11 02 2007 MERSİN MOTOR KULÜBÜ Silifke Ortaören Gezi Raporu -
13-02-2007, 13:47 PM
11 02 2007 MERSİN MOTOR KULÜBÜ (MMK) silifke ortaören gezisi
Selam motor dostları. Bu haftaki gezimizde yine çok eğlenceli geçti.
Sabah saat 9.00 da oğlum büyük bir heyecanla beni uyandırdı. Hadi baba gitmeyecekmiyiz, havada çok güzel dedi. Şöyle bi baktım, gece geç yatmama rağmen havanın güzel olduğunu duyunca uyku falan kalırmı? Hemen ufak çaplı bi kahvaltı ve hazırlanıp yola koyulduk. soluğu buluşma yerimiz olan keyf’im kafe de aldık. Fakat kimse yok. Saat 09,15. bir çay içip beklemeye koyuldum. Bu arada yeni üye olan arkadaşlardan Hamit geldi, tanıştık. Daha sonra tolga toygar araba ile geldiler. Turgut bey ve bogaç önce çıkmışlar ve çeşmeliye kadar otobandan gideceklermiş. Biz 2 motor hareket ettik. Mezitli den saffet i de alarak yola koyulduk. ilk durak yeri susanoğlu. 5 dakika sonra diğer arkadaşlarda geldi. Hava çok güzel geçen haftaki soğuktan eser yok.
İlk mola yerimizden fotoğraflar.
Bu arada boğaç a bakın hele motosikletleri nasılda incelemeye almış. Malum 500cc 1 ayda yetmez oldu.
Daha fazla dayanamayıp gözüne kestirdiği motosikletin üzeine atladı. Yakıştı yani.
Evet motosikletlerimizde dinlenmede ve aynı zamanda inceliyoruz.
Bu arada denizi biraz seyrettikten sonra coşan toygar. Başlarım böyle dünyaya deyip bir çırpıda dünyayı kaldırdı. İlla denize atacam diye tutturdu. Zor ikna ettik özellikle boğaç toygarın ayaklarına yapıştı yapma etme diye
Ve sakin sakin oturup bu kış gününde hem dinlendik hem güneşin tadını çıkardık.
bu arada şunlarada bak hele ceketin kimin olduğu belli oluyordur sanırım. Söylememe ve yorum yapmama gerek yok. Yumruk yemek istemiyorum. Yorumları siz yapın
Evet yeteri kadar güneşlendikten sonra Silifke değirmendereye varıyoruz. Bu ne kalabalık. Bütün mersin motorcuları burada. Fakat biz vardığımızda diğer gurup hareket etmek üzereydi.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yuan f5 Sport
Kan Grubu: O Rh+
13-02-2007, 15:22 PM
Yavv salih abi sen bize inadınamı yapıyorsun sürekli bizim memlekete gezi düzenliyerek bizim burda çıldırmamıza sebep oluyorsun abi şaka bir yana ellerinize sağlık çok güzel olmuş şimdilik işler nedeniyle katılamıyorum ama yaza aranızdayım inşallah
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: nedesem boş o iş yattı
Kan Grubu: B Rh+
16-02-2007, 23:52 PM
abi ellerine sağlık resimler bana söyeleyecek söz bırakmadı resmen konuştu paylaşımın için saol
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: KEEWAY Supershadow
Kan Grubu: A Rh+
13-07-2008, 15:24 PM
zamanın önemi var tabi ama anıları tazelemekte gerekli benim dikkatimi çeken manzaranın güzelliği oldu şu kız kalesinide görmem lazım mutlaka diye düşündüm
Çevrimdışı (offline)
13-07-2008, 16:31 PM
silifke karamana yakin oldugu icin resimler icin cok tesekür ederim.gitmis görmüs kadar oldum bir gurbetci icin cok degerli resimler bunlar..seneye gidecegim insallah vatanima yine cok özledim..
RÜZGARIN ÖNÜNDE YAPRAK GIBIYIM SAVRULDUKCA SAVRULUYORUM BIR TÜRK BAYRAGI GIBI DALGALANDIKCA GURUR DUYUYORUM KENDIMLE VE EKSOZ SESINE KURBAN OLDUGUM TENEKEMLE