Alıntı:
BBRR´isimli üyeden Alıntı
koskoca milli takım sponsor alıyo hemde bir iki tane değil ...kimse milli takıma siz reklam yapıyosunuz demiyo ...Adam türkiyeyi dolaşıyo defalarca bir firmada destek çıkmış ama destek malesef devede kulak olur ancak ..bunu çekemeyenm buna reklam yapılıyo diyen bi zihniyet var...Mondial bence bu olanağı tam anlamıyla kullanamıyo ..bunda ehil elerde yönetilmemesi rol oynuyo...Ümmet abi BMW ile dolaşıyo olsaydı şu an tüm dünya tanıyodu ...gittiği yerlerde yediği içtiği yattığını bmw ödüyodu ama şansızlığı türk olması ...
|
beni tamamen yanlış anlamışsınız. anlatmak istediğim mondialin bu olaydan haksız rant elde etmeye çalışması. evet dediğiniz gibi milli takım sponsor alıyor
ancak ben hiçbirzaman milli takımın benzincilerde yatıp kalktığını hatırlamıyorum. üstünde durmak istediğim konu mondialin bu olaydan çok ucuza reklam çıkarması. örnek vermek gerekirse mondial sitesinde bu model motorun periyodik bakımları yapılarak 50bin km gittiğine dair bir yazı var. hepimizin bildiği gibi bu araç iki kere motor değiştirdi. sitedeki habere kanıp bu motoru alan kişi motorun ömrünün 20bin km olduğunu bilmeyecek. buna yanıltıcı reklam haksız kazanç denir ki bu bir suçtur. her ne kadar rahatsız olsamda beni ilgilendiren bir durum yok ortada. beni ilgilendiren kısmı, sizde bu forumun moderatörü olarak mondial servislerinin ve bayilerinin yüzlerce fotoğrafını yayınlıyorsunuz. anladığım kadarı ile reklam ücretide almıyorsunuz. şahsi fikrim farkında olmadan bu suça ortak olduğunuzdur.
Alıntı:
|
ben sana bunun reklam olmadığını üstüne basabasa söylüyorum
|
peki bana nazillideki mondial servisi açılışına neden gittiğinizi söylermisiniz.
edit: nazillide açılan servis değil fabrikaymış. özür dilerim