Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

1 Haziran 2007 - İstanbul - Bilecik - İstanbul Turu

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    10 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2008 K1200S, 2010 R1200GSA
    Arkadaşlar herkese selam. Motoru daha almadan önce başlayan gezi hayalimi sonunda gerçekleştirdim. Ne yazık ki tek başıma (arkada abim araba ile takip etti) yaptım, gönül isterdi ki ilk gezimi MT ile yapayım. İnşallah o da en kısa zamanda olacak.

    Başlangıç - Otoban
    Sabah 6:30 gibi yola çıktım, 1. köprü üzerinden Acıbadem'de abim ile buluştuktan sonra, çıktık E6'ya ve otoban üzerinden İzmit, Adapazarı, Bilecik şeklinde yola koyulduk. Biliyorsunuz daha tecrübem çok yok, yeniyim motorda, henüz 15 Mayıs 2007'den beri biniyorum hayatımda ilk defa vitesli motora, motor da yeni, 700km'di idi geziye çıkarken. Daha önce uzun yol için pratik olsun diye 1 defa Havaalanına, bir defa da Büyükçekmece’ye gitmiştim. Bu 3. ve en uzun yolculuğum oldu şimdilik. Otobanda gitmek çok zevkli idi, sabah erken olduğu için bomboştu ve hafif sağlı sollu virajlar çok haz verdi. Yolun uzun süre düzlük olduğu yerlerde ister istemez açtım biraz gazı, ama 220km/h’yi geçmedim (of of, yorumları şimdiden duyar gibiyim – tabi okuyan var ise ) Canım, sadece motoru denemek için yaptım, birde rodajı tamamlamak için tabi. Genelde 100-120km/h ile gittim. Motor önüne daha cam taktırmadığım için, anormal bir rüzgar ile karşı karşıya kaldım tabi, biraz aptal etti beni, rüzgar gürültüsü de cabası. Hele daha yüksek hızlarda, motorun önüne yapışmak zorunda kaldım, yoksa atacaktı beni rüzgar arkaya, kask ile de bayağı bir öpüşerek gittik. Artık kask mı bol, hızdan mı yapıştı, beni mi çok sevdi bilemiyorum.

    Bilecik Yolu
    Bilecik sapağına geldiğimizde, hemen çıkışa yakın (3-4km kadar) İkbal vardı, orada durduk, ben sahanda yımırta yedim, sarısı patlamamış, ekmeğimle bir güzel patlata patlata, bana bana yedim, muhteşemdi! Abim, bir de bal kaymağını ye buranın dedi, hadi onu da yedim, tadı damağımda kaldı, anlatamam!!! Bayağı da yorulmuştum, sağ kolum gazı tutmaya çalışmaktan bitap düşmüştü, iyi geldi bu dinlenme. Bir benzin alıp yeniden yola koyulduk.

    Bilecik yolu normalde bana çok sıkıcı gelir araba ile, ama motor ile giderken bir haz aldım, anlatamam! Bu kıvrımlı yol boyunca genelde süratim 80-90km/h idi, benim motorum için harika bir hız, hem rüzgar rahatsız etmiyor, hem motor zorlanmıyor, hemi de ben zorlanmıyorum, harika yani! Döne döne, sağa sola kıvrıla kıvrıla geçtik yollardan ve Bilecik’e saat 10 gibi geldik, tabi bu arada 1 veya 2 defa daha durduk. Tam 250km tuttu yol evden. Ben daha yarım depoya düştüğünde benzin alıyorum, ne olur olmaz diye . Bilecik’teki işlerimizi hallettikten sonra, saat 13:00 gibi tekrar geriye yola koyulduk.

    Dönüş – Gölpazarı – Taraklı Üzerinden
    Esas tüm amacımız bu dönüş yolu idi. Abim foto çekmek için hevesli, bende bu yolu görmek ve gezmek için çok sabırsızlanıyorum, öve öve bitiremedi çünkü. Hava da çok güzel, hem fotoğraf çekmek için, hem de motorla gezmek için. Neyse, çıktık yola, 10km kadar sonra, Gölpazarı çıkışından çıktık. Yol güzel, sağda solda düzlük ve arkasında dağlar, ortam çok güzel, hava çok güzel, motor çok güzel, e ben de çok güzelim tabi Püfür püfür gittik. Bir 5-10km sonra dümdüz ve bayağı uzun bir yere geldik, Gölpazarı’na henüz gelmeden. Abim, hah! dedi, burada başlayacağız çekmeye fotoları. İyi dedim. Sen misin diyen, bu yoldan bir aşağı, bir yukarı, herhalde 30 defa gittim geldim, gittim geldim. Belli bir süre sonra sıcak bastı, hadi dedik yok boş, zaten 20-30km/h ile gidiyoruz foto çekmek için, çıkart tüm korumaları, bir de öyle çekelim. İyi dedim, çıkarttık hepsini, zaten su gibi olmuşum, bir de korumasız olarak gittik geldik yaveş yaveş.

