Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Chopper/Cruiser için ekipman tavsiyesi Ekim 2018

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    22 Haziran 2015
    Kaskımı Biltwell Gringo S olarak satın aldım.
    Fakat daha eldiven, ceket, pantolon ve dizlik satın almadım.
    Eldiveni yazlık ve kışlık için neler önerirsiniz ? (Bütçe kışlık eldiven için max 400TL, yazlık için 250TL)

    Pantolon mu dizlik, mi kullanmalıyım ? Dizliğe açıkcası güvenmiyorum fakat pantolon konusuna gelince hem haftalarca tek bir pantolon giymeyi istemiyorum ayrı olarak gün içinde kocaman korumalar ile dolaşmakta istemiyorum. Portatif tak çıkart pantolon önerileriniz var mı ? Bunlar güvenlimidir ? Tercihimi nasıl yapmalıyım açıkcası hiçbir fikrim yok önerilerinizi bekliyorum.

    Ceket konusuna gelince deri ceketler malum 2000 Tl'den başlıyor ki onlarda dandik olanlar. Hadi yazın için file ceketler alıp kullanabilirim, genelde pahalı olmuyorlar. (4riders vs vs.)Kışın için ne kullanabilirim önerileriniz nelerdir ? Su geçirebilir bir problem yok, üstüne yağmurluk giymeyi planlıyorum.(bütçe max 1000TL)

    Ve son olarak elbette güvenlik öncelikli olmakla birlikte siyah renk ağırlıklı öneririseniz çok memnun kalırım. Zaten gece sürüşlerinde üstüme tak çıkar reflektif yeleklerden giymeyi düşünüyorum.

    Şimdiden çok teşekkürler bu arada düşündüğüm ya da belirttiğim şeyler hatalı veya yanlış olabilir. Bütçemin dışında şunun yerine buna ağırlık ver, daha mantıklı olur gibi önerilere elbette açığım.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    En önce panço alıcaksın onu unutmuşsun..

    dizlik alman lazım bunun nedeni tek koruma değil uzun yolda sağlığın içinde şart zaten o dizliği uzun yolda tak şehir içi pantalon falan iş görür..

    pantalona gelince sana kalmış tak çıkart ürünlerde var yandan takıyorsun pantalon şeklinde ama güvenilirliği nedir tartışılır..

    Eldiven kışlık önermem bende 2 tane var duruyor yıllardır kullanmıyorum..

    kışlık eldivenler çok kalın gazı açdığını frene basdığını hissiyatta zayıflık oluyor yani hisedemiyorsun en azından bende öyle ...
    ben o yüzden yazında kışında ince eldiven kullanıyorum ama kışları ince deri eldivenler var içi polar gibi malzeme ile kaplı aslında onlarda yazlık diye geçiyorda normal yazlıklara göre daha sıcak tutuyor ondan kullanıyorum..

    kışlık monta gelince yarı deri öneririm tam deriye gerek yok bence .. yarı deride zaten motordan düşdüğünde yerle temas edicek yerler deri kaplıdır diğer yerlerde kalın conduro kumaş tarzı bir şeydir yani sürtünmeye dayanıklı sağlamdır..

    eskiden aslında piyasada çok güzel fiyat performans ürünleri olurdu şimdi kalmadı onlarda artık.. nic montlar vardı çok iyiydi tam fiyat performans ürünüydü ..

    Aldığın kaskda bilmiyorum bilerekmi aldın ama cafe racer kaskıdır.. güzel kaskdır..
    pazienza bunu beğendi.

  3. #3

    Üyelik
    22 Haziran 2015
    Çok teşekkür ederim, marka model olarak yazsanız ben bunu kullanıyorum vs vs diye çok daha yararlı olabilir benim için.

  4. #4

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    ben genelde yurtdışına çıkdığımda alıyorum artık türkiyeden fiyatlardan ötürü fazla bir şey almıyorum o yüzden marka yazmamışdım..

    benim yazlık montun acerbis, 1 tane kışlık yurtdışından aldığım tour master element deri montum var ama ince kalın değil içine kalın bir şeyler giydinmi güzel sıcak tutuyor bir tanede 4 mevsim astarlı içlikli heine gericke montum var onuda almanyadan almışdım..

    eldivenlerimden biri o giymediğim kalın olanlardan venom yalan yok diğerleri markalarını bilmiyorum birini motorsiklet fuarında almışdım iki tanesini aliexpress den aldım.. pantalonları dağıttım hepsini esasen şu anda aktif olarak giydiğim highwayhawk level 2 diz ve kalça korumalı kevlar kot pantalon yurtdışından almışdım onuda diğer kumaş pantalonlar biri yazlık biri kışlık onları türkiyeden aldım markalarını unuttum bakarım..

    kışlık botum dainese yurtdışından 70 dolar gibi bir rakama almışdım türkiyede rakamını görünce yuhannes dedim. o zaman aldığım fiyatın 5 misli idi..
    yazlık normalde ben normal ayakkabı giyiyordum yazları , bir yaz sabaha karşı yağmur yağdı motordan hafif düşünce ayağımda incindi.. dedim yazlık ucuz yolluda olsa bir bot şart.. eldiveni aldığım vakit motorsiklet fuarında motobot diye sanırım yerli tam bilmiyorum baya güzel indirimi vardı ordanda yazlık bot aldım..

    alpine kulak tıpası aldım 70 tl gibi bir rakama zamanında ama iyikide aldım .. benim için ses yapan kask yok artık.. bütün kasklar sessiz..

    unuttuğum şeyler olabilir sorarsan söylerim aklıma gelenler bunlar..
    pazienza bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)