Buradakilerden Revit Safari 3 montu safari 2 modelini kullanıyorum. Yazın içliğini çıkarınca bile sıcak oluyor, sırt korumaya denk gelen yeri terletiyor ama yien de rahat bir mont, yaz kış 5 yıl giydikten sonra paraya kıyıp yazlık mont da aldım onu da revit seçtim. Korumaları düzgün, kaza yapıp test ettim, yerde yüzüstü sürüklendiğimde bile yırtılma veya aşınma olmadı. Hafif yağmurlarda su geçirmiyor. Gayet de alınası bir mont. Revit markasında sırt koruması ayrıca satılıyor, montun modeline göre sırttaki koruma cebindeki numarasına göre sırt korumasını ayrıca alıp takmakta fayda var.
Yine bu listedeki abus kilit de güzel ama abus almışken en iyisini alın, kafaya koymuş hırsıza hiç bir kilit dayanmaz ama amatör hırsızları caydırır, abus'un granit extreme modelini öneririm.
https://www.feyizoglu.com/59-12HKS17...cm-_48819.html
Bir de günlük turlar ya da gündelik sürüşlerde yanınızda sürekli ağır kilit taşımamak için sağlam bir U kilit alın, markette falan parkedince onu takarsınız.
Ön disklere de alarmlı disk kilidi takın, mümkün olduğunca parlak renlkli olsun görünsün, iyi bir kilit olursa hırsız uğraşmaz biraz ötedeki kilitsiz motorla uğraşır.
Kasko şart, ben de hatırlatmış olayım. Çalınmada büyük zarardan koruyor onun dışında en ufak kazada bile çok masraf çıkıyor artık parça fiyatları da uçmuş, kasko şart demiştim değil mi? tekrar diyeyim, kasko şart.
Takip sistemi de hem alarm modulu ile birlikte takılırsa parkettiğiniz yerde biri kurcaladığında ötüp caydırır hem de kontak kapalıyken hareket algılayınca telefonla arama yapanları var, hemen anında haberiniz olur koşup kontrol edersiniz.