Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Kadırga KD 250 GY ile 4000 km'lik zorlu test sürüşü

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #101
    Aldebaran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Eylül 2005
    Şehir
    İstanbul/sancaktepe
    Motosikleti
    XT660R
    evet dediğiniz gibi servis konusu problem. ama kullanıcı artarsa ve paylaşım olursa, her türlü parçanın adresi çıkar ortaya. zaten ben mondial'in ciddi kaynak olabileceğini düşünüyorum.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #102

    Üyelik
    21 Ekim 2014
    Şehir
    Mersin
    teşekkürler Aldebaran,sonunda biri adamakıllı birşeyler yazmış

  3. #103
    search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Aralık 2009
    Şehir
    bursa
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Bursa yalova yolu özdilek lambalarında yanıma bu motordan geldi. Ne zamandır aklımdaydı. 50 sn yelik zamanda arkadaşa memnunmusun diye sordum idare eder dedi. Yakıtı nasıl dedim sıkıştırınca çok yakıyor dedi. Uzun yola çıktınmı dedim çıkılmaz çok yoruyor, sele sert dedi. Performans nasıl dedim iyi dedi. Bi kapatsana son limitinde nasıl dedim tamam dedi. Bir sonraki lamba 400 mt ileride. Aynı Anda kalktık ve ben 3, vitese kadar iki boy fark attı, 4. viteste yanına geldim 5. viteste üç boy ben fark attım. Benim motorum 200 cc ayrıca lpg li. Yani benzinden %20 daha performans az. Demek istiyeceğim 250 cc de bana göre gücü tatminkar değil. Yanlış anlaşılmasın yarış maksatlı bunu denemedim, sadece performans denemesiydi. Motorumuda övmek için yazmadım. Kıyaslama sedece benimkisi. Benim motor 14 hp ve şuanki ağırlığı 155kğ. Yanlış bilmiyorsam oda 17 olması lağzım. Tercih meselesi. Üçlü çanta seti ile fuarda çok hoş duruyordu.

  4. #104
    Aldebaran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Eylül 2005
    Şehir
    İstanbul/sancaktepe
    Motosikleti
    XT660R
    Cabbarcan; teşekkür ederim. elimden geleni yapmak isterim. yeter ki faydası olsun.

    search16; performans karşılaştırması yapmam mümkün değil, çünk başka 250cc kullanmdım. objektif bir xtreme yada crf kullanıcısı bakmalı. ancak motor beygirden ziyade torklu. o yüzden kalkışta size fark atmıştır.zaten siz 3. vitesteyken muhtemelen o 2. vitesteydi. 3. viteste 70km ye rahat çıkıyor zaten. ben kullanırken "bu devirde tork yetmez" gibi düşünceye pek girmiyorum. açıyorsunuz gazı gidiyor. devir ve hız aralığı gayet iyi geldi bana. dolayısıyla kafa kafaya kapışmak doğru karşılaştırma değil. mümkünse bir yerde test sürüşü yapın, o zaman karşılaştırma yapabilirsiniz. sele rahatlığı ise göreceli. yani ben 187 boy ve 100kg yim. ciddi bel ve omurga sorunlarım var. evde koltukta oturamıyorum, 2 aydır sandalye tepesindeyim öyle düşünün. hafta sonu tek çıkışta 70km yol yaptım. bir kez, üşüyen bacaklarımın titremesi dursun diye esnetmek için 2 dakika indim. en ufak bir rahatsızlık hissetmedim. ama bana oturuş pozisyonu biraz tuhaf geliyor. sanki pegler biraz geride gibi. arkadaşım da denediğinde benzer yorum yapmıştı. ama o vstrom kullanıyordu en son. yakıt ise henüz hesaplayamadım. ilerde yazarım. ama 250cc motoru sıkıştırırsan bence de yakar. 250cc olsun, tork olsun, çok gitsin, az yaksın ... benim bildiğim bu günün teknolojisi buna uygun değil. sakin sürüşte ne yaktığına bakmalı.
    ybf55 bunu beğendi.

