Revit Yağmurluk Fiyatları, Modelleri ve Özellikleri




Motosiklet kullanıcıları için yağmurluk olmazsa olmaz dediğimiz ekipmanlardan biridir. Çünkü motosiklet sürüş esnasında sürekli rüzgara maruz kalınacağından dolayı yağmur çok daha şiddetli olacaktır. Bu durum sürüş güvenliği ve konforu açısından sorun haline gelecektir.


Su Geçirmez özelliğe sahip Mont ve Ceket ekipmanları ise terleme ve nem oluşması engellemek için nefes alabilir membran ile donatılır ve sürekli suya maruz kaldığında kısa bir süre sonra su geçirebilir. Bu yüzden dolayı sağlam, uzun ömürlü, nefes alabilir, su geçirmezliğe karşı yüksek dirençli kalın membran ile donatılmış ve görüşü artıran reflektörlü yansıtıcı eklere sahip yağmurluk tercih edilmelidir. Bu konuda tecrübelerimize dayanarak ve müşterilerimizden aldığımız yorumlar doğrultusunda su geçirmezliğe en dayanıklı ve uzun ömürlü olarak Revit Yağmurluk modellerini tavsiye etmekteyiz.








Revit Cyclone 2 H2O Üst Yağmurluk


EN471 yüksek görünürlük sertifikasına sahip Revit Cyclone 2 H2O Yağmurluk, %100 su geçirmez yapıya sahip, ultra hafif ve fit görünüm sağlayan ayarlama özellikleri ile tercih edilme sebebi oluyor. Revit Cyclone 2 yağmurluk, en olumsuz hava koşullarında dahi maksimum görünürlük sunabiliyor ayrıca aynı renk taşıma kılıfı ile pratik ve kolay bir şekilde muhafaza edilebiliyor.


PVC içermeyen polyester kumaş
%100 su yalıtımı sağlayan yüksek nefes alabilir yapı
Taşıma kılıfı
Kol ve bilek üzerinde sıkılaştırma ayarı
EN471 yüksek görünebilirlik
EN343 suya dayanıklılık sertifikasyonu
Reflektif yansıtıcı ekler
Hafif yapı

Revit Cyclone 2 Yağmurluk Fiyatı için tıklayınız.











Revit Nitric H2O Üst Yağmurluk


Revit Nitric H2O üst yağmurluk, kalın plastik astar ile imal edilerek su geçirmezliğe ve rüzgar geçirmezliğe son derece dayanıklı motosiklet yağmurluğudur. Hafif ve şık görünüme sahiptir. Unisex beden kalıbına uygundur. Reflektif yansıtıcı ekler il donatılmıştır. Bel, kol ve boyun bölgelerinde sıkılaştırma ayarı ile daha fit bir yapı sağlanır.


%100 Su geçirmez malzemeden üretilmiştir,
Rüzgar geçirmez,
Şık tasarım,
Elastik rahat giyilebilme özelliği,
Reflektif şeritleri ve logoları vardır,
Pratik kullanım için idealdir,
Ayarlanabilir bel,
Kol ve boyunda ayarlanabilir bantlar,
2 yan cep,
EN 343 Onay belgeli

Revit Nitric H2O Üst Yağmurluk Fiyatı için tıklayınız.











Revit Pacific 2 Tulum Yağmurluk


Pratik ve kolay kullanıma sahip Revit Pacific 2 Tulum yağmurluk, PVC içermeyen dış kaplaması ile rahat hareket kabiliyeti sunar ayrıca nefes alabilir ve %100 su geçirmezlik sağlar. Revit Pacific 2 tulum yağmurluk, fit bir görünüm sağlaması için boyun, bel, kol ve diz altında sıkılaştırma ayarı bulunur. Yaka kısmından başlayan su geçirmez ön panel sağ diz üstüne kadar uzanır, böylece tek seferde kolay bir şekilde giyimi sağlanır. Yanında gelen çantası ile kolay muhafaza edilebilir. Revit Pacific 2 tulum yağmurluk üzerinde kullanılan yansıtıcı ekler EN471 sertifikasyonuna sahiptir, görünürlüğü en üst düzeyde sağlayabilir.

Taşıma çantası
%100 su geçirmez hafif yapı
Ekstra dayanıklı poliüretan kaplama
EN343 standarlarında su geçirmezlik direnci
EN471 reflektif görünebilir ekler
Diz altı ayarlanabilir
Yaka, Kol ve manşet ayarlanabilir
Bel kısmında sıkılaştırma
1 adet su geçirmez dış cep

Revit Pacific 2 Tulum Yağmurluk Fiyatı için tıklayınız.










Revit Acid H2O Alt Yağmurluk


Revit markasının yeni koleksiyonu Revit Acid H2O alt yağmurluk modeli, neon sarı renklerine hakim olarak görünebilirliği en yüksek düzeyde sağlamıştır. Fit bir görünüme sahip Revit Acid H2O alt yağmurluk oldukça hafif olması rahat kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Beraberinde gelen çantası ile kolay ve pratik bir şekilde muhafaza edilebilir. Üzerindeki reflektif yansıtıcı ekler sayesinde en olumsuz hava şartlarında dahi mükemmel fark edilebilirlik sunmaktadır.

Fit yapı, kullandığınız beden ölçülerindeki motosiklet montu ile tam uyum sağlar
%100 su geçirmezlik sağlayan, nefes alabilen ve hafif PVC kaplama
EN471 maksimum görünebilirlik sertifikasyonu
Diz altında 4 ayrı cırt ile sıkılaştırma
Belden lastikli yapı
EN343 maksimum su direnci sertifikasyonu
Özel taşıma çantası

Revit Acid H2O Alt Yağmurluk Fiyatı için tıklayınız.











Motosiklet Yağmurluk Seçimi ve Kullanımı Nasıl Olmalı ?


Yağmurluk seçimi yaparken özellikle kullandığımız motosiklet montu ile aynı beden olmasına dikkat etmeliyiz. Bol ve dar olması dezavantajımıza olacaktır. Fazla bol olduğunda rüzgardan sürekli sürtünerek içindeki plastik astar kaplı membranı kısa sürede bozacağı için su geçirmez özelliğini kaybedecektir. Dar olduğunda ise hareket kabiliyetini sınırlayacaktır ve dikiş kaynak yerlerinde kısa zamanda aşınma yapabilir. Revit Yağmurluk modellerinde bel ve kol kısmında genel olarak sıkılaştırma ayarları bulunmaktadır. Böylece Yağmurluk mont üzerinde daha fit ve sıkı bir görünüm sağlayabilir.

Yağmurluğun temizliği konusunda ise sadece su tutulması veya elde deterjan olmadan soğuk su ile temizlenmesi gereklidir. Deterjan plastik astarı bozabilir ve yumuşatabilir. Kurulama yaparken de herhangi bir ısıtıcı (ütü, kalorifer) üzerine koymadan sadece oda sıcaklığında kurutulmasına ve kesinlikle makinede sıkma yapılmamasına dikkat edilmelidir. Özellikle belirtilmesi gereken konu; Sadece yağmurlu hava şartlarında kullanılmalıdır, rüzgarlık niyetine normal hava şartlarında kullanıldığında sürtünmeden oluşan aşınma ile iç astar zarar görebilir, su geçirebilir. Bahsettiğimiz konular dışında bir işlem yapılmamış ise yağmurluk fabrikasyon hatası varsa 1 sene Garanti kapsamında kalacaktır. Revit Yağmurluk modellerinin hepsi taşıma kılıfı içerisinde gelir. Böylece yer kaplamadan kolay muhafaza edilebilir.