gurur kaynagımızsın.Allah yolunu hep açık etsin,kaza bela göstermesin.Devam daha çok yol var gidilecek...Bodrum'a da bekleriz.Önünde saygı ile eğiliyoruz
@Rene
Denizli'ye de uğradı Ümmet Perkitan. Birkaç sorun dışında elimden geldiğince abime yakışır ağırlamaya çalıştım. Fotograf makinasından silinen pozlar biraz zamanımızı aldı, geri dönüşüm programları, fotografcılar vs. halledildi.
50 yıllık mücadeleyle dolu bir yaşam.Yaşanılan tecrübeler ve kendini yollara vurma süreci. Kar kış demeden, Gidilen kilometrelerce yol, doğudan batıya, kuzeyden güneye arşın arşın katedilen topraklar.
Ümmet Perkitan'ın ilk Türkiye turu değil bu tabiki. daha önce defalarca gezmiş memleketi karış karış. motosikleti yokken yaya olarak gezermiş. Bu felsefesi olmus onun, hayata karşı, ters giden birşeylere karşı kendince bir duruşu, bakışı olmuş.
"Kendi Kendime söz verdim, Türkiye'de motosiklet sürmediğim yol, basmadığım toprak parçası kalmayacak"
ÜMMET PERKİTAN
Ve Sonuç..(ver Müziği Baba !)
HABUR SINIR KAPISI
ÖĞRENCİSİ OSMAN GÜRBÜZLE FERİBOTTA
ARDAHAN'DA HAVA KARLI, SİSLİ AMA ENGELMİ USTAYA
ÜMMET PERKITAN'IN GEZİLERİ SIRASINDA UĞRADIĞI MONDIAL BAYİ VE SERVİSLERİNİN BİR KISMI
VE ÜMMET ABİNİN MELEKLERİ
SAOLSUN HEPSİ
ÜMMET PERKİTAN YAKINDA KIBRIS YOLCUSU
BU FOTOGRAFLAR BENDEKİLERİN BİR KISMI İDİ. ONUN YAPTIGI YOLLAR UGRADIĞI YERLER FOTOGRAFLAMAKLA BİTMEZ. BU SADECE KÜÇÜK Bİ TANITIM KAFANIZDA CANLANMASI İÇİN. BEN USTAMI TANIDIM GURUR DUYDUM ONUR DUYDUM. ÖVGÜYÜ SEVMEZ BANA KIZMASIN. UMARIM ONUNLA TANIŞIP EN AZINDAN YOLCUĞUNUN BİR ANINDA ONA
"BİZDE BURDAYIZ ABİ, YOLLARDA YALNIZ DEĞİLSİN"
MESAJINI HİSSETTİRİRSİNİZ !.
DENİZLİDEN SAYGILARIMLA!.
Ümmet Perkitan Thumbnail
Ümmet Perkitan Avatar
@ BBRR
16 / 08 / 2006 Marmaris
Ümmet abi 8. Türkiye turu başında yine Marmaris”teydi ..ama artık ÜMMET ABİYE Türkiye dar geldi…şimdi yollar kıbrısı gösteriyo….
Abi kısmetse kıbrıstan sora neresi diye soruyorum …barışçım kosovaya gitmeyi istiyorum daha sonrada Gürcistan üztünden azewrbeycana gidip bakü deki kardeşlerimizi ziyaret etmek istiyorum diyor….
Ben diyecek söz bulamıyorum ne diyim yolun açık olsun abi…Ümmet abi gibi biri her birimize örnek teşkil edecek ..ilerde bu yolları yapacak olanlara rehber niteliğinde deneyimler verecek…son turdan elimize geçen görüntüler aşağıda
Recep abim Ümmet ağabeymizi misafir etmiş …İki ağır abi aynı karede
Gelişim sürücü kursu…Yani bizim İbo da ümmet ağabeyyi misafir etti …Ümmet abi şu anda yanımda katkılarından dolayı İbrahime çok teşekkür ediyo…bende İbrahimi gözlerinden öpüyorum
Mondialden satış sonrası hizmetler müdürü Levent BAL ….Levençim sana bi kaç çift sözüm olcak ama onu başka mesajda yazacam
Dersaaadette MT li arkadaşlşarda ümmet ağabeyle sohbet fırsatı bulmuşlar..
