Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Kadırga KD 250 GY ile 4000 km'lik zorlu test sürüşü

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    23 Temmuz 2007
    Mehmet bey,
    Öncelikle burada bulunmakla doğru bir sey yapıyorsunuz.Cevap vermeniz de inceliktir,tebrik ediyorum,yalnız şu büyük harflerle yazmayı bırakırsanız Türkçe'nin yazım kurallarına ve forumun adabına uygun olacaktır,
    Şu hususa özellikle dikkat etmenizi öneriyorum,bu ürünün potansiyel alıcılarının önemli bir kısmının bu forumda olduğundan ve burada yazılacak her yorumu ciddiyetle okuyacaklarından emin olabilirsiniz.
    test konusuna gelince,ciddi motosiklet kullanıcılarının çoğunun x bey,y abi testçilerini pek de ciddiye almadığını samimiyetle söylemek isterim.Çünkü motosiklet testi motorun kendisi kadar kullanıcının da sübjektif niteliklerinin ön planda olduğu bir testtir.Türkiye şartlarında benim gözümde en iyi motosiklet değerlendirmesi kullanıcıların deneyimleri paylaşıldığı forumlarda ortaya çıkıyor.
    Bu forumda .... marka .... model kullanıcıları başlıklı herhangi bir topiğe girdiğinizde o modelin ne olduğunu,olumlu ve olumsuz taraflarını çözmek mümkün.
    Motosiklet kullanıcıları bilirler ki ,x marka motora iki saat binip,kadıköy pendik yapmakla test olmaz.o motorla mümkün olan her türlü yol ve hava koşulunda ,soğukta sıcakta,artçılı-artçısız,sıkışık trafikte,uzun yolda kullanmadan motor hakkında söylenecek şeyler hep eksik kalacaktır.Yine de kullanıcı niteliklerinin teste etkisi de dikkate alındığında % 100 tamamlanabilmiş ve objektif bir testin yapılamayacağını
    kabul etmek zorundayız.
    Ürününüz 250 cc dualsport gamında var olduğu iddia edilen bir eksikliği tamamlayabilirse,yani tanınmış markalar dışında ekonomik bir alternatif olabilirse bu forumda da hakkında epey şey yazılıp çizilecektir,
    buradaki yüz tane memnun müşteri/kullanıcı beşyüzbin kişinin okuyacağı gazete reklamından daha fonksiyonel olacaktır.
    saykem, tr_select, gaddar ve 7 diğerleri bunu beğendiler..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    yqavuzhyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Kasım 2012
    Mehmet Bey,

    Zenginlerimizin bu gibi girişimlerde bulunması ve özellikle kendi memleketlerinde fabrika kurmak istemesi çok sevindirici benim adıma. Daha önce bu forumda Kadırga ile ilgili açılan tartışma başlıklarında üretim atölyenizin bir bisiklet tamircisi dükkanı kadar olduğunu görmüştük. Mondial, Kanuni ve Asya gibi on binlerce motosiklet satan firmalar bile satış sonrası desteğe geldiği zaman hepsi kaçacak delik arıyorlar. Müşteri memnuniyeti odaklı değil, malı sattım benden çıktı odaklı çalıştıkları için Çin malı motosiklet kullanan ben ve forumdaki birçok üye de bundan sonra çin mallarından uzak durmayı tercih edeceklerdir. Daha ucuza aldığımız malın uzun vadede bize ne kadara patladığı veya karşımızda insan sıfatında bir bayi-servis bulamayınca el mahkum bizler de Honda, Yamaha gibi firmalara yöneleceğiz ve sizin Türkiye'nin sayılı zenginlerinden olan girişimciniz maalesef bu piyasada tutunamayacaktır.

    Sizden ricam ise forum sitelerine yazarken veya mail atarken sadece cümlenin ilk harfini büyük yazmanız ve geri kalanları küçük yazmanız. Bu hem bilişim teknolojileri etik kurallarına aykırıdır hemde okuyan için takip etmesi zordur. Tamamı büyük harflerle yazılmış bir metin 'bağırma, hakaret ve aşağılama' anlamı içerir. Sizin bunları bilmeden yazdığınıza inanıyorum, bu da bizlerin Çin malı motosiklet satan firmaların çalışanları hakkındaki önyargılarımıza birer birer katkıda bulunuyor.
    figodayi bunu beğendi.

  3. #43
    dockerengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul - youtube.com/user/dockerengin
    Motosikleti
    YBR125 > CBF150 > CRF250L > XZ250R 4V > ?
    Mehmet Bey Merhaba,
    Zahmet edip o kadar yazı yazmışsınız ama motor hakkında ortada hiç bir bilgi yok. Web sitenizdeki yedek parça müracat formu, vs linkeriniz doğru düzgün çaşımıyor. Bu kadar eleştiriye yanıtladınız ama ne servis ne yedek parça ne de fiyat konusunda hiç bilgi vermediniz. Bize lazım olan bilgiler bunlar. Yedek parça konusunda markanız ne kadar arkasındasınız?
    cenkito bunu beğendi.

  4. #44
    spil444 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mart 2013
    Şehir
    manisa
    Motosikleti
    rx 250
    youtube a da video koymuşsunuz iyide techno yerine motorun kendi sesini dinleseydik daha iyidi bence motoruda doğrudüzgün göremedimya videoda neyse tanıtım resimlerindeki motorla test edilen motor farklı testteki motorun mafsalı arazide fazla oynamaya gelmez tecrübelerimden biliyom

  5. #45
    Buzzard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ağustos 2013
    Şehir
    Isparta - Eskişehir
    Motosikleti
    Husky Te 610-Nmax-X-Max 250-Ironmax-X-Max300-125
    Mehmet bey iki lastik parasına Levent bey'e süper bir reklam yaptırmışsınız, tebrikler

  6. #46
    b.dog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2012
    Şehir
    istanbul Maltepe
    Motosikleti
    YAMAHA MT-07
    O kadar sayın arkadaş diye başlayan cevap yazılmış, test yapan beyfendinin firmamızla alakası yoktur falan denilmiş ama bugün fuarda o beyefendiyi kadırga tişörtüyle, boynunda tanıtım kartıyla standında gördüm. Tesadüftür kesin.
    Memlekette yollar, kanunlar, önyargı motosiklete, motosiklet sürücüsünün aleyhinde çalışıyor. E bide yıllardır motosiklet sürücüsüyüm, şu,bu motosikletleri sürdüm diyen birinin motosiklete gönül vermiş insanlara üzümlü kek muamelesi yapması en basit tabirle ayıptır.
    spil444, mehmetufukde ve figodayi bunu beğendiler.

  7. #47

    Üyelik
    01 Mart 2014
    Seviyeli düzgün eleştiri yapan arkadaşlrıma eleştirileri için teşekkür ederim.Burda sadece konuşmuş yorum yapmış yada dalga geçmek için yazmış arkadaşlar için aynı şeyi söyliyemiyeceğim özür dilerim.Benim yaptığım işi ti ye alan dalga geçen arkadaşara soruyorum benim motorsiklet tecrübemi biliyormusunuz yada benim test ettiğim motor hakkında bilgilimisiniz siz bu motoru test ettinizmi yada bindinizmi tanımadığınız binmediğiniz bir motor hakkında bukadan ön yargılı davranmak sadece konuşmuş olmak için saldırıda bulunmak bence yanlış.Empati yapıp yazdığınızı bi okuyun nekadar saçma yazılar olduğunu göreceksiniz tabiki eleştiriye açık bir insanım ve bende hatalar yapabilirim ama eleştirileriniz seviyeli yapıcı bilgi aktarıcı olursa önünüzde saygıyla eğilirim.Örneğin benim 5 yıldızlı otelde kaldığım yorumunu yapan arkadaşım sizin oralarda çadırın adı 5 yıldızlı otelse bunu yeni öğrenmiş oluyorum ve sizden özür diliyorum yazdığınızı doğru yorumlayamadığım için ).Test sürüşünde çok afedersiniz ama kıçıma bir kamereman takıp km km her anı fotoğraflayıp damı bu yazıyı yazmalıydım bunuda anlayabilmiş değilim ) orada konan resimler motoru tanıtım amaçlı konmuş bir kaç kare fotoydu ).Artı motoru çamuru avuçlayıpda çamur yapacam diye hile yapmama uğraşmama gerek yok merak edenler nekadar çamur olmuş face den girip resimlere bakabilirler buda sanırım dergilere kapak olur ).ben kıyaslama yaparken bukadar motor tecrübemden sonra aptal olmalıyımki dünya markası bir KTM yada zamanında kullandığım ve bildiğim çılgın bir husaberg gibi bir makinayla kıyaslama yapayım bu yorumu yapan arkadaşım senden ricam bilgin yada tecrüben kadar yorum yada eleştiri yaparsan komik duruma düşmessin ).Şu anda süper tenere 750 motorum da var ve sırf araziye girebilmek biraz hoplayıp zıplayabilmek yada gezebilmek için aldığım bir motordur bu.Ve bunun hakkındaki görüşlerimi paylaştım.Ve halada motor hakkındaki düşüncelerim ve yorumlarımın arkasındayım.Buradaki amacım bundan önce bindiğim kanuni,zhongshine,rks,ramzey gibi markalardaki bu katagorideki motorlarla kıyaslamaktı ve ben bunların hepsine bindim.Dikkat ederseniz test sürüşümden sonraki kadırga ile ilgili yazdığım yazılarda bu motorların ne adından bahsettim nede yorum yaptım markalara saygımdan dolayı ama burdaki bazı arkadaşlara bazı şeyleri açıklama yapabilmek için bunlardan da bahsetmek zorunda kaldım.Ha şimdibu demekki ben bir yazı yazarken çin katagorisinde tecrübeliyim en azından sizden daha fazla çünkü ben hepsine bindim ve bilgiliyim.Sizden bir rica da daha bulunmak istiyorum ne olursa olsun ilk önce insana sonra emeğe ve güzel iyi niyetli paylaşımlara lütfen saygı gösterelim insan olarak.yıkıcı değil yapıcı olalım bize birşey kaybettirmez bu hareket.Yazımı okuduğunuz için teşekkür eder herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim.Hoşçakalın.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:26 ----------

