geç oldu ama güç olmasın :-)
1 haziran cumartesi İzzet-Sibel ve Ben Marmaris motorsiklet festivaline gitmek için yola çıktık. cumartesi molamızı antalya-olimposa ulaşıpta vermeyi planladık ve akşam orada kaldık.
Antalya’dayız. Antalya’da İzzet ve Sibel' in arkadaşı Tuba ile buluşmak için beklerken Belçikalı bir çift bizimle ilgilendi bir hatıra fotoğrafı ve Tuba. Tuba’ nın yanından ayrıldıktan sonra kamp mutfağımız için alelacele Migrostan alışveriş bu arada alışveriş merkezinde el yapımı motosikletler üzerine sergi vardı, e fotoğraf çekmeden olmaz.
O kadar yol geldikten sonra bari geceyi Olimpos’ta geçirelim dedik. Bu arada Antalya’dan Aprilla servisi Erkan arkadaşımıza teşekkürü borç bilirim, sağolsun bize ağaç evlerden birinde yer ayarladı, akşam yemeğimizi yedik, ağaç evimizde güzel bir uyku çektikten sonra sabah fotoları...
İki de turist KLR vardı.
Kahvaltıları yaptıktan sonra yola devam..
Antalya Olimpostan Pazar sabahı Marmarise hareket ediyoruz
Kalkan’dayız...
Marmaris ve yola devam...
Ve nihayet Datça-Aktur göründü, Hemen çadırlar kuruldu mehtapta yolculuğun yorgunluğu çıkarıldı.
çadırın önündeki manzaram sahildi;)
akşam yemeği hazırlığı
yemek sonrası gece rock konserini izlemeye gidiyoruz
konser alanında mehmet tan ve ailesi ile tanıştık.
sabah motorlarımızın zinciri yağlanıyor
kamp alanının bir bölümü
salı sabahı izzet ve sibel fehiyeye dönüyor. ben ise izmir' e doğru hareket ediyorum.
İzmir' de salı ve çarşamba günü tayfun kardeşimin ailesinin evinde misafir oldum. kendilerine yakın ilgilerinden dolayı sonsuz teşekkürler.
Perşembe sabah 7 de istikamet olarak Aksaray' ı belirliyorum. 680 km yol var önümde ama hava öyle güzeldiki daha önceki günlerde güney sahilinden yapmış olduğum yolların aksine sıcaklığın çok yüksek olmayışı ve nem olmayışı ile rahatça üniversite yıllarımın geçtiği Afyon' a ulaşıyorum.
Uşakta benzin molası
Afyon' da şehirçine girip aileme lokum alıyorum.:D
Aynı günün akşamı saat 18 gibi Aksaray' a ulaşıyorum. Yolda Konya Ilgın çıkışı 115 km/h ile radara girmişim ama Aksaraylı bir hemşerim çıkan polis abim 238 ytl cezayı yazmadı ve 50 km ilerde yine radara dikkat etmem gerektiğini belirtti. iyi yolcululuklar diledi kendisine saygılar ve teşekkürler.
Aktif (Online)
Motosikleti: 07 Transalp(Karaoğlan)
Kan Grubu: A Rh+
04-07-2008, 08:55 AM
Paylaşım için teşekkürler.Güzel gezi.İyiki orta sehba almışım zincir yağlarken Karaoğlanı nasıl zapdederdik kim bilir
Pegasoya ön cam yakışmamış.Sanırım sonradan kestirilmiş.Coopher görüntüsü var.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Bir zamanlar 600 rr
Kan Grubu: A Rh+
05-07-2008, 13:03 PM
Darıldım şimdi, tankın bulunduğu yer yaşadığım kasaba , insan bir haber verirdi karşılama töreni yapardık!!!! Neyse başka sefere. Güzel gezi olmuş tebrik ederim.
Ayrıca Sheriff'te kalacağınızı bilseydim, İlker'e selam gönderirdim, kendisi Silifkeli bir arkadaştı.
Konu buruc72 tarafından (05-07-2008 Saat 13:09 PM ) de değiştirilmiştir..
Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: yamaha xt 660 r
Kan Grubu: B Rh+
05-07-2008, 13:58 PM
sheriffteki arkadaşlar sağolsunlar çok yardımcı oldular. fiyatta makuldu bir gece konaklama akşam yemeği ve sabah kahvaltısı 20 ytl aldılar. daha ne olsun
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: SUZUKİ DR 800 BİG
Kan Grubu: O Rh+
06-07-2008, 19:00 PM
boracım güzel gezi olmuş iyi yol yapmışsınız,izzetle birlikte,manzaralar çok güzel bir gün mersine çay içmeye geliriz inşallah ekibe selamlar yaşlılarada pardon onlar gençti yaşlı olan bizdik dimi unuttum ya herkese sevgiler ve saygılar
Canım buz gibi bira istiyor,ama hanım içme diyor napcem ben
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: yamaha xt 660 r
Kan Grubu: B Rh+
06-07-2008, 19:26 PM
Alıntı:
Endurocu01´isimli üyeden Alıntı
boracım güzel gezi olmuş iyi yol yapmışsınız,izzetle birlikte,manzaralar çok güzel bir gün mersine çay içmeye geliriz inşallah ekibe selamlar yaşlılarada pardon onlar gençti yaşlı olan bizdik dimi unuttum ya herkese sevgiler ve saygılar