Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: CBR 125 R
Kan Grubu: A Rh+
25-11-2006, 19:24 PM
Buyrun arkadaşlar.
Buluşma yerimiz
Kurtboğazı'na gelmedenönce ekmek almak için durduk
Kurtboğazına vardık
Mangalımızı yakmak için uygun bir yer arıyoruz
Kurtboğazı toprakları çok verimli. Kayalarda bile kask yetişiyor.
Ha gayret, mangal yanmak üzere
İstanbuldan gelen Şenol Abi su görünce derin düşüncelere daldı.
Herkes acıktı. Ustalar iş başında
En çok acıkan Mithrelios sucuk ekmeği havada kapıyor.
Ve Prometheus deklanşöre basar
Bu muhteşem manzarayı çekmek için tek makine yeterli olmuyor ve Motobey yardıma koşuyor
Bu fotoğraf da geziye gelemeyenler için
Ankara MT'ye yamuk yok
Abi, 1 litre bedava kola kampanyası devam ediyor mu?
Bir dahaki geziye kadar kendine iyi bak MT ailesi
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: mondial 150hs + hyosung gt250-r + yamaha ybr125
Kan Grubu: O Rh-
25-11-2006, 19:46 PM
sagolsun serdar resimleri koymuş. resimler süper cıkmış.son resimde benim motor ne kadar güzel cıkmıs ya.. bu arada serdar cok güzel kareler yakalamışsın valla..
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: '05 Yamaha XT660R
Kan Grubu: AB Rh+
25-11-2006, 21:10 PM
Güzel bir piknik organizasyonuydu, toplamda 10 motor (aslında sabah 12 motordu ama 2 arkadaşımız uğurlamaya gelmişti bizi), 13 kişi çıktık yola. Yaklaşık 70 km bir yoldu kat ettiğimiz. İki grup halinde, "grup sürüşü" kurallarına uyarak, E5 karayolu üzerinden saatte 80 KM hız ortalamasıyla gerçekleştirdik yolculuğumuzu. Ben çok keyif aldım, gelen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: kısa br süre motor yok
25-11-2006, 21:37 PM
güzel bir gezi olmuş ve amacınada ulaşmışemeği geçen herkese teşekkürler bizlerle paylaşımınızda mükemmel.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Çevrimdışı (offline)
26-11-2006, 00:48 AM
Yaptıklarımız yapacaklarımızın... diye bi geyik vardı ondan yapasım geldi
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: nedesem boş o iş yattı
Kan Grubu: B Rh+
26-11-2006, 10:35 AM
paylaşımınız için saol
o sucuklar boğazınıda kalsın
Çevrimdışı (offline)
26-11-2006, 12:38 PM
Bak şimdi "afiyet olsun" deseydin "gel beraber olsun" diyecektim, "boğazınızda kalsın" dedin ben yine "gel beraber olsun" diyeceğim
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: nedesem boş o iş yattı
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: HONDA CBR 125r CBF 250
27-11-2006, 09:38 AM
Bende geziye katılan, düzenleyen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum bu benim gurup halindeki ilk gezimdi. prometheus sanada teşekkürler. İnşallah devamını bekliyoruz. yalnız sizlerden ricam nickler aklımda kalmadı
geziye katılan arkadaşların motorlarıyla beraber nicklerini yazabilirlerse sevinirim. Birisi yukarda sormuş kelebek benim sucuk kesmek için getirmiştim Benimde alışveriş yaptığımız yerde çektiğimiz fotolar var ama malesef foto eklemeyi bilmiyorum
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha YZF 1000 Thunderace - Asyamotor AS200 GY-2
Kan Grubu: A Rh+
27-11-2006, 10:45 AM
Geçen senelerde yapılan gezileri, toplantıları uzaktan uzağa ve gıptayla seyretmiş birisi olarak; bu ilk gezi katılılım oldu. MT'li arkadaşlarla ilk kez bir etkinlikte bir araya gelecektim ve son anda daha doğrusu sabahın köründe cumartesi gününün kardeşimin izin günü olduğunu öğrenmemle birlikte ani bir şekilde gaza gelip "Haydi gidelim!" dedim. İyiki de demişiz.
İşyerinde unuttuğum fotoğraf makinamı almak için Elvankentten işyerime gittik öncelikle. Ondan sonra Honda Efe'nin önünde toplanan arkadaşlarla buluştuk.
Arkadaşlar yeni yeni toplanıyorlardı ve ortamda bir tanışma, kaynaşma rüzgarları esiyordu.
Yavaş yavaş sayımız arttı.
Sevgili Prometheus sıcak bir merhabadan sonra ateşli bir şekilde grup sürüşü ve rota planı konusunda brifing vermeye başladı. Siyasete ısınıyor herhalde diye düşündüm çünkü çok büyük bir çoşkuyla yapılacakları anlatıyordu.
Piknik alanına vardık ve baraja nazır bir mangal partisi için hazırlıklara başladık.
Mangallarda sucukları bünyemize uygun formata çevirecek ateşler yakılmaya başlandı.
Bende ortamın güzelliğini fotosentez yapan bitkiler misali absorbe edip ruhuma işliyorum.
Arkadaşlar biraz sonra yiyerek imha edeceği sucukları düşlerken, sevgili Promatheus'da hakça bir paylaşım için kişi başına düşen sucuk-ekmek korelasyonu üzerine istatistiki hesaplamalar yapıyor.
Burada sucuk-mangalın birlik ve beraberlik üzerine olumlu etkilerini görüyoruz. Herkesler mangalın başına koştu. Acaba tüm ülkenin birlik ve beraberliği için milletçe bir geziye çıkıpta hep beraber mangal partisi mi yapsak?
Acaba Abimizin sucuklara böyle hüzünlü hüzünlü bakmasına sebep, bizim Kayserili arkadaşımızla at-eşek-sucuk üzerine yaptığımız geleneksel espriler olabilir mi?
Sevgili Mithrelios kardeşimizin bu bakışlarını gördükten sonra ortamdan koşar adım uzaklaşmak istedima ama inanın ki dizlerimin bağı çözüldü. Allah'tan tam zamanında eline sucuk-ekmek vererek grubu kurtardık.
Çok güzel bir gündü ve ufak tefek eksiklerimize rağmen güzel bir gün geçirdik. Özellikle yolda ki grup sürüşümüzde hiçbir kopma yaşamadan gayet disiplinli bir şekilde rota planımızı uyguladık. Yeni arkadaşlarla tanışmak ve daha kapsamlı organizasyonlara katılmak için şimdiden can atıyorum. O gün erkenden ayrılmak zorundaydım ve Anatolia'ya giden gruba iştirak edemedim. Kısmetse bir başka sefere.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: HONDA CBR 125r CBF 250
27-11-2006, 12:38 PM
Mithrelios un o pozuna çok güldüm harika yakalamışsın motobey benide elimde çakıyla çekmişsin yani adımı piskopata çıkaracaksınız . resimler için eline sağlık diyorum en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle