Ben sadece yorum yapmadan konuşmayı aktardım sizlere gelelim benim şahsi düşüncelerime ...Ümmet abi hayatından memnun bunu aklımızın bir köşesine yazalım vede devam edelim....
Ümmet abi cepte para olmadan bu turu yapıyo çoğumuz cepte 50 ytl yoksa sokağa çıkmıyoruz...
motorun üstünde yaşadığımı hissediyorum demiş ben ümmet abinin yanında motorcu falan değilim o kadar motorcu olamamda bu ne aşktır bu ne sabırdır bu ne sevgidir...
Gelelim Mondial e ümmet abi sizin elinizde bence bir altın yumurtlayan tavuk ...her ne kadar Ümmet abi mondialden memnunsada (yedek parça ve servis desteği ) bence bu yeterli değil ...Şimdi mondialle uzun yol yapılırmı diye kim sorabilir ..adam 6. turunu atıyor...47500 yapmış çoğu insan bunu 10 yılda yapmıyor...
MT il grupları Ümmet abi ilinize gelirse buyur edin konuşun konuşmadan kendinize çok pay çıkaracaksınız...
Sizler benim ailem oldunuz derken ki samimiyetini keşke görseydiniz...
aşağıda bu geziye haber olarak yer veren mahalli gazeteler var...büyük basın kuruluşları ne iş yapıyo anlamadım ...ah abi ah yokki magazinsel bi yanın alsan arkana bi ünlüyü resim çekmek için doluşurlar ama...