    Bu arada bir parantez açayım, pantolon dahil tam korumalı gittiğim Bilecik’e, kot pantolon ile dönüş yapmak zorunda kaldım, tavsiye etmem, pantolon eve geldiğimde leş gibi olmuştu, rüzgardan bacaklarım çok etkilendi, ve arada sırada öndeki arabalardan sıçrayan küçük taş – veya her ne ise – parçaları, yer yer acıttı bacağımı

    Neyse, oradan tekrar çıktık yola, Gölpazarı’na geldik ve orada yine ufak bir mola verdik. Muhteşem bir kıymalı pide yedik. Bir amca ile sohbet ettim, 25 sene Jawa kullanmış, bir kere çamura batmış, urgan ile sırtında taşımış motoru. Postacı imiş galiba, şimdi unuttum, o an çok açtım ve yemek yemek için bir yer bakınıyordum, amcaya çok konsantre olamadım ne yazıkki.

    Yimeğimizi yedikten sonra, bu sefer Taraklı’ya doğru yola koyulduk. Taraklı yolu da çok güzel di, gerçekten harika idi, ama fakat, yollarda krater büyüklüğünde delikler vardı, bu da biraz moral bozdu tabii. Çok sık, ve keskin virajlı idi yer yer, bana çok yaradı, bol bol pratik yaptım, tecrübeme tecrübe kattım . Tabi bu arada çeşitli yerlerde durarak bol bol foto çektik. Taraklı sonrası yine E6’ya çıktık ve İstanbul yoluna koyulduk.

    Bu sefer otoban çok dolu idi, ama yinede zevkliydi, dolu otoban tecrübesi de edindim biraz. Gişeleri geçtikten sonra abimle öpüşüp koklaşıp yolları ayırdık. Ben 1. mi 2. mi köprüden döneyim, 1. köprü çok sıkışıktır diye düşünürken, hadi dedim gireyim 1. köprüye. 2. köprü yolu uzun, zaten yorulmuşum. Biraz gittikten sonra bir baktım, aneyyy oda ne??? Trafik kilit. E bizde motorluyuz, hem daha yeni “emniyet şeridine girmek” benzeri bir topic açılmış, orada da yazmışım ben giriyorum diye. Hade dedim girdim emniyet şeridine. Ben ıslık çalarak giderken, bir baktım, orası da kilit oldu bir süre sonra, arabalar tıkamış! Haydeee, duruyoruz. Bu arada arkadan bir ses duyuyorum, biiiip, biiiip, biiiip, cılız bir ses, çok da rahatsız etti. Neden sonra fark ettim, scooterlı bir bayan, kah emniyet şeridinde, kah arabaların arasında, bipleye bipleye, kıvrıla kıvrıla geliyor. Yol bu arada çok hafif açıldı, tam sol arkamda duruyor ama benim motorun bittiği yerde onun ki başlıyor. Yaw diyorum kendi kendime, ya geç, ya bırak ben geçeyim soldan, kıvrılayım. Neyse, biraz daha çekilerek yol verdim, geçti. E o geçer ben takip etmez miyim? Kıvrılamam mı arabaların arasından? Kıvrılırım tabi. Hadi, aynen başladım takibe, o boşluk buluyor giriyor, ben arkasından. Köprüye kadar geldik, sonra zaten köprü akıyor, zaten sonra ev 15dk filan. Dönüş toplam 280km oldu.

    Eve geldiğimde saat 19:30 idi, toplam 530km yol yapmıştım, bitap vaziyetteydim, ama değdi doğrusu. Hem tecrübe oldu, hem muhteşem doğa gezisi oldu, hem fotoğraf çekildim, hem kafamı dağıttım, daha ne isteyeyim yahu!

    Eeee, fotolar nerede diyeceksiniz, fotolar üzerinde abim çalışıyor şu an, herhalde 22:00 gibi koyarım 3-4 tane. Manzarayı mutlaka görmenizi isterim.

    Benden şimdilik bu kadar, fotolar bana gelir gelmez ekleyeceğim, siz bu arada sabredip yukarıdaki yazıyı okuyun. E yazdık o kadar di mi?
    [B][I]Önce Eğitim[/I][/B] :cat:
    Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    ErTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Eylül 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    vaRRdı
    Tebrik ediyorum... Eğlenceli bir gezi olmuş

    Fotoları bekliyorum
    ... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
    ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
    ''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''

  3. #3
    CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Temmuz 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    motorun hayırlı olsun,allah kaza bela vermesin,iyi tecrübe edinmişsin,ama daha nice km ler yaparsın sen o motorla..
    98 Beygir.....

