Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 2006 ybr 125 (mavi)
Kan Grubu: B Rh+
MT-Kütahya,geceleri de birlikte 30.09.2006 -
02-10-2006, 10:58 AM
Bizim ekip,iftarda mantıyı yedikten sonra,hazmetmek için turlama kararı aldı.uzun süredir bi gezi yapamamıştık.hadi abi öne geç dediler ve 7 motosiklet 4 artçı düştük gece yollara
uğradığımız hıdırlık mesire yeri kapalı olduğundan,doğru meşhur döner gazinoya gittik hem döndük hem güzel,güzel sohpet ettik(ismail bu duruma çok üzüldü ama naaparsın )
Selam Kütahyalılar döner gazinoyu şu an çalıştıran Hüseyin ACAR çok samimi
arkadaşımdır.Eskiden Belediye çalıştırırken pek virane idi ama şu an mutşem.
Allah muhabbetinizi artırsın. Siz ordanda aşağıya karavan gözleme ye inip tersta nargile de içmişsinizdir.
Afiyet olsun
Bende yarı Kütahyalı sayılırım 6 yıl Kütahya da görev yaptım, Enne de çok balık tuttuk, yoncalı da , ılıca da çok kaplıcaya gittik.Hey gidi günler hey.Kucak dolusu
selamlar KÜTAHYA
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda CBR 125 R
03-10-2006, 08:42 AM
Selam arkadaşlar bende Kütahya da askerlik yaptım çok güzel bi yer sıcak ve misafir perver insanlar acemi birliğimi Hava Tugayında Usta Birliğimide Hava Radar Mevzi Komutanlığında yaptım çok güzel bi yerdi gerçi pek şehir merkezini göremiyorduk ama yinede hafta sonları bazen aşağıya iniyordum. arkadaşların fotoğraf çektikleri yeride gördüm çok güzel manzarası var.Gezilecek ve görülmesi gereken illerden.
A ROSE İS FOR A DAY BUT MY. LOVE TO YOU İS FOREVER!
birbirinden güzel temennileri için herkese çok teşekkürler Kütahya MT organizasyonlara tam gaz devam edecek ve tüm MT ailesini kütahya'da görmekten çok zevk duyarız herkese selamlar
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: japon felsefesi ile yoğrulmuş çinli:)
Kan Grubu: B Rh+
03-10-2006, 20:12 PM
herkeze teşekkürler seneye tüm mt friğ vadisinde buluşalım +1
Hemen canımı alma rabbim bırakta hayatla didişeyim, Mümkünse dişi gönder azrailimi Kİ ölümle sevişeyim