anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > Gezi Yazıları

Mt[İZMİR]-[MANİSA] 27 Ocak Cumartesi AYVALIK Gezisi video ve fotograflari

Bu konuya 71 cevap yazıldı 3391 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#61)
ıronlıne

ıronlıne - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: cıtroen c3 araba gorunumlu motor
Kan Grubu: AB Rh+
01-02-2007, 18:26 PM

Alıntı:
speedygirl şule´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
evet ferhatcım o gün kazayı duyunca bayağı bir üzülmüştük neyseki babanda birşey yokmuş geçmiş olsun tekrar. misafirperverliğin için teşekkürler. cidden çok hamaratmışsın. ellerine sağlık valla.
gelemedin geziye bir dahakine ekecek herhangi bir olay yada bahanen olmaz inşallah. ayrıca burnuma yeni motor kokusu geldiiiii. rüzgar beyle yarışırsınız artık.. onunda sana bir sürprizi olabilir????? bilmiyorum artık
araba yapılır boşver üzülme. sende bu bahaneyle gıcır motorunla daha çok gezersin hadi bakalım hayırlısı olsun al motorunuda toplantıda kutlama yapalım artık.
dun sana cevap yazıcaktım ama net kıtlendı bu arada bendede harıka fotograflar var mesela senın bedenıne 4 beden buyuk pıjamayla o narın kolları kaybolmus durusun, erkutla erhanın + benım yatakta basılmıs resımlerı gıbı tabı bıde volkan kardesımın karızmatık pıjamalı kapı onu resmı falan guzel geceydı hepınıze zıyaretınız ıcın burdanda tekrar tesekkur ederım. neyse gecmıs olsun dıleklerın ıcınde sag ol cana gelmesın mala gelsın dıyoruz artık. bu arada ben bısey yapmadım dha sıze bı gun gelınde soyle sabahtan mantı acayım elle olurmu

sercancım sende sag ol gecmıs olsun dıleklerın ıcın neysekı babama bısey olmamıs.
saygılar F.T.T.

Konu ıronlıne tarafından (18-05-2007 Saat 21:54 PM ) de değiştirilmiştir..
Eski
  (#62)
uglychild

uglychild - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Skyteam st 200 sm + AS 125 T + SUZUKİ gs 500 e
Kan Grubu: O Rh+
01-02-2007, 21:14 PM

selam arkadaslar videolarin hepsi elime ulasti cok guzel ve eglenceli cıkmış, herkes de var, bi tek gurkay'la favori ekrana sıgmamis ...
videolari duzenleyip siteye yukleyecegim ama yarin izmir'e yola cıkıyorum... artık sercedando nun cafesinde yaparim duzenlemeleri...

bu arada gorusmek isteyen varsa orada bulusalim... bornova rise cafe... zaten 9 subattaki toplantimizda orada olacak... ben c.tesi pazar da oralarda olurum...

GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Eski
  (#63)
speedygirl şule

speedygirl şule - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
01-02-2007, 21:44 PM

Alıntı:
ıronlıne´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ablam dun sana cevap yazıcaktım ama net kıtlendı bu arada bendede harıka fotograflar var mesela senın bedenıne 4 beden buyuk pıjamayla o narın kolları kaybolmus durusun, erkutla erhanın + benım yatakta basılmıs resımlerı gıbı tabı bıde volkan kardesımın karızmatık pıjamalı kapı onu resmı falan guzel geceydı hepınıze zıyaretınız ıcın burdanda tekrar tesekkur ederım. neyse gecmıs olsun dıleklerın ıcınde sag ol cana gelmesın mala gelsın dıyoruz artık. bu arada ben bısey yapmadım dha sıze bı gun gelınde soyle sabahtan mantı acayım elle olurmu
zaten o paspal fotoğrafımı nete bi basarsan bittin demektir ona göre. delimisin sen kardeşim karizmamımı sıfırlatacaksın sen. aaaaaaaaaa ölümün elimden olur valla. ona göre. ben fatmaya dedim o 4 beden büyük pijamaları sen giy diye. dinlemedi. neyse elime düşersin sen. bak bi dahaki sefere kan bağışı için geldiğinde daha büyük iğne ısmarlarım hemşirelere haaa.
neyse şaka bir yana arkadaşlar hakkaten ferhat kardeşimiz çok hamarat yemek konusunda. o akşam erhanı ve beni doyurabildiysen zaten bu konuyu tartışmak gereksiz bile.valla mantı diyorsun inanırım yaparsın sen.ama senin yerinde olsam bunu topicte yazmazdım tüm izmir ve manisa mt toplanır gelirsek artık 1 hafta önceden başlaman lazım hamurları açmaya
sevgiler

me to
Eski
  (#64)
weboy

weboy - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
02-02-2007, 08:52 AM