************************************************** ******************************
@ ylmzz
Alıntı:
ümmet perkitan´isimli üyeden Alıntı
ilgi gösteremedik ne kelime yanınızda ilgi sarhoşu oldum.hepinize ayrı ayrı teşekkür eder gözlerinizden öperim.beni karşılayıp ilgisini esirgemeyen yılmaz kardeşede özel teşekkür ederim. kadınhanında motor arıza yaptı sabahı burda yapçaz herkese selam.
|
abi elimizden keşke daha fazlası gelse de yapsak. motorun arıza yapmış geçmiş olsun. kadınhanında halledemezsen yine ara bizi gelir alırız hallederiz bir şekilde
yorumlar ve fotolara gelelim
Ümmet abi öncelikle çok babacan ve mükemmel bir insan. Motorcu olması ayrı ama yüzünden belli olan şirin ve yanında güven duyduğunuz birisi. onunla zaman geçirmek hikayelerini dinlemek gerçekten çok güzeldi. Motorculuğu hakkında söze gerek yok zaten. Motorculuğu yaşam felsefesi haline getirmiş
ÜMMET PERKİTAN KONYA'DA
Ümmet abinin konyaya geliyorum haberiyle kulağımız telefonda. ümmet abi saat 14.15 de beni aradı ve Konya Mondial servisi sayesinde buluştuk. Havuz organizasyonumuz vardı ve Ümmet abiyle hemen havuza girdik. Konya da deniz olmadığı için

Ümmet abinin yorgunluğunu havuzda biraz da olsa gidermeye çalıştık. işte Ümmet abi Havuzda
bu da ben ve Ümmet abi. kafamızda boneler var. çok yakıştı muhteşem ikili olduk
Ümmet abi sıcak havadan sonra attı kendini sulara...
Konya MT den birkaç arkadaşla ve Ümmet abiyle Havuz hatırası fotolar
havuzdan çıktık ve karnımız acıkmaya başlamıştı. havuz sonrası ümmet abi arkada biz önde konya turu attık.
Mt tişörtüne dikkat. bizi güzel insanlarla tanıştırdığı için Mt ye teşekkür ediyoruz tekrar.
Ümmet abim Konyaya gelmiş etliekmek yemeden giderse uyku tutmaz bizi.
Ümmet abinin Motorunun üstündeyim. 53 binden daha fazla bir mondial görmek herkese nasip olmaz. hemen bir hatıra fotoğrafı alalım
Yemeğimizi yedikten sonra. üstüne bir çay gitmez mi? Meram'da bir çay sohbeti ve unutulmayacak sohbetler, hatıralar...
ümmet abinin sağ yanındaki benim. fena çıkmamışız
sonra Ümmet abiden diğer fotoğrafları aldık. Çünkü MT yi bu fotolardan mahrum bırakamayız. Ümmet abiyi herkes merak eder. nerde geziyor ne yapmış.
Ayrıca kandil olduğu için büyüğümüz Ümmet abinin elini öpüyoruz ve kandilini kutluyoruz.
sonra gelmesini istemediğimiz an gelmişti. VEDA vakti.

Ümmet abiyle vedalaşıp hayırlı yolculuklar diliyoruz...
bir de söz aldım Ümmet abiden. Konyaya gelip de beni aramazsa darılırım ona göre dedim. o da tamam dedi
bir sonraki Ümmet Perkitan Konya MT buluşmasında görüşmek üzere.
Ümmet Perkitan ve Konya öncesinde çekmiş olduğu resimler.
Mondial Akdeniz Bölge sorumlusu Ali Rıza ŞİŞMAN
İzmire her geldiğimde benden desteğini ve yardımını esirgemeyen serkan 3 pide salonu sahibi Mahmut ÇAKAL ve çalışanlarına katkılarından dolayı teşekkür ederim..
İzel elektriğe de katkılarından dolayı teşekkür ederim
Katkılarından dolayı sütüdyo okana teşekkür ederim
İzmire her geldiğimde yardımlarını ve katkılarını esirgemeyen Serkan 1 pide salonu Sabahattin SÖĞÜT ve çalışanlarına çok teşekkür ederim