Ramazan öncesi son pazar günü nereye gidelim diye düşünürken Tekirdağlı motorcu arkadaşlarla ikiye bölündük. Bize katılmayan grup İğneadayı tercih etti. Bizde Edirneye gidelim dedik, bunda edirnenin görmediğimiz birçok yerinin olmasının da payı büyüktü. İyide oldu bence.
3 motor yola koyulduk.
Bu gezimize eşlerimizide dahil etmiştik.
Edirne de ilk ziyaret ettiğimiz yer Sultan II. Bayezit külliyesiydi.
Külliyenin içindeki Darüşşifa Avrupada ödül almış gerçekten kaliteli bir müze. Emeği geçenleri kutlamak lazım.
Her hastalığın tedavisinin bir makamı varmış.
Bundan sonra karnımız acıktı tabi Doğru ciğer yemeye. Ramazan günü resim koymuyorum. Zaten ciğerleri görünce fotoğraf falan aklımıza gelmedi
Daha sonra çarşı pazar gezdikten sonra kahve içmek için meriç nehrinin üzerinde ki çay bahçesinde gittik.
Manzara çok güzeldi.
Son olarak Selimiye camiini gezdik. Sinan yapmış be kardeşim helal olsun
Artık Bu güzel şehirden ayrılma vakti gelmişti düştük yollara
Pınar başlarında kısa molalar verdik.
son olarak silver in fotoğrafıyla bitirelim.
Ramazan öncesinde hepimizin keyif aldığı hiçbir olumsuzluğun yaşanmadığı güzel bir gezi oldu.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Ledow 250cc Chopper
Kan Grubu: A Rh+
26-09-2006, 18:25 PM
Çok güzel fotoğraflarla anlatmışsınız gezinizi. Teşekkür ederiz.
Edirnede yaşayan birisi olarak o ciğerin tadını biliyorum ve 2 günde bir yiğiyorum fakat ciğer resimlerini buraya ramazan ayında koymama inceliğini gösterdiniğiz için ayriyetten teşekkürlerimi bir borç bilirim
"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: hyosung gv250 istiyorum
Kan Grubu: O Rh+
18-08-2008, 18:21 PM
oruç tutmak herkesin kendine ait seçimi. ancak resim koymamak gerçekten takdire değer bir nezaket göstergesi. ama gezinizde de çok güzel yerler geziyorsunuz ve gösteriyorsunuz be abicim. adamın işi gücü bırakıp ver elini Türkiyemin yolları diyesi geliyor
Zalim olsa ne rütbe bi perva yine bünyad-ı zulmü biz yıkarız
Merkez-i hâke atsalar da bizi küre-i arzı patlatır çıkarız