Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Zongshen zs-200
Kan Grubu: A Rh+
Bolu Mt (12.11.2006) Yedigöller Macerası Toplam 170 km Yol -
13-11-2006, 10:06 AM
Merhaba Arkadaşlar...
Yine biz Yine Bolu Mt
Sabah 08:30 Da Bulusacaktık normalde arkadaşlarla. Ben Hazırlandım Kahvaltımı yaptım cıktım evden alcohol arkadasın evine.Eve bi gittim adam uyuyo hala zar zor büyük cabalarla kaldırmayı basardım... Sonra Kahvaltı yaptı oda benı 1 saat dikti arkadaş saolsun cok sever beni
Sonra evden cıkartmayı basardım. Ve ordan tuncay ın eve. Bi baktık oda saat 4 de yatmıs... kafadan 1 saattde onu kaldırıp kahvaltı yapmasını bekledik.. Ee tabi saatte oldu 12:00 civarları.. Sonra yola cıktık gittik benzinlerimizi doldurduk.. Aç karnımızı doyurmak için ekmek arası yaptırdık. Ver elini yedigöller bizi bekliyo ya tabi
Soba üstünde biber ve kızarmıs ekmek.. Bide cay yanında hayat budur ya
Saolsun Tuncay elleriyle beslio bizi…
Biz doyduk sıra motorları beslemeye geldi
Hava Tam “0” derece ve biz o havada motorlarla … Tahminimizce -5 derece sogukta rüzgar bir sagdan bir soldan felegimizi sasırmız ve titremedik yerimiz kalmamıs sekilde…
İşte en sonunda memleketimizdeyiz Bunca maceranın sonunda cok mutluyuz ve cok soguğuz…
Motorlarımızı garajımıza soktuk Saat yaklasık 00:00 civarları…
Ve bir macerada bu sekilde sona erdi.. Motorcu hayatımızda hiç unutamayacagımız bir gezi oldu… O eşsiz manzarayı hiç unutmayacagız…
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: honda cbr1100xx süperblackbird
13-11-2006, 10:52 AM
vay kankalar yapacağınızı yaptınız yine sizi kıskanmamak mümkün değil
resimler için tşkler okadar güzel yerleri çekmişiniz birde o kar beni hepten
bitirdi neyse ilkbaharda oradayım biraz daha dayanmam gerek
bütün bolu mt ye slm saygılar sevgiler
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: ASYA AS200GY-2
13-11-2006, 11:30 AM
Güzel gezi olmuş. Paylaşım için teşekkürler. Honda'nın altındaki lastiklerle karlı zeminde zor olmadımı? Ortalama hızınız neydi karlı zeminde onu merak ettim.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: YK-200GY2
Kan Grubu: B Rh-
13-11-2006, 11:37 AM
Alıntı:
Baycode´isimli üyeden Alıntı
Güzel gezi olmuş. Paylaşım için teşekkürler. Honda'nın altındaki lastiklerle karlı zeminde zor olmadımı? Ortalama hızınız neydi karlı zeminde onu merak ettim.
valla kayarak gittigimiz icin en fazla 2. vites 20-30 ama 2. viteste giden honda dusuyor :D valla dostum karli zeminden adam asagi indi helal olsun dustu kalkti ama aslinda oda yanlis motor sectigini almamis yada yanlis adamlarla takildigini ama iş işten gecmiş sanirim..
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: siyah mz 301
Kan Grubu: B Rh+
13-11-2006, 11:43 AM
helal olsun çok güzel gezi olmuş elinize sağlık. cbr ile gerçekten o karlı yollarda nasıl gittiniz.bence iki defa düşmekle bile bu geziyi tamalamak büyük başarı allah yolunuzu açık etsin
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Zongshen zs-200
13-11-2006, 11:52 AM
Alıntı:
Baycode´isimli üyeden Alıntı
Buzlu zemin üstündeki hızımız baktıgımda 20 km/h idi.
Camur yagmurlu yollarda 40-60 km/h civarı
Donuste e-5 yolunda ise 90-130 km/h
Cbr la cok zor oldu. O yuzden rotamızı uzatarak farklı bir yol izlemek zorunda kaldık. Cbr cı 2 kere düştü fakat düşmemesi olmazdı o lastıklerle...
Acaip macera ve adrenalın oldu...
hEPİNİZE cok teşekkürler arkadaşlar.... Allah bizim gibi Bole Soguksu motorcularını hastalıklardan korusun...
Amin
Videolar cok yakında burada arkadaşlar....
Konu myheart tarafından (13-11-2006 Saat 12:18 PM ) de değiştirilmiştir..
Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: AS 150 T1 ( Yiğidim Aslanım, Façası bozulsada eski günlerine geri döndü )
13-11-2006, 13:06 PM
cbr ci arkadaşa helal olsun kara rağmen devam etmiş yola güzel gezi imrendim valla.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Zonghsen
13-11-2006, 13:50 PM
fotolardan da anlaşıldığına göre acayip güzel bir gezi olmuş...eğlendiğinizde her halinizden belli...inşallah bu güzel gezinin ardından hasta olmazsınız....benim öle bir gezi yapmam demek hasta bir şekilde 1 hafta yatmam demektir....eee napalım o zaman bizde sizlerin çekmiş olduğu fotolara bakmakla yetinicez...