Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: yamaha xt 660 r
Kan Grubu: B Rh+
03-07-2008, 22:27 PM
yine harika bir gezi kadir abi ellerinize sağlık.( senden bir isteğim var şu benim xt yi satalım da abi bana uygun 250 lik yada 350 lik bir makina alalım) özledim valla gezilerinizi muhabbetlerinizi. mersinden selamlar
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda XR400R
03-07-2008, 22:45 PM
Alıntı:
bora33´isimli üyeden Alıntı
yine harika bir gezi kadir abi ellerinize sağlık.( senden bir isteğim var şu benim xt yi satalım da abi bana uygun 250 lik yada 350 lik bir makina alalım) özledim valla gezilerinizi muhabbetlerinizi. mersinden selamlar
adanadan aleyküm selam komşu.tamam onu satalım ben sana başta demiştim alma diye hallederiz kafanı yorma.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha FJR 1300+200 cc Kros+180 cc ATV
Kan Grubu: O Rh+
04-07-2008, 16:14 PM
Kadir kardeşim yine güzel bir geziye imza atmışsınız dadaşların şansına yağmurda yağmış bu mevsimde rahmete tanıklık etmek ıslanmak çok güzel bir duygu. yağmurda ıslanmayı çok özledim. kızıldağ gezimizi hala unutamadım .Allahrazı olsun sayenizde unutulmaz bir gezi yaptık. bukez aynı yerleri yazın gezmeyi çok istiyorum. davet ederseniz hemen gelirim valla. tüm arkadaşlara selamlar paylaşım için sağolun
Yelkovana bak o sana hayatın gelip geçiciliğini anlatacaktır 0535 7946012
Çevrimdışı (offline)
04-07-2008, 16:22 PM
Alıntı:
hasancolakefe´isimli üyeden Alıntı
Kadir kardeşim yine güzel bir geziye imza atmışsınız dadaşların şansına yağmurda yağmış bu mevsimde rahmete tanıklık etmek ıslanmak çok güzel bir duygu. yağmurda ıslanmayı çok özledim. kızıldağ gezimizi hala unutamadım .Allahrazı olsun sayenizde unutulmaz bir gezi yaptık. bukez aynı yerleri yazın gezmeyi çok istiyorum. davet ederseniz hemen gelirim valla. tüm arkadaşlara selamlar paylaşım için sağolun
aleyküm selam hasan abi nezaman isterseniz 1gezi düzenleriz inşallah gönlümüz misafire herzaman açık.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: SUZUKİ DR 800 BİG
Kan Grubu: O Rh+
06-07-2008, 18:49 PM
kadirim yusufum ve sevgili kadirli ekibi internette sorundan dolayı bu gün görmek nasip oldu yine kopmuşsunuz yağmur çamur demeden atraksiyon ve macera dolu bir gün,resimler manzara ve sizler çok güzelsiniz,demir atlarınıza zaten diyecek söz yok her şey mukemmel ellerinize,tekerinize ve yüreğinize sağlık
Canım buz gibi bira istiyor,ama hanım içme diyor napcem ben
Çevrimdışı (offline)
06-07-2008, 20:11 PM
Alıntı:
Endurocu01´isimli üyeden Alıntı
kadirim yusufum ve sevgili kadirli ekibi internette sorundan dolayı bu gün görmek nasip oldu yine kopmuşsunuz yağmur çamur demeden atraksiyon ve macera dolu bir gün,resimler manzara ve sizler çok güzelsiniz,demir atlarınıza zaten diyecek söz yok her şey mukemmel ellerinize,tekerinize ve yüreğinize sağlık
ya gardaş ordaki endrocu yazısını sil bari hiç1kros gezisine katılmıyorsun ayıp oluyor.
Alıntı:
huceyn´isimli üyeden Alıntı
siz adamı endurocu yaparsınız walla helal olsun
tabiki yaparız komşu 2tekerin zevki endro ve krosta o ortama girdinmi 1daha çıkmak istemezsin adanadan selamlar.
Konu kroscu01 tarafından (06-07-2008 Saat 20:13 PM ) de değiştirilmiştir..
Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.