Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Tulum giymek

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    13 Temmuz 2019
    Herkese merhabalar. Mont ve pantolon kombini yerine direkt şehirde dolaşırken sağa sola giderken tulum giysem uygun olur mu ? Yoksa tulum sadece pistte giyilen bir ekipman mı ?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Metela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Ağustos 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 2019
    Merhaba. Giyebilirsiniz, tercih sizin, hatta güvenliğiniz artar, giymemeniz için bir sebep yok ki, ancak büyük çoğunluk neden giymiyor çok basit, birincisi fiyatı onu geçtim asıl olay o tulumla eğer ki şimdiki sıcak havalarda trafikte kalırsanız terden canınız çıkabilir, her gittiğiniz yerde çıkartmak zaman alabilir, millet uzun yol ve pistlerde tulum kullanıyor çünkü ilk başta güvenlik ikincisi de ikide bir çıkartılma amaçlı değil uzun bir yol boyunca giyme amaçlı olması. Giyerseniz bu durumu kabul ederseniz dehidrasyon yaşamazsanız, sizin kazancınıza çünkü çok iyi bir şekilde vücudunuz korunmuş olur, keşke hepimiz alabilsek ve giyebilsek.

  3. #3
    MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2017
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    Valla ben böyle bir heves bir 10 sene evvel bir tulum aldım. Yolda ayıptır söylemesi büyük tuvaletim geldi tuvalette neyi nereye asacağımı hangi pozisyonda duracağımı 1 saat analiz ettikten sonra botlarımı tulumu herşeyi çıkarıp biyere astım 1 hafta sonra tulumu sattım Bence tulum sadece spor yaparken piste veya araziye girerken giyilmeli haricinde günlük tulum giyer ben istanbulda gezerim diyen babayiğit varsa orasını bilemem.
    numan ve fazil bunu beğendiler.

  4. #4
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Nisan 2018
    pişik olursun


    günlük hayatta zor ya; sıcağı geçtim millet garip garip bakar.

  5. #5
    sharkspeedr2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ağustos 2018
    tek parça tulum yerine 2 parça tulum alın istediğiniz zaman montu istediğiniz zaman pantolonu giyin ben böyle yapıyorum rahat oluyor beldan fermuarıda var ikisini birbirine bağlamak için kaymıyor etmiyor güzel oluyor pistte ve günlük hayatta kullanıyorum
    yigozya ve Erenk34 bunu beğendiler.

  6. #6
    Erenk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Şubat 2017
    Motosikleti
    Honda CBR500R(2018)
    Motordan inmeyecekseniz, o gün ful sürüş yapacaksanız tulum giymenizi öneririm, ben öyle yapıyorum. Şile taraflarına gittiğinizde motoru bi yere çekip bir şeyler yiyip içmek için durduğunuzda garip hissetmezsiniz ama kalabalık yerlerde hele şu yaz günlerinde uzaylı gibi görünmeniz olası. Ayrıca 2 parça tulumu ben de öneririm piste çıkacağımda veya sürüş günlerinde pantolonuyla birlikte giyiyorum normal zamanlardaysa sadece ceketi giyiyorum çok kullanışlı oluyor.

  7. #7
    Reşit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ocak 2009
    Tulumu şehirde giyme şeklim sadece evden çık-gazla-eve dön şeklindeydi. Yoksa eziyete dönüşüyor, eğer atletik ve esnek değilseniz tek başına giyip çıkaramazsınız, dur kalk trafikte sauna etkisi yaratır.

    Ayrıca bir eksi tarafı da insana gereksiz özgüven veriyor oluşu, onu giydiğinizde kendinizi ölümsüz sanabilirsiniz. Bu psikolojiye girecekseniz kesinlikle almayın.

    Spor motordaki artısı da inanılmaz bir aerodinamisi olması, düştüğünüzde(pistte) hiçbir yerinizin yanmaması ve çok konforlu oluşu. Ayrıca hörgüçe koyulan mataradan su içmek çok havalı oluyor. Düşünsene 14. virajdan ana düzlüğe çıktın ağzın kurumuş heyecandan, şıp şıp su içiyorsun, çok iyi değil mi

    Eğer tulum alacaksanız içine mutlaka kaliteli bir tek parça tulum içliği alın, hem nemi atmanızı hem de giyip çıkarırken rahat etmenizi sağlar.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)