Sercan cuma akşamı Rise a +1 benide ekle... Sonrada Ozzzzzzzz
Eski
  (#65)
hedowich

hedowich - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: ybr-cbf 250
Kan Grubu: B Rh+
02-02-2007, 09:48 AM

finaller bitti guzelim ayvalık gezileri hep kactı 9 şubattaki toplantı yeri harika giderek benim eve yaklaşılıyor eheh yaza doğru bizde yapalım olmadı artık gorusmek uzere izmir mt

Ride your way
Eski
  (#66)
TenTen35

TenTen35 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
02-02-2007, 11:28 AM

Sercan kardeş bu hafta sonu mutlaka uğrarım mekana, Weboy'dan sonra da ekle beni listeye....
Eski
  (#67)
uglychild

uglychild - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
02-02-2007, 13:31 PM

bizim ozze daki vieo cok guzel cıkmış, hani gecen cuma cekildigimiz,
rise a yazdim ten ten +weboy eee baska gelen yok mu ben birazdan izmire geliyorum....

Eski
  (#68)
weboy

weboy - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
02-02-2007, 17:08 PM

Ewt arkadaşlar biz rise dayız gerçi topic açmaya gerek yok herkes burada olacak gibi...
Eski
  (#69)
uglychild

uglychild - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
02-02-2007, 19:11 PM

arkadaslar biz kofteleri de soyledik, sıra nargileye geldi,
uglychild
gittardando
sercedando
metindando
duslemek ozgur
yasemin
basak
yasemin 2
Gurkay
weboy

bekleriz, gelin gece de takılacaz....

Eski
  (#70)
gittardando

gittardando - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha APX-5NA , Yamaha YFL-211S , Xingyue XY 150
Kan Grubu: A Rh+
02-02-2007, 19:48 PM

Arkadaşlar herkesi tek tek sayıp döküp sitenin şuurunu ve veri tabanını zedelemeyeyim. Herkese çok teşekkürler. Ben hepinizi çok seviyorum. Tabii ki bazılarınızı ayrı türden seviyorum Varlığınız için teşekkürler. Biraz geç oldu ama temiz oldu.

Görüşmek üzere.

Uyan gel uykundan... Dünya AŞK görsün...
Eski
  (#71)
ıronlıne

ıronlıne - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: cıtroen c3 araba gorunumlu motor
Kan Grubu: AB Rh+
03-02-2007, 17:03 PM

Alıntı:
speedygirl şule´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
zaten o paspal fotoğrafımı nete bi basarsan bittin demektir ona göre. delimisin sen kardeşim karizmamımı sıfırlatacaksın sen. aaaaaaaaaa ölümün elimden olur valla. ona göre. ben fatmaya dedim o 4 beden büyük pijamaları sen giy diye. dinlemedi. neyse elime düşersin sen. bak bi dahaki sefere kan bağışı için geldiğinde daha büyük iğne ısmarlarım hemşirelere haaa.
neyse şaka bir yana arkadaşlar hakkaten ferhat kardeşimiz çok hamarat yemek konusunda. o akşam erhanı ve beni doyurabildiysen zaten bu konuyu tartışmak gereksiz bile.valla mantı diyorsun inanırım yaparsın sen.ama senin yerinde olsam bunu topicte yazmazdım tüm izmir ve manisa mt toplanır gelirsek artık 1 hafta önceden başlaman lazım hamurları açmaya
sevgiler
mt izmir nedemek herkezi davet ederım ama bı sartla bana hamuru acmamda yardın edersen yarın gorusmek uzere ok
Eski
  (#72)
speedygirl şule

speedygirl şule - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
03-02-2007, 17:07 PM

Alıntı:
gittardando´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben hepinizi çok seviyorum. Tabii ki bazılarınızı ayrı türden seviyorum
konuyu biraz açalım lütfen ali kardeşim yoksa MNY46 gibi topic mi açalım sanada

Alıntı:
ıronlıne´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
mt izmir nedemek herkezi davet ederım ama bı sartla bana hamuru acmamda yardın edersen yarın gorusmek uzere ok
ayıp ettin kardeşim tabiki seve seve

Konu speedygirl şule tarafından (03-02-2007 Saat 17:09 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

me to

Konu Seçenekleri