Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Softshell Pantolon

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    26 Nisan 2017
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Mondial - Sentor 150
    Softshell olarak geçen pantolonlardan kullananlar var mı? Nasıl kullanıyorsunuz? Soğukta iş görüyor mu? Motosiklet kullanırken giyilebilir mi?
    Motosikletimi kullanırken dizlik takıyorum, soğuk havalarda motosiklet kullanırken bu pantolonu giymek mantıklı mı, içine içlik mi giymek gerekli, normal pantolon üzerine mi giyilmesi gerekir ve tabiki günlük kullanım amacıyla da giyilmesi nasıldır, tavsiyeleriniz nelerdir?
    Softshell pantolonla ilgili aklımdaki sorular bunlar.
    Ve ya motosiklet kullanırken yandan fermuarlı lbc nin pantolonunu önerir misiniz? Nasıl kullanılmasını tavsiye edersiniz?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Quad87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Eylül 2016
    Şehir
    Kayseri
    Motosikleti
    MT-07 Umuyor..
    Doğa yürüyüşlerinde kullanıyorum ve gayet güzel iş görüyorlar. Şehir içinde de işlevini yitirmez ve giyebileceğin her pantolondan daha çok işine yarar. Hele windproof ise rüzgarda geçirmeyeceği için konfor artıyor fakat fiyat açısından kaliteli bir markanın ürünün almak gerekli. Onlarda malum vergi arttırma furyasından nasibini aldı ve uçuk fiyatlı.

    Highmountain marka (Türk malıydı yanılmıyorsam) pantolon aldım, softshell demelerine rağmen hiç memnun değilim ve dolapta yıllandırıyorum...

    Ehliyet kursu kışa denk geldiği için softshell pantolonu motor üstünde kullandım ve işe yarıyor. Ben öneririm.

    Bu arada n11 de yorumlarıda olumlu fiyatı da uygun.. Fırsatınız olduğunda bakabilirsiniz : https://urun.n11.com/pantolon-ve-sor...E&gclsrc=aw.ds

  3. #3

    Üyelik
    26 Nisan 2017
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Mondial - Sentor 150
    Vermiş olduğunuz ve benzeri ürünlerin linklerini inceledim. Softshell montum var ancak içinde kazak üzerine yine bir ceket giyerek motosiklet kullandım. Acaba bu softshell pantolonu nasıl kullanmak gerekir yani beden seçimi konusunda içinden bir şey giyilecekse ona göre dikkat etmek gerekecek sanırım, okuduğum yorumlara bakarsak.
    Ya da lbc yandan fermuarlı alıp pantolon üzerine direk mi giyilmeli ya da yine pantolon softshell mi seçilmeli. Aslında 2sini de almak maliyet açısından pek mantıklı değil birini tercih etmeye çalışıyorum. Yandan fermuarlı lbc ya da softshell pantolon hangisi mantıklı?

  4. #4
    Quad87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Eylül 2016
    Şehir
    Kayseri
    Motosikleti
    MT-07 Umuyor..
    Aşırı soğuklarda soft shell pantolon kar etmez illa ki bir termal içlik giymek lazım. Fermuarlı pantolon yorumları da gayet başarılı gözüküyor. Hiç kullanmadım fakat denenebilir. Softshell pantolon ile sürüş yaptım ama soğuk havalarda hiç sürüş yapmamayı tercih ediyorum.

    Softsheli sadece motosiklet için değil bir çok doğa aktivitesinde veya şehirde kullanabilirsiniz ama fermuarlı olanın görüntüsü itibarıyla sadece motosiklette kullanmak mümkün gibi geliyor bana Bu açıdna ben softshell derdim ama karar yine sizin

  5. #5

    Üyelik
    26 Nisan 2017
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Mondial - Sentor 150
    Teşekkür ederim.hemen hemen aynı fikirdeyiz. Softshell pantolon sipariş ettim. Yağışsız bir günde motosiklet kullanırken denemeyi düşünüyorum, umarım olumlu olur.

  6. #6

    Üyelik
    26 Nisan 2017
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Mondial - Sentor 150
    Softshell pantolonu 8-10 derece sıcaklıklarda ince bir içlikle giydim, normal kot pantolondan daha iyi olduğunu söyleyebilirim (konforlu ve rüzgarın büyük kısmını kesiyor). Bir süre de (15 dakika) yağmura maruz kaldım suya dirençli olduğu doğru ancak bir süre sonra içeri su alacakmış gibi. Yujarda arkadaşın drdiğü gibi doğa aktivitelerinde de kullanılabilir ve soğukta içliksiz korumaz.

  7. #7

    Üyelik
    18 Eylül 2016
    softshell nedir bilmiyorum ama normal pantolonun altına içlik fayda etmiyor rüzgarı yiyince.

    bem spidinin pantolonunu aldım iki yandsn fermuarlı kendi pantolonuzun üstüne giyiyosunuz rüzgar ve su geçirmiyor kötü yanına gelince cebi yok ve tuvalete falan gitmek eziyet.

  8. #8
    Quad87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Eylül 2016
    Şehir
    Kayseri
    Motosikleti
    MT-07 Umuyor..
    Pantolon hayırlı olsun. Softshell pantolon soğukta normal bir pantolondan daha konforludur, Yağmur için dirençlidirler ama %100 geçirmezlik isterim dersen Gore-tex, eVent gibi astarları olanlarını tercih etmen gerekir ki milyara yakın veya daha fazladır fiyatları. Kışlık faaliyetlerde termal içlik kullanmak gerek. Erciyes tırmanışlarında, kayakta vs. termal ile çok rahat kullanabiliyorum. Şehre indiğimizde de çok abes bir görüntü oluşmuyor. Yine söylediğim gibi, sadece motosiklet için fermuarlı olan model daha iyi olacaktır ama normal hayatınızda hareketleriniz kısıtlanacak ve görüntüsü de sizi tatmin etmeyecektir. Maddiyata dayalı tercihler vesselam.

    İyi günler.

  9. #9
    HercuL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Aralık 2008
    Şehir
    ısparta
    Motosikleti
    Suzuki GSXR100
    benimde güzel bir tavsiyem var başkaları yapıyormu bilmiyorum decahtlondan güzel bir içlik aldım ve dizlerine aldığım ince bir deriyi terzi ile dizlerine komple diktirdim buda istediğim pantolunun içine giyip sürmemi kolaylaştırıyor.

  10. #10
    siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Haziran 2006
    Şehir
    Istanbul - Bahçelievler
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    Decathlonda şöyle bir ürün var işe yarar gibi görünüyor.

    https://www.decathlon.com.tr/forclaz...d_8369747.html


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)