Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kevlar Kot pantolonlar hakkında fikrinizi almak istiyorum

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    26 Aralık 2017
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBR 250R
    ]Merhaba arkadaşlar , konulara baktım ama tam istediğim cevabı bulamadım. Geçen gün Yaz için kevlar kot bakmaya gittim.neyse denedim 2 model arasında kaldım. tech90 yapımı çarpma bölgeleri kevlar bol bir kot. diğeri gene tech90 yapımı gayet fit tam oturdu üzerime ve full kevlar kot. havalarda güzelleşmeye başladığından yakmasın ve çok yapışmasını istemediğimi satıcıya ilettim. O zaman bol olan ve çarpma bölgeleri kevlar olanı alın yazın daha rahat edersiniz dedi. Fakat çok bol kötü gözüküyor. diğeri tam oldu ama full kevlar yanarsın dedi. Kararsız kaldım. Hangisini almalıyım görüşlerinizi merak ediyorum teşekkürler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Lazasker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Ocak 2017
    Motosikleti
    CRF 250 Rally
    Riderdenim al. Ben yazın bilfiil kullandım, terleme falan yaşamadım ki genelde de terleyen bir insan değilim. Kesimi falan da bildiğin kot pantolon gibi, çok şık. Kevlarlar deri ile temas etmeyecek şekilde ayarlanmış. Dolayısıyla yanma, kaşınma vs. olmuyor. Zifiri modelini kullaıyorum. Zamanla biraz solma yapıyor ama hepsinde var o.

  3. #3
    darpgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Kasım 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    CBF150
    BENDE eski modeli var diz ve kalça bölümleri kevlarlı , çok memnun kalmıştım . bana yeterli gelmişti . terletme kısmına bişey diyemicem .fit modfellerini bilmiyorum bol olan bi model tercih etmiştim . ferah olsun diye . şahsi düşüncem fit model full kevlar yazın terletebilir. kullanan varsa bixim içinde atdınlatıcı olur .
    Hayatı seviyor musun? Öyleyse zamanı çarçur etme, çünkü hayat ondan ibarettir. Benjamin franklin

  4. #4

    Üyelik
    10 Ağustos 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Held Hoover aldım. Görünüş olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum. Riderdenim çok hoşuma gitmişti alacaktım. Ama Held'i kampanyalı görünce (Riderdenim'in 3'te 1'ine tekabül ediyordu) dayanamadım aldım. Şimdi yanımda günlük kot pantolon getiriyorum. Evden çıkarken Held, şirkette tekrar değiş, çıkmadan tekrar Held giy uğraştırıyor

    Riderdenim'in yazlık versiyonunu alabilirsin bence.

  5. #5

    Üyelik
    15 Temmuz 2014
    Şehir
    İstanbul
    Full kevları tavsiye ederim. Tech90ın sadece belirli yerlerinde kevlar olan pantolonuyla bir kaza yapmıştım ve kalf kasıma kimliği belirsiz bir cisim girip çıkmıştı. O bölümde kevlar olsaydı büyük ihtimal ezikle atlatacaktım. Ufak bir yaralanma ama yine de fazladan emniyet göz çıkarmaz.

  6. #6

    Üyelik
    26 Aralık 2017
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBR 250R
    Kararsızlığımın nedeni, bitanesi bol duruyor fakat yazın daha rahat olacak gibi, diğeri ise fit full kevlar yakar gibi geliyor bilemiyorum. Az paralarda değil yani öyle biraz deneyelim olmazsa diğerini alırız da yapamıyoruz doğru karar vermek gerekiyor.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)