Dainese Carve Master 2 Gore-Tex 4 Mevsim Mont Fiyatı ve Özellikleri



Dainese markasının yeni koleksiyon ürünü olan Dainese Carve Master 2 Gore-Tex Mont, mükemmel fonksiyonel özellikleri ile hava koşulları ne olursa olsun tam 4 Mevsim Mont olarak kullanabilen motosiklet montudur. Dış kumaşa entegre edilen Gore-Tex membran ile uzun süreli yağışlarda dahi muhteşem performans sunarak sürücünün yağışlı ve soğuk hava koşullarında tüm ihtiyaçlarına cevap verebiliyor.





4 Mevsim Mont Özelliği Nasıl Sağlanır ?



Dainese Carve Master 2 Gore-Tex Mont, olumsuz hava koşullarına karşı su geçirmez, rüzgar geçirmez ve çıkarılabilir termal iç astarı ile sıcak ve kuru tutar. Tabi montun her zaman uzun ömürlü kullanım sağlaması için yağmurluk ile desteklenmesi her zaman tavsiye edilir.


Sıcak mevsimlerde ise iç astar çıkarılır, ön ve arka geniş havalandırma panelleri tamamen açılır, ceket içi hava akışkanlığı en iyi şekilde sağlanır. Havalandırma panellerinin geniş olması ceket içi maksimum hava akışkanlığını artırır ve yaz mevsimi kullanımlarında iç astar tamamen çıkartıldığında ceket daha hafif ve havadar bir hal alır.







Dainese Carve Master 2 Gore-Tex Mont modellerinde dış kumaşın çabuk kuruyabilir özelliğe sahiptir. Böylece ceket içi nem oluşumu ve kötü oluşan kokulara karşıda oldukça etkilidir. Dış kumaş aynı zamanda sürtünmeye ve aşınmaya karşıda oldukça dirençlidir. Sürtünmeden oluşan ısıdan etkilenmemesi için özel Cordura kumaş ile donatılarak ceket maksimum güvenlik sunabilir. Montun omuz ve dirsek bölgelerinde ise korumalar CE onaylı kompozit malzemeden üretilerek EN 1621-1 sertifikasyonuna sahip korumalar ile donatılmıştır.


Sırt kısmında ise özel sırt cebi bulunur ve isteğe bağlı Dainese G1 yada G2 Sırt Koruma takılabilir. Aynı zamanda güvenlik düzeyini daha da artırabilmek için Dainese Chest L2 Göğüs Koruma takılabilir. Erkek ve bayan versiyonları ayrı olarak satışa sunulmaktadır.





Uzun yapıya sahip çok fonksiyonel, özel cep ayrıntıları ve özel sıkılaştırma ayarları ile fit bir görünüm sunan Dainese Carve Master 2 Gore-Tex Montun renk seçenekleri ve fiyatı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.




Dainese Carve Master 2 Gore-Tex Montun renk seçenekleri ve güncel fiyatları için tıklayınız!