  5. #105

    Üyelik
    14 Şubat 2015
    Herkese merhaba bir çok yorum okudum 4. sayfada yorum yapma ihtiyacı hissettim işin özü şu yanlış bilmiyor hatırlamıyorsam mototex firmasıyla bir bağlantısı olması lazım dı mototex firmasıyla yağmurlu bir günde tanıştım donuma kadar ıslandığım için acilen birşeyler almam gerekiyordu ilk gözüm oraya ilişti ve girdim bir pantolon bir çorap ve bir de outdoor ağırlıklı iyi bir markanın botunu aldım ıslak eşyalarımı da orada bıraktım bir görüşmem olduğu için pantolon yerli üretim di yine kendi üretimleri olması lazımdı yolda tekrar yağmura yakalanınca ağ kısmından su aldı dönüşte eşyalarımı almak için gittiğimde durumu bildirdim tereddütsüz getir geri alalım dediler ve ben tam bir ay sonra gidebildim utana sıkıla güler yüzle karşılanıp çayımı içip yeni ürünümü alıp uğurlandım bunu anlatma sebebim enazından firma olarak müşteriye bakış açılarını göstermiş oldu. Şunuda yapabilirlerdi bir çok firmada olduğu gibi fabrikaya yollayıp aylarca bekletip kullanıcı hatası diyebilirlerdi de . neyse kadırgayı o zaman gördüm ve beğendim ama malumunuz "ÇİN MALI" oluşu korkutmadı değil yapı olarak alman ve japon tercihindeyimdir ki onunda acısını ikisinden de yaşadım velhasıl kelam test başlığında yayınlanıp olumsuzluklardan bahsedilmemesi o kişinin firma yağdanlığı oluşundan değil test pilotu yada eleştirmen olmadığından kaynaklanır anlatım bozukluğu bile diyebiliriz ikincisi çalışan personelin (vasıflı-vasıfsız) müşteriye çözüm üretmeye çalışması yeterli bir tecrübedir diyebiliriz ürünü test etmedim ki bir kaç turla bu imkansızdır fakat ürün iyi yada kötü bundan daha önemlisi bir sorunla karşılaştığımda bana gösterilecek ilgi ve çözümdür. Ki bu firma benim için bunu ıspatlamıştır bence hiç bir irtibatımız olmadan hariçten gazel okumaya gerek yok bir gün çin motosikletleri konusunda tabularımı yıkabilirsem ilk tercih edeceğim firma kadırgadır.

    İmla kurallarında ki eksikliklerim varsa anlatım bozukluğum için kusuruma bakmayın herkese kazasız sürüşler iyi alışverişler...

  6. #106
    Mardin İl Temsilcisi CompanERROR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Kasım 2014
    Şehir
    Mardin
    Motosikleti
    X TREME MAX 2014 - Pulsar 200NS 2014
    Alıntı mehmetufukde adlı üyeden alıntı Mesajı göster

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 00:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:55 ----------

    [/COLOR]DEĞERLİ TİNERCİ,
    250 CC CG MOTORDAN DAHA İYİSİNİ LÜTFEN SİZ GETİRİNN BİZDE SAYGI İLE ÖNÜMÜZÜ İLİKLEYELİM.

    SAYGILARIMLA[COLOR="Silver"]
    hahahaha bu samimiyeti sevdim ben kadırgaya ısındım
    Adalet yok,eşitlik yalan. Hepimiz insanız ulan!! |Ne kadar yükselsende hayat 180' & Saygım kadar kinim de var

  7. #107
    dragendo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Mart 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Honda Crf1000L Africa Twin
    Arkadaşlar Merhaba;
    Forumda Kadırga 250GY kullanıcıları / bilgi paylaşımı başlığı açmaya çalıştım ama olmadı nedense..
    Daha önceki motorlarım mondial 125sfs, regal raptor spyder 250 ve yamaha dragstar 650 idi. Tarz değişmeye karar verdikten sonra bütçem doğrultusunda netten araştırmalar ve test sürüşleri ardından 2014 model 0 km Kadırga 250 gy almaya karar verdim ve satın aldım. İstanbul şirinevlerdeki bayisi saolsunlar yardımcı oldular test sürüşleri olsun, küçük aksesuar hediyeleri olsun, ödeme kolaylıkları olsun.

