cadde de saçma sapan giden tüm apaçiler için geçerli. Adam rahatsız olmuş yazmış, amma gocundunuz.

  12. #52
    skystar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2011
    Şehir
    İZMİR/BORNOVA
    Motosikleti
    Honda CB 125 E
    Hıncal dede Andropoza girmiş belli ki...

  13. #53
    Eagle7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Ocak 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT
    Köpekler istedi diye atlar ölmez.

  14. #54
    C&T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2013
    Motosikleti
    CbRr (Limited Edition;)
    herkese slmlar

    öncelikle memleket de yazılacak, konuşulacak, düzeltilecek onca şey varken bu konuyu köşe yazısı yapmış olması bence bir tarafa yazdıktan sonra söylediklerindeki gerçekliği tartışmak en doğrusu ....

    ben köşe yazısızı yazdığım zaman yada birilerine (yetkin mercilere) şikayet ettiğim zaman dinlenecek(okunacak) olsam benimde şikayetlerimden biri bu olurdu (ilki değil.)

    Fakat adam yazmış, çiçeği burnunda 1 yılık motorsiklet sürücüsü olarak trafikte bu kadar hiçe sayılmamızın en önemli sebeplerinden biri bu adamın şikayet ettiklerini yapan motorculardır . insan pisikolojisi mantık gayet açık sen yaya gibi davranırsan başkaları da seni yaya gibi görür(adam gibi davranmazsan da adam muamelesi yapmazlar)
    Ben kırmızı ışıkta araçların sıkıştırmak için pür dikkat ışığı süzerken arkamdan ne bekliyorsun ışığı bassana diye arkamdan acı acı kornaya basan apaçi motorcular var ve maalesef ki! harbiden onca sıkıştırma ve taciz yapan araba v.s bi kenara bırakıp bu kuralsızları ! yakalayıp ağzına ağzına vurasım geliyor .

    Kısaca demem o ki! sayın arkadaşlar haksızları savunarak haklı olamayız

    (he bu ara bi çok arkadaşa katılıyorum son kullanma tarihi geçmiş bu abinin)
    Beni Bilerek sıkıştıran Hıyarın! Trafikteki çilesine hastayım...

  15. #55

    Üyelik
    27 Mayıs 2010
    Motosikleti
    HusaberG Sf650
    sayemizde bi kaç gün gündemde kaldı, bırakın prim vermeyin şu adama...
    biz gündeme getirmezsek , kimsenin bunun köşesini okuyupta bir karar alacağını zannetmiyorum...

  16. #56
    Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Haziran 2012
    Şehir
    Lüleburgaz-Bursa
    Adamın işi trollük bence bu kadar kafaya takmaya değmez.
    hyo kenan bunu beğendi.

  17. #57
    hyo kenan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Şubat 2013
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    ramzeyQm250, GV250, cbf1000
    Hıncall...bak seni motorcular çağırıyomuş bişey söyliyceklermiş


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)