    Güzel kardeşim binici olarak yaptığım güzel bir paylaşımdan dolayı tabiki bir dostluk oluştu ve fuara gelmeyi düşünüyordum firma olarakta benden kullanıcı ve test sürüşünü yapan olarak stantda durabilirmisin dediler ve davet ettiler bende kabul ettim.Bunun neresi garip bunu da anlamış değilim sen de medeni cesaret gösterip buradan yazı yazanlardan biri olduğunu söyleseydin de bir çay ikram etseydim.Biraz sohbet etseydik.Yani bu çekememezliğini anlamış değilim ama sorun değil güzel kardeşim bu motor hakkındaki bildiklerimi paylaşmak isteyenlerle paylaşmak güzel bunu anayabilmen için benim yerimde olmalısın ama asla da olamazsın çünkü sadece saldırıya odaklanmış yıkıcı bir moddasın yapıcı değilsin allah işini gücünü yolunu açık etsin herşey gönlündeki düşüncendeki kadar olsun hoşçakal güzel kardeşim.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:45 ----------

    motoru dağdan aşağıyamı yuvarlamam mı gerekiyordu hiç bir motorun yapamadığını göstermek için güzeldi ) teşekkürler

  8. #48
    Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ekim 2013
    Şehir
    Skinoskisama
    Motosikleti
    Dragstar
    Uzatmayın bence abi, zaten satış grafiği gerçeği gösterir .Her malın alıcısı olur illaki, hayırlısı olsun ,türk firma dediğim gibi en azından işçimize maaş vermesi bile benim için güzel birşey .
    kuroscu ve levent0707 bunu beğendiler.

  9. #49

    Üyelik
    01 Mart 2014
    şu anda motor 6300 km de gelip görebilirsin fuarda mail adresini verirsen fethiye turundan resimleride gönderebilirim bilmediğin konularda suski insanlar sana saygı göstersin ama ben sana yinede saygılarımla diyerek kapatıyorum insan olduğun için

  10. #50

    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Levent Bey, şu anda fuar yolundayız, gelince size uğrayacağım.
    levent0707 bunu beğendi.

  11. #51
    Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mart 2006
    Şehir
    Türkmenistan
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    İlginç bir şekilde savunma yapıyorsunuz.

    Herhangibirşeyi savunmanıza gerek yok.

    Dikkat etmediğiniz üzere bütün eleştiriler sizin test adı altındaki yazının potansiyel tüketicilere ve motosiklet severlere hiçbirşey verememesidir.