    İlk izlenimlerim, malzeme kalitesi gayet yeterli. Chopper kullanmaya alıştığımız için kadırganın sürüşü inanılmaz eğlenceli geldi Sele yüksekliği ilk başta 186cm boyum olmasına ragmen benide zorladı ama alışıyo insan. Söylediklerine göre amortisör ayarı yapılıp biraz daha alçaltılabiliyomuş. Aynalar çok yetersiz bi çare bulmak lazım. Ekran gayet şık, yan ledler hoş duruyo, selesi rahat. Kısacası şimdilik motor benim hoşuma gitti. Aşama aşama burdan izlenimlerimi paylaşmaya devam edicem. Kasis, çukur , kaldırım artık dert değil. Hafta sonları istediğim yere gidebilicem özellikle toprak yolları kullanıp yeni mekanlar keşfedicez. Chopper gurubundaki arkadaşlara test ettirdiğimde o kadar beğenildiki iki arkadaşım beyaz renginden sipariş verdiler.



    Salih_T ve piskuzeyli28 bunu beğendiler.

  8. #108
    Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Kasım 2006
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    4x4
    Abi adam inceleme degil reklam yapmıs

  9. #109

    Üyelik
    29 Haziran 2015
    hayırlı olsun bekliyoruz.

  10. #110
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Aralık 2004
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Şu crossların egzozunu niye silindirin sağından dolaştırırlar anlamam. Silindirde en fazla hava peteği sağ tarafta, bunlar egzozu oraya koydumu hava akışını kesiyor ayrıca egzozun yaydığı ısı var. Sol tarafa koysunlar mis gibi, bu motorda silindirin solunda ısı kaynağı fazla yok orada subap iteceklerinin boşluğu var zaten rahat bir bölge.

  11. #111

    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Bugün, aynı zamanda bu markanın distribütörü olan Bursa'daki bayiye gittim. Dükkanı devretmişler, motorlar gitmiş. Başka bir bayi servis olarak gözüküyordu, ona gittim. Klasik çin motoru bayisi... 10 dakika dikilip, sağa sola bakındım, bir Allah'ın kulu "Sen ne arıyorsun ?" demedi. Elemanlar ayaklarında terlikle koşturup duruyorlar. Sonra internetten baktım, koskoca İstanbul'da iki bayi var, Bursa'da yok, mesela İzmir'de yok, çoğu ilde yok. Sanırım bu markanın da sonuna geldik. Bir güzel motor daha saçma sapan marka ismi ve güçsüz distribütör yüzünden elden gitti. Ben bunu anladım. Umarım başka bir firma bu motoru ithal etmeye başlar.
    Samimi 46 bunu beğendi.

  12. #112

    Üyelik
    19 Ağustos 2015
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    kadırga kd 250gy
    arkadaşlar merhaba;
    motor anlatıldığı kadar var. ancak abi biraz çok övmüş.ben motoru 2 hafta önce aldım,rodaj aşamasını geçtik.tüm motorlarda olması gereken tüm özellikler var. yanı sıra hem şehir içinde hem dağ bayır gezebileceğiniz bir makina. ben mavi rengini aldım ama farklı renk seçenekleride var. bu paraya bu motor çok fazla bile
    hepinize iyi günler.

  13. #113

    Üyelik
    12 Ekim 2015
    merhaba arkadaşlar ben bu motordan almak istiyorum ama bazılarına göre çin den uzak dur başın ağrır kimilerine göre süper ama servisi parçası sıkıntı beni endişelendiren servis parça sıkıntısı ve kullanan bir arkadaşla irtibata geçmiştim uzak dur metalleri egzozu falan ful çürüdü dedi bilemedim emin değilim daha önce 1 motorum oldu mz 251 im vardı buda ikinci motorum olucak ama ne bilim emin değilim 2 günde elimde patlamasını istemiyorum ama bu fiyatada bu şekilde bir motor bulmakta imkansız gibi bir şey yamaha xf 125 var ama oda fazla yok satan ve bu motora göre küçük gibi motoru uzun süredir kullanan kişiler lütfen tarafsız olarak iyi kötü yanlarını ayırarak bilgilendire bilirmi uzun zamandır kullanan ama 0 alıp süper motor demek olmaz 0 olan yada 1000 km olan her motor süper olur saygılar arkadaşlar...

  14. #114

    Üyelik
    18 Mart 2014
    Seko kardeşim selamlar,
    Bu güne kadar bu makinayı görme test etme imkanın oldu mu? Bizim buraya bir tane geldi ve adam 6000 e veriyor, ses pata-pıtı bir şey,heybetli duruyor lakin, malzeme kalitesi fiyatı ile uygunluk içinde.. Ne dersin?