  4. #4
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ekim 2006
    Şehir
    Rize/Merkez
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Fotosuz Gezi = Yorumsuz Topic
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

  5. #5

    Üyelik
    10 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2008 K1200S, 2010 R1200GSA
    İşte fotolar ekte, manzaradan çok motor ve ben öne çıkmışız, ama olacak o kadar artık











    [B][I]Önce Eğitim[/I][/B] :cat:
    Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...

  6. #6
    GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Haziran 2006
    Şehir
    Moskova / İstanbul / Kiev
    fotograflar çok güzel , çeken insanı tebrik etmek istiyorum...
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

  7. #7
    denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Shadow adam,
    Üşenmeden, bizimle paylaşamak adına, üşenmeden bunları yazar. Birileride bu adamın Gerçekten Uzun bir yoldan geldiğini düşünmeden illa ki foto bekler, site de
    Kesinlikle örnek olacak bir hikayedir, Shadow un ki
    Donalt amca bu işin piri olarak kitap yazdı ya, Bu işin acemisi' nden bir KİTAP, inanılmaz, çok faydalı!!! Aydınlatıcı, cesaret verici olacaktır.
    Ömer abiy mize, sitemizdeki bilirkişilerin tüm ikazlarına uyan, bilinçli-sevdalı haline, tutkun olduğu Canavarına!! Buraya devam eden motor severlere selamlar
    Motor iyi bişeydir
    Herkese kazasız belasız sürüşler
    Poturdak

  8. #8

    Üyelik
    10 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2008 K1200S, 2010 R1200GSA
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fotograflar çok güzel , çeken insanı tebrik etmek istiyorum...
    Fotolar dediğim gibi, abimden. İyi çeker kendisi kanımca. Reklamını yapayım bari, ilgilenenler ve daha fazla (konu dışı) foto görmek isteyenler aşağıdaki adreste bulabilirler (fotomodel fotoları da var )

    http://www.yalhi.com/myalhi/

    Alıntı denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Shadow adam,
    üşenmeden, bizimle paylaşam adına, üşenmeden bunalrı yazar. Birileride bu adamın Gerçekten Uzun bir yoldan geldiğini düşünmeden illa ki foto bekler site de
    Kesinlikle örnek olacak bir hikayedir Shadow un ki
    Donalt amca bu işin piri olarak kitap yazdı ya, Bu işin acemisi nden bir KİTAP çok faydalı, Aydınlatıcı, cesaret verici olacaktır.
    Ömer abiy mize, sitedeki bilirkişilerin tüm ikazlarına uyan, bilinçli,sevdalı haline, tutkun olduğu canavarına, buraya devam eden motor severlere selamlar
    Motor iyi bişeydir
    Denizci Muzo, koydum fotoları, muhtemelen sen cevap yazarken

    Diğer topic'i zaten yeni başlayanlar okur da bir fikir sahibi olur diye yazdım. Tabi okuyup gaza gelmezler inşallah.

    Motor harbi iyi bişeymiş...
    [B][I]Önce Eğitim[/I][/B] :cat:
    Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...

  9. #9
    ErTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Eylül 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    vaRRdı
    Çok güzel fotoraflar, çok güzel çekilmiş... Motor gerçekten çok şık

    Aslında bu motora ön cam yakışmaz sanki.. ben öyle düşünüyorum
    ... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
    ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
    ''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''

  10. #10
    denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Abiyy,
    Keşki sana bir faydam dokunabileydi

    Çok beğendim, konuşuruz, tartışırız
    Daha onbinlerce Km. yapacağız
    Senin adına çok sevindim.
    Siteye yeni dahil olacak arkadaşlara NUMUNE
    Poturdak

  11. #11

    Üyelik
    10 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2008 K1200S, 2010 R1200GSA
    Alıntı ErTech adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok güzel fotoraflar, çok güzel çekilmiş... Motor gerçekten çok şık

    Aslında bu motora ön cam yakışmaz sanki.. ben öyle düşünüyorum
    Ben en ufağından bir ön cam takayım diyordum (bayağı ufak, yok gibi, ama şık duruyor), abim yok yaw diyor, en büyüğünden tak Polis motoru gibi olsun, arka yanlara çantaları tak filan diyor.

    Az biraz kararsızım halen...
    [B][I]Önce Eğitim[/I][/B] :cat:
    Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...