    Kişilere tek tek laf yetiştirmek için harcadığınız vakti test yazısını revize etmeye ayırsanız herkesten teşekkür mesajları alırdınız.

    Henüz çok geç değil. Tecrübenizi paylaşmak istiyorsanız biran önce yazınızı yeniden hazırlayın.

    " Yok anam biz reklam peşindeyiz reklamın iyisi kötüsü olmaz alayınıza yetecek laf var bizde" diyorsanız buyrun devam edin.
    levent0707, dockerengin, spil444 ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

  12. #52

    Üyelik
    15 Şubat 2013
    sayın savaskayan,
    1-Büyük küçük harf uyarınız için tşk ederim ama inanın yorumları yazarken bazen farkında olmuyorum. uyarınız için çok tşk ederim.
    2-Elbette tüm forumlar önemlidir. bir çok bilgi burada ki ve diğer forum sitelerinden elde edilmektedir.ama takdir edersiniz ki bazı kavramlar görecelidir. kişiden kişiye farklılık göstermektedir.
    3-sizden bir konuda yardımcı olmanızı istiyorum. motosikletimizi lütfen siz test edermisiniz? eğer kabul ederseniz size arkadaşlarımızdan birini yönlendirmek istiyorum.

    iyi çalışmalar
    saygılarımla

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------

    sayın seko,
    umarım standımıza uğramışsınızdır.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------

    sayın b.dog
    davet edilmiştir. şu üzümlü kek muhabbetine sizden bir şey rica etsem motosikletimizi test edermisiniz.? standta bir arkadaşımız daha vardı oda şirinevler mağazasının müşterisiydi gelip gittikçe samimimi olduk oda standımızda görev aldı. :-)))) buyrun sizde davetlimissiniz.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------

    değerli yorumcu arkadaşlar
    cumartesi yani 8 mart günü buyrun hepinizi viaport alışveriş merkezine davet ediyorum. motosikletimizi test etmeniz için. medeni cesareti olan buyursun. test alanı ömerli barajı civarı-kurna köy-kurtdoğmuş köyü çevresi. mail adresim mehmetufukdemirci@gmail.com.
    cevap verirseniz sevinirim
    **-davete icabet gerekir diye düşünüyorum. en azından ön yargılardan kurtuluruz umarım test etmeyi kabul edersiniz.
    saygılarımla

  13. #53
    Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Eylül 2013
    Şehir
    Kusadasi
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Suzuki Vanvan
    Mehmet bey merhaba, motosiklet firmanız Türkiye'de ve yerli üretim yapıyorsunuz. Motosikletlerinizi daha iyi tanımamız için buralarda tek tek marka konusu açsanız, 'Altın Elbiseli Adam' gibi motosiklet tanıtımında video çekebilecek kişilere sponsorluk yapsanız veya motosiklet verseniz bizler markanızı daha iyi tanımış ve öğrenmiş oluruz. İlgileneceğinizi umuyor, başarılar diliyorum.

  14. #54
    Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ekim 2013
    Şehir
    Skinoskisama
    Motosikleti
    Dragstar
    Ben burada yazdığım bütün yorumlar için şirket ve kullanıcı sahiplerinden şahsım adına özür diliyorum geri pas yaptım..Tek inandığım nokta çalışanına maaş verip ssk larını ödediği için gurur duydum firmayla.Haddimide biliyorum tabikide ne üstadlarımız abilerimiz var ,utandım ezildim.Bu konuda bajaj konusu gibi, tek sıkıntısı faiş fiyat politikası.Plaka dahil 9000? Hayırlısı olsun be abi 9000 kadırga =9000 japon? az mantık Allah daha çok versin.

  15. #55

    Üyelik
    17 Eylül 2008
    Bu kadar yorum yazanlar acaba cbf 150 test bölümüne yorum yaptimi.orda ne yaziyor çok bilgi var dimi.

    Gidiyordu alet ancak bu kadar bastim
    Ben soyluyum evet max 90 km.
    Aynalar arkayi gösteremiyor
    Egzantrik sesi var
    Stop yetersiz.
    Bunlari ben yaziyorum test yapan adam hiçbirini yazmamis .
    E o Honda dimi kimse aczini açmaz.
    Buldunuz kadirgayi yazin yalandan.
    Japonun servisi varmis hani nerde garantiden ne yapmislar.sadece laf gir bakiyim kapidanda garantisi gostersinler.
    Savaş bey yorum yazmis av.olmasiblazim kendisi japonlarla baya bi akraba olmuştu bi ara.yoksa bmv miydi ne.

  16. #56
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    23 Temmuz 2007
    Alıntı mehmetufukde adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sayın savaskayan,
    1-Büyük küçük harf uyarınız için tşk ederim ama inanın yorumları yazarken bazen farkında olmuyorum. uyarınız için çok tşk ederim.
    2-Elbette tüm forumlar önemlidir. bir çok bilgi burada ki ve diğer forum sitelerinden elde edilmektedir.ama takdir edersiniz ki bazı kavramlar görecelidir. kişiden kişiye farklılık göstermektedir.
    3-sizden bir konuda yardımcı olmanızı istiyorum. motosikletimizi lütfen siz test edermisiniz? eğer kabul ederseniz size arkadaşlarımızdan birini yönlendirmek istiyorum.

    iyi çalışmalar
    saygılarımla

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------

    sayın seko,
    umarım standımıza uğramışsınızdır.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------

    sayın b.dog
    davet edilmiştir. şu üzümlü kek muhabbetine sizden bir şey rica etsem motosikletimizi test edermisiniz.? standta bir arkadaşımız daha vardı oda şirinevler mağazasının müşterisiydi gelip gittikçe samimimi olduk oda standımızda görev aldı. :-)))) buyrun sizde davetlimissiniz.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------

    değerli yorumcu arkadaşlar
    cumartesi yani 8 mart günü buyrun hepinizi viaport alışveriş merkezine davet ediyorum. motosikletimizi test etmeniz için. medeni cesareti olan buyursun. test alanı ömerli barajı civarı-kurna köy-kurtdoğmuş köyü çevresi. mail adresim mehmetufukdemirci@gmail.com.
    cevap verirseniz sevinirim
    **-davete icabet gerekir diye düşünüyorum. en azından ön yargılardan kurtuluruz umarım test etmeyi kabul edersiniz.
    saygılarımla
    aslında bu testi kimin yapacağına bu forumdakiler karar vermeli.
    benim böyle bir testi yapmamın bana kişisel olarak bir artısı olmayacaktır.çünkü ben bu motoru almayacağım,aynı klasmanda bir motorum zaten var.
    ama şöyle bir sey yapılabilir.
    forumdaki arkadaşlarımız bu testi yapmak üzere anketle 10 kişi belirlesin ve test bu on kişiden bir yada bir kaçı tarafından yapılsın,her biri farklı bir test raporu yazsın,sonuçlar birlikte değerlendirilsin.çekincemi sunduktan sonra yine de o on kişilik anket listesine girmeyi kabul ederim.

    [/COLOR]
    Alıntı holow adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu kadar yorum yazanlar acaba cbf 150 test bölümüne yorum yaptimi.orda ne yaziyor çok bilgi var dimi.

    Gidiyordu alet ancak bu kadar bastim
    Ben soyluyum evet max 90 km.
    Aynalar arkayi gösteremiyor
    Egzantrik sesi var
    Stop yetersiz.
    Bunlari ben yaziyorum test yapan adam hiçbirini yazmamis .
    E o Honda dimi kimse aczini açmaz.
    Buldunuz kadirgayi yazin yalandan.
    Japonun servisi varmis hani nerde garantiden ne yapmislar.sadece laf gir bakiyim kapidanda garantisi gostersinler.
    Savaş bey yorum yazmis av.olmasiblazim kendisi japonlarla baya bi akraba olmuştu bi ara.yoksa bmv miydi ne.
    Yapmak ve anlatmak istediğinizin ne olduğunu anlamış değilim.Japonlarla akraba olmak nedir ?


    ---------- Mesajlar birleştirildi - 16:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:42 ----------



    ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:43 ----------

    hazır fırsat elimize gecmişken Turk motorcusuna özgü bir testin kurallarını da burada belirleyebiliriz.
    ilk aklıma geleni yazayım;bu motor madem dual sport uzun yol testınde gunde 500 km den sonra ne hissediliyor bunu bilmek lazım.
    cenkito bunu beğendi.