  15. #115

    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Alıntı Samimi 46 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Seko kardeşim selamlar,
    Bu güne kadar bu makinayı görme test etme imkanın oldu mu? Bizim buraya bir tane geldi ve adam 6000 e veriyor, ses pata-pıtı bir şey,heybetli duruyor lakin, malzeme kalitesi fiyatı ile uygunluk içinde.. Ne dersin?
    İki sene önce bir tur binmiştim, konunun ilk sayfalarında yazdım. Ben çok beğendim hatta aynısını Mondial getirse yarın alırım ama bu distribütörle alınmaz. Parça gerekse aylarca bekleyebilirsin. Yazık oldu güzelim motora...
    Samimi 46 bunu beğendi.

  16. #116
    caracalstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Nisan 2008
    Şehir
    normalde izmirim tam 35 şimdilik istanbul...
    Motosikleti
    honda cbf 1000fa
    Selamınaleykum arkadaslar kendım bmw f650 kullanıcısıyım hatta bız ıkı kafadar ıkımızdede bmw var yazın bize kaşıntı geldi hafıf arazıde hoplayıp zıplayalım ve saga gıt sola gıt sehır ıcınde ana makınelerı yormayalım dıye agustos ta bahcelıevlerden ıkı adet sıfırını aldık ıkısınıde kamuflaj sıs farı ve kendı atolyemızde topcase yaptık fenada olmadı sırf makarasına ıstanbul saroz ve ıstanbul ızmır yaptım objektıf olarak artı ve eksılerını paylasıcam
    Artıları yakıt makul degerde ve tork olarak yeterlı hafıf arazıde gıdıyor sızı uzmeden 530 km uzun yolda biraz yordu sabahları hava 0 ın altına dustugunde calısması zorlasıyor lakın jıkle ile bu işi çözmusler denge olarak fena degıl ama yınede ust sınıf gıbı degil ellerı bıraktıgınızda saga veya sola cekme yapıyor kafayı kaldırmak eglencelı hele bıde alısınca gayet zevklı amortısorler ılk aldıgımda sert geldı servıs yumusayacagını soyledı 2000 km den sonra gercekten yumusadı gelelım parça mevzusuna ıkınmakıneden bırısının arka frende kasma vardı garantılı oldugundan dedıklerı yere goturduk 1 gun sonra degıstırıp verdıler yKlasık 6000 km deyım yolda kalmadı ama agır bakımlarında parcaları temın edebılırlermı bunu zaman gosterıcek benım fıkrım bu motorun arkasında guclu bır ıthalatcı olsa bu marka ıs yapar makıne olarak sıkıntı cıkartmadı yag olarak 10/40 kullandım her 2000 km de bır degıstırıyorum belkıde ondan sorunsuz gıdıyor yag 1 lıtreden bırZ fazla koydum yanı 1.400 ml kadar eksoz sesı fena degıl en azından bı cross hıssetırıyor yalnız sunu belırtmelıyım kı honda crf veya husaberg gıbı agır arazıye dayanabılecegını dusunmuyorum elımızde kalabılır arkadasım koltuk sele hızasına kadar dereye gırdı 2 defa Stop etmedı. Far yetersız arkadaslar mutlaka sıs farı veya cakarla desteklemenızı onerırım vıtes gecıslerı şıkır şıkır dıyemıyecem cunku kemıklı fıyatına gore goz ardı edıyorum zaman gectıkce daha rahat gecıcegını soledıler bakalım ılk aldıgım gune oranla yumusadı o ayrı cok fazla yagmur camurda bırakmaya gelmıyecegını dusunuyorum sonucta cınlı ıllakı bı yerlerı paslanır veya matlasır sımdılık aktaracaklarım bu kadar sorusu olan olursa seve seve cevaplarım hayırlı gunler herkese ��

  17. #117

    Üyelik
    28 Ocak 2016
    Ben de Kadırga 250GY almayı düşünüyorum arkadaşlar. Fakat diğer fikrim ise bir tane kazalı bir chopper bulup onun üzerinde uğraşıp güzel bir motora çevirmek. Çok kararsızım şuan. Kadırga 250GY ile ilgili düşünceleriniz neler ? (Tüm yorumları okuduktan sonra yine de sormak istedim.)


    REKLAM ALANI
6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)