Alıntı:
alp_tunay´isimli üyeden Alıntı
Abi anlamadığım bu pronun kapalı mekanda mangal yakma huyu devam ediyor.... Biri mangal açık havada yakılır falan desin..Hatta uygulamalı göstersin...
Abi bu ne..Nasıl enduro ruhu?... Adam evin ortasında mangal yakıyor yawww.....
|
söyledik ama dinlemedi sıpa

artık bir dahaki sefere kapalı alanda kesinlikle mangal yok. Birde pro ateşe pul biber attı ve birbr gazının nasıl yapıldığını bulduktan sonra asla kapalı yerde mangal yakmak yok

nerdeyse öelcektik
arkadaşlar dün döndüler Ankara'ya. Ben Çankırı'ya devam ettim ertesi gün yolculuk tek başıma geçecek. Hava çok rüzgarlı ve yağış var. Özellikle yüksek rakımlarda yan rüzgarlarla çok boğuştum.
gökkuşağınıda yakaladım
geliş istikametinde bu barajı görmemiştik. Su seviyesi oldukça düşük :cry: o kadar yağış olmasına karşılık daha sadece yeraltı sularını beslemiş olması barajlara ancak %2 oranında yansımış
yağış hala devam ediyor. Ama rahatsız edici değil en azından yolabaşladığım sıradaki gibi değil. Yağmurda yeni başladığı için yerler sabun gibiydi. Bu kısımlarda zaten oldukça yağmış ve kayganlık yoktu en azından
yağmur dindi ama hava kapalı bir sigara molası verdim. Her an yağma endişendisi ile bu klübenin yanında durdum
gideceğim istikametten farklı bir yol ve ilerde bir köy var. Bir köy kahvesi var mıdır acaba diye içimden geçirdim. Sonra gitmekten vaz geçtim. Yağmurluğum yoktu yanımda ve yağış yeniden başlarsa iyi olmayacaktı karanlığada kalmak istemediğim için yoluma devam ettim.
16:30 sıraları eve döndüm. Yan rüzgarlar oldukça yordu yinede yolda olmak güzeldi