  12. #12

    Üyelik
    23 Mayıs 2007
    http://www.yalhi.com/myalhi/Models/slides/003_4782.html

    Abin senin motorla bu pozu yeniler artık

  13. #13
    ozkansava - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Temmuz 2006
    Şehir
    Nilüfer/Bursa
    Motosikleti
    JONWAY 150 T-2 YY Furnace
    Tek kelimeyle harika.Motora diyecek yok,fotoğraflar bir o kadar iyi.Tebrikler vallahi.
    Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr

  14. #14

    Üyelik
    10 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2008 K1200S, 2010 R1200GSA
    Alıntı denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abiyy,
    Keşki sana bir faydam dokunabileydi

    Çok beğendim, konuşuruz, tartışırız
    Daha onbinlerce Km. yapacağız
    Senin adına çok sevindim.
    Siteye yeni dahil olacak arkadaşlara NUMUNE
    Sana faydam dokunabilseydi ne demek, rica ederim. Ben daha toplam 15 gündür motor kullanıyorum!!! Yağı suyu nerde onu bile bilmem
    [B][I]Önce Eğitim[/I][/B] :cat:
    Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...

  15. #15
    ErTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Eylül 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    vaRRdı
    Alıntı Shadow.Man adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben en ufağından bir ön cam takayım diyordum (bayağı ufak, yok gibi, ama şık duruyor), abim yok yaw diyor, en büyüğünden tak Polis motoru gibi olsun, arka yanlara çantaları tak filan diyor.

    Az biraz kararsızım halen...
    Yok abi... Bence bu motora ne yan çanta nede polis camı yakışır... Bu haliyle oldukca çekici
    kendi fikrim tabi...
    ... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
    ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
    ''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''

  16. #16

    Üyelik
    10 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2008 K1200S, 2010 R1200GSA
    Alıntı ErTech adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok abi... Bence bu motora ne yan çanta nede polis camı yakışır... Bu haliyle oldukca çekici
    kendi fikrim tabi...
    Bir tane örnek vereyim (ön cam için), yorumunu bekliyorum, gördükten sonra fikrin değişir mi diye merak ettim sadece. Bu en küçüğün, büyüğünün, büyüğü

    [B][I]Önce Eğitim[/I][/B] :cat:
    Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...

  17. #17
    ErTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Eylül 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    vaRRdı
    Ön cam konusunda fikrim değişti... Çok bozmamış görüntüyü hatta yakışmış diyebilirim şık bir cam ve çok güzel monte edilmiş... Ancak çanta konusunda fikrim değişmez bu motora yan çanta gitmez diyorummm ama cam iyi olmuş...
    ... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
    ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
    ''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''

  18. #18
    erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ekim 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.

    güzel gezi

    Fotograflar çok iyi tabiki bunun nedeni makina ve lensi çok iyi olmasının etkisi büyük Mkaina 1500$ lensde VR 70-200mm F/2.8 G onunda fiyatı 2000$ civarı türkiyede dahada pahalıdır. Motorda zaten asvaltı ağlatıyor.Umarım herkes hayallerine kavuşur
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

  19. #19

    Üyelik
    10 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2008 K1200S, 2010 R1200GSA
    Alıntı ErTech adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ön cam konusunda fikrim değişti... Çok bozmamış görüntüyü hatta yakışmış diyebilirim şık bir cam ve çok güzel monte edilmiş... Ancak çanta konusunda fikrim değişmez bu motora yan çanta gitmez diyorummm ama cam iyi olmuş...
    Dur bak şimdi çanta konusunda da değiştireceğim fikrini, geliyor bir foto birazdan

    Alıntı erdo2002 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fotograflar çok iyi tabiki bunun nedeni makina ve lensi çok iyi olmasının etkisi büyük Mkaina 1500$ lensde VR 70-200mm F/2.8 G onunda fiyatı 2000$ civarı türkiyede dahada pahalıdır. Motorda zaten asvaltı ağlatıyor.Umarım herkes hayallerine kavuşur
    E nerden bildin hangi makina ve lens olduğunu. O makina eskisi, D2H vardı, şimdi D2X kullanıyor ve bahsettiğin lenslerinden sadece biri
    [B][I]Önce Eğitim[/I][/B] :cat:
    Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...

  20. #20
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Temmuz 2006
    Şehir
    iZMİR
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Valla tanıtım fotoları sandım dı.....Tebrik etmek lazım abini....

    Motoru da özgürlüğe kavuşturduğun için ayrıca teşekkür ederim...

    Ama ne yola gider o motor beee.....Ne zevkli olmuştur....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

    N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E


    REKLAM ALANI
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler