Motosiklet sektöründe Türkiye'de tüm motosiklet tutkunlarını sevindirecek bir gelişme KUBA MOTOR farkı ve önderliğiyle yaşanıyor.

Türkiye'nin önde gelen motosiklet markaları arasında zirvede yer alan KUBA MOTOR, Dünyanın en iyi ATV markası ARCTIC CAT AMERİKA ile dev bir işbirliği gerçekleştirerek zirvedeki yerini kimseyle paylaşmak istemiyor. Birbirinden iddialı modelleri ve kalitesi Dünyanın her yerinde kabul görmüş ARCTIC CAT AMERİKA; KUBA MOTOR ile Türkiye Distribütörlüğü anlaşması yaparak modellerini KUBA MOTOR işbirliğiyle Türkiye pazarına sunmaya hazırlanıyor. Bu gelişme sonrası KUBA MOTOR'un pazarda daha fazla tüketiciye ulaşarak elini daha da güçlendireceği ve büyük bir kitleye hitap edeceği çoktan konuşulmaya başladı.

2013 yılının son çeyreğinde, Türkiye pazarında yerini alacak ARCTIC CAT AMERİKA ATV modeller için şimdiden beklenenin üstünde talep gelmesi ise bu işbirliğinin ne derece büyük bir önem arz ettiğini göstermekte olup, KUBA MOTOR Yönetim Kurulu Başkanı Bekir MÜJDECİ ile yapılan görüşmelerde; bu anlaşmanın kendileri için de büyük bir önem arz ettiği, uzun bir görüşme sürecinin ardından gerek KUBA MOTOR gerekse de Türkiye motosiklet sektörü adına bu işbirliğinin büyük bir fayda ve gelişme sağlayacağı, aynı zamanda sektörde gün geçtikçe özellikle Türkiye'de motosiklet sektöründe KUBA MOTOR ailesi olarak daha fazla yol kat ederek bu sektörün değişmez markası olmaya ve tüm motosiklet tutkunlarına en iyi hizmet ve kaliteyi sunmaya devam edeceklerine dair sevindirici bilgiler alındı.

ARCTIC CAT AMERİKA cephesinde de bu işbirliği adına oldukça olumlu bir hava hakim. Yapılan görüşmelerde KUBA MOTOR'un Türkiye Motosiklet Sektöründe çok önemli bir önem arz ettiğinin bilincinde oldukları, Türkiye pazarına girmeyi uzun bir süredir düşündükleri ve yapılan görüşmeler sonucu KUBA MOTOR ile yapılacak işbirliğinin isabetli ve kendilerine güç katacak bir anlaşma olacağı sözleri aktarıldı.

Bu gelişmelerin yanı sıra bu işbirliği sonucunda ARCTIC CAT AMERİKA modellerinin Türkiye pazarına uygun fiyatlarla görücüye çıkması ATV tutkunlarını şimdiden heyecanlandırmaya yeten bir başka sebep. Yakın bir zaman içerisinde hem KUBA MOTOR hem de ARCTIC CAT AMERİKA cephesinin resmi kanallardan bu işbirliğini duyurması bekleniyor.

ATV'DE KEDİ MODASI “AMERİKAN ARCTIC CAT”

Amerikan Kedisi olarak adlandırılan ARCTIC CAT AMERİKA, dünyanın en iyi ATV motor üreticisi olup uzun bir zamandan beridir ATV motor üretiminde lider olmayı başaran köklü bir firma olarak tüm ATV motor tutkunları tarafından bilinmektedir. Yıllık ortalama 60.000 adet ATV satışı ile hem üretim hem de satış kolunda rakiplerine büyük bir fark atarak her geçen gün büyümeye devam ediyor.

KUBA MOTOR FARKI DEVAM EDİYOR

2004 yılından bu yana merkezi Gaziantep'te yer alan, 25.000 m2'lik alanda yılda 120.000 adet motosiklet üretimi gerçekleştirerek sektöre adını büyük harflerle yazdıran KUBA MOTOR, dünya standartlarında teknolojik donanımıyla faaliyet göstermekle beraber kurulduğu günden bugüne yurtiçinde 300 adet bayisi ve 400 adet servisi ile en fazla üretim ve satış gerçekleştiren motosiklet firması olmayı başarıyor.

Her yıl ortalama %20 ile %30 arası büyümeyi hedefleyen ve bu hedefine ulaşmakta zorlanmayan KUBA MOTOR, yurtdışında da gerçekleştirdiği faaliyetleri ve işbirliği ile her geçen gün sektörde elini daha da güçlendirerek yoluna devam etmeye kararlı görünüyor.

2011 yılında Türkiye’nin En Çok Vitesli Motosiklet Satan Firması olan KUBA MOTOR; kurulduğu günden bugüne elde ettiği bir çok başarısının arkasına sığınıp yoluna devam etmek yerine 2014 yılına çok güçlü bir giriş yapıp adından sıkça bahsettireceğe benziyor. ARCTIC CAT AMERİKA ile yapılan anlaşmanın yanı sıra dört koldan yaptığı girişimler, anlaşmalar ve işbirlikleri ile sektörde zirveden kopmayacağını, zirvedeki yerini kimseyle paylaşmayacağını ve her geçen gün en iyi hizmet ve kaliteyi sağlamak için tüm özverisiyle çalıştığını bir kez daha ispatlamıştır.

http://www.arcticcatturkiye.com/