  17. #57
    ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Şubat 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    HONDA NC 750S
    tıpı cok hosuma gıttı bayagı ınceledım neden se gozum hıc tutmadı neresıne baksam dandık enson uzaklasma kararı aldım stanttan
    spil444 bunu beğendi.
    www.erkakurye.com

  18. #58

    Üyelik
    17 Eylül 2008
    Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aslında bu testi kimin yapacağına bu forumdakiler karar vermeli.
    benim böyle bir testi yapmamın bana kişisel olarak bir artısı olmayacaktır.çünkü ben bu motoru almayacağım,aynı klasmanda bir motorum zaten var.
    ama şöyle bir sey yapılabilir.
    forumdaki arkadaşlarımız bu testi yapmak üzere anketle 10 kişi belirlesin ve test bu on kişiden bir yada bir kaçı tarafından yapılsın,her biri farklı bir test raporu yazsın,sonuçlar birlikte değerlendirilsin.çekincemi sunduktan sonra yine de o on kişilik anket listesine girmeyi kabul ederim.

    [/COLOR]

    Yapmak ve anlatmak istediğinizin ne olduğunu anlamış değilim.Japonlarla akraba olmak nedir ?


    ---------- Mesajlar birleştirildi - 16:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:42 ----------



    ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:43 ----------

    hazır fırsat elimize gecmişken Turk motorcusuna özgü bir testin kurallarını da burada belirleyebiliriz.
    ilk aklıma geleni yazayım;bu motor madem dual sport uzun yol testınde gunde 500 km den sonra ne hissediliyor bunu bilmek lazım.
    Hocam anlamicak ne var siz degilmiydiniz yamahadan şikayetçi olan.japonun servisi garantisi varda bi isemi yariyor...
    Buldunuz kadirgayi yazında yazin. Hondanin testine kimse gik demiyo.niye adi var.
    Kadirga cinli.jinlun cinli.
    İyi güzel ama kardeşim adam bmv bana 2.elmotoru sidir diye satti diyor forumda.
    Yani onyargisiz ve tarafsız olalim diyorum.

  19. #59
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    23 Temmuz 2007
    Alıntı holow adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam anlamicak ne var siz degilmiydiniz yamahadan şikayetçi olan.japonun servisi garantisi varda bi isemi yariyor...
    Buldunuz kadirgayi yazında yazin. Hondanin testine kimse gik demiyo.niye adi var.
    Kadirga cinli.jinlun cinli.
    İyi güzel ama kardeşim adam bmv bana 2.elmotoru sidir diye satti diyor forumda.
    Yani onyargisiz ve tarafsız olalim diyorum.
    iyi de yine anlatamıyorsun derdini.
    kime karşı ön yargılı ve tarafsız olmamışım ?
    senelerce çinli motorum vardı,halen de motorlarımdan biri Çinli.
    Ben Yamaha'nın beni mağdur ettiğini anlattım di mi ?
    anlattıysam adamları itin .tüne sokup çıkardıysam onlardan korkmuyorum demek ki.
    hayatım boyunca honda'dan CBF 150 almadım,neyini konuşayım ? neyini eleştireyim ?
    Buradaki kadırga motor da beni ilgilendirmiyor,tesadüfen katıldığım bu konudaki eleştirilerimin test adı altında yayınlanan yazının eksikliklerini göstermekti.
    Bizler bu forumlara hoşça vakit geçirmek icin katılıyoruz,neyi yazıp ,neyi yazmayacağımıza,nasıl yazacağımıza kendimiz karar veririz,yeri gelir başkalarını da eleştirebiliriz ama bunu yaparken de kimseyi kisisel olarak eleştirmemeye özen göstermeliyiz.
    yoksa o eleştiriler anlamsız ve diyaloğu soğutucu olduğunda kimse yazmak istemez,birbirine cevap da vermez.
    adonis84 bunu beğendi.

  20. #60

    Üyelik
    15 Şubat 2013
    Beyler,
    lütfen birbirimizi kırmayalım. konu gerçekten sapmaya başlamış. olayları kişiselleştirmeye başlamışız.burada ki konu kd250 gy modelinin eksiklikleri ve artıları olmalıdır. konu başlığı da aslında bu olmalıdır.

    iyiçalışmalar
    saygılarımla


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)