https://www.motomax.com.tr/held-sambia-eldiven-siyah

https://www.motomax.com.tr/klim-induction-eldiven

Arkadaşlar merhaba. Şehir içinde kullanmak için bir scooter almayı planlıyorum ekipman arastirmasindayim. Ekipman seciminde araştırma yapsamda henüz yeterli bilgiye sahip değilim. Bütçe sinirlamasi koymak istemiyorum yani 300 liraya kadar 500 liraya kadar eldiven arayışı icersinde olmak yerine beni koruyacak eldiven arayışı icersindeyim.

Birinci linkte held marka avuç ici kanguru derisi ve yumruk korumalar sert plastikten bir eldiven var. Bu eldiven güvenlik acisindan yeterli mi dir yoksa biraz daha yukarı mi cikmaliyim ikinci linktede 1000 lira bandında darbe emici pedler bulunan ve yumruk koruması karbon fiber olan bir eldiven var.

Dediğim gibi rakamlara takilmayin ekipman için 5000 lira civarı bir bütçe ayırdım ancak parama gore ekipman arayışı içersinde değilim bastan sona beni kazada koruyacak ekipmanları 5 degilde 7 bine mal edebileceksem biraz daha motor alma isini erteleyip ekipmanin parasını toparlamaya calisicam. Önemli olan beni kazada koruması. O yüzden linklerdeki eldivenlerin fiyatlarına takilmayin. İlle 600 ila 1000 lira arasında olmak zorunda değil. 300 liralık eldiven koruyacaksa beni 300 liralık alırım hayır 1500 liralık bir bütçe ayırmak gerekiyosa bekler motoru almaz ekipmanin parasını kazanır öyle alırım. Sizlerden bu konuda beni bilgilendirmenizi rica ediyorum herkese iyi forumlar