Dainese Bot Modelleri

Performans sürüşleri için geliştirilmiş Dainese R Axial Pro In Bot, maksimum güvenlik, konfor ve işlevsellik sunabilen özellikler ile donatılan motosiklet botu modelidir.
Yüksek dirençli Lorica patentli deri ve D-Stone kumaş birleşiminden imal edilen Dainese R Axial Pro In bot, içerisinde kevlar dikişler, topuk ve bilek üzerinde bulunan paslanmaz çelik sürgüler ile maksimum güvenlik sunabilir ayrıca yapısı gereği ayak bükülmelerini azaltır ve yüksek derecede sürüş hissiyatı sunar.



Dünyaca ünlü yarışçılar ve Moto GP teknolojisi ile kendini ispatlamış nadide parçadır. Karbon fiber iskeleti sayesinde sert darbelerde kırılmaz ve mukavemet sağlar. Emsallerine oranla çok daha hafiftir. Dainese teknolojisinin azami ifadesi ve sürüş sırasında kullanıcıya en üst düzeyde konfor ve güvenlik sunan yarış ekipmanıdır.

Dainese R Axial Pro In Bot Nasıl?

D-Stone patentli aşınmaya dayanıklı esnek kumaş, özel sığır derisi, mikrofiber iç astar, CE - CAT II - EN 13634 güvenlik standartlarına uygun sertifikasyon, karbon fiber ve kevlar dikişler ile D-Axial Sistem, paslanmaz çelik ekler, arka koruyucu alan, arka kısmında fermuar ile kapama, elastik alanlar, hızlı bağcık sistemi, pantolon için özel tutma yerleri, çift hava giriş panelleri, vites koruma, güçlendirilmiş dış yapı, paslanmaz alüminyum ön slider (çıkarılabilir), kauçuk taban, ağırlık 1600 gr.

Dainese R Axial Pro In Bot diğer renk seçenekleri için tıklayınız.