yine yeniden demiştim... aslında motosikletimi ve kendimi otobanda denemek istiyordum ama, dedim ki kendi kendme " olum yürekçe, madem ki bir yasak elma yiyosun, bir ısırıkla bırakma ve hepsini ye, ya cennetten kovulursun ya da cennetlik olursun

" artık siz karar verin...
işte motorumun kaza sonrasındaki ilk fotoları.. hüceyn bu resimlerin peşinden koşuyo ne zamandır ama çekmek bu güne nasip oldu

ve işte bu çirkin şey benim... küçükken "çirkin ördek yavrusu" diye bir hikaye vardı, okuduğumda dedim ki; bir gün ben de büyüyünce güzel olucam demek ki... koca bir yalanmış, boşuna beklemişim yıllarca ama umudum hala var

neyse yola düştüük, türkiye'de hatta mersin'de bile kıyılarımıza çok yakın olan bir kaç ada olduğunu pek çok kişi bilmez, işte size akdeniz adaları...

yollar öyle virajlı ki, mersin antalya yolunu bilen ustalar bilir, zaten bu yolu da o yüzden seçtim "yeniden" olarak...
en fazla 50-80km hıza çıkabiliyorsunuz ve 30-40metrede bir keskin virajlar var. gözünüzü yoldan ayırdığınızda bitersiniz...durabildiğim yerlerden bir kaçı

ve yaklaşık 100km sonra bir sigara ve su içmek için durduğum yer

ve 2 emektar biri 1967 model, diğerinin modelini sahibi bilmiyor ve bizim dağ köylerinde bunlardan çok fazla var... yollarda sürekli karşılaştım

ve yola devam... tek başıma yola çıktığımdan ve uzun süre motor sürmeyip de özlediğimden olsa gerek, aklıma yol yapmaktan başka bişey gelmiyordu... biraz da manzara görmek ister misiniz? bence buralara yorum yapmanın bir anlamı yok...

bakir kumsallar ve adalar...

rastgeleeeeeeeeeeeee....

efendiiiim... yok bişiiiiiiii

emektar fedailerim benim..... benim için en az motosikletim kadar değerliler...

bir de taşucu'ndan kalkan tekne turları var, kahvaltı, öğle ve akşam yemeği 3-5 çeşit, meyve sınırsdız, sabahtan yola çıkılyor, adaların açıklarında denize giriliyor, eğlence, yarışma, dans vs.. ücreti 35-40 ytl. en son 29ytl yapmışlardı rekabetten deniz bunlarla dolu

ve işte içimizde patlayan turizm

ve yolun sonu.... 150 km ve 3 saat sonrası...

ve son bir akşam manzarası...
Deemiştim ya, bu bir kafa tutmak değil, zaten "yazılan gelir sağ olan başa" ama tüm zorluklara rağmen yenilgiyi kabul etmemek...
şimdi soruyorum,
"KİM BU CENNET VATANIN UĞRUNDA OLMAZ Kİ FEDA"
Bu gezimi tüm şehitlerimize atfediyorum....

YÜREKÇE!!!
Yürekçekalın...