- Konu Yazar
gideceğimiz yer (sille) şehir merkezine 15km yakınlıkta eski bir rum köyüdür. bu hafta gelecek kişilerin tam olarak belli olmamasından dolayı bazı aksilikler oldu. mangal olmadığı için bazı arkadaşlar geldiğine pişman oldu :queen:
bana göre çok güzel bir yerdi. tarihi mekanlara ilgi duyduğum için heralde. ama bazı arkadaşlar gezilerimizi mangaldan ibaret sandıkları için hoşlarına gitmedi
sadece kısa bir tur attık, hava aldık geldik. organizenin bozuk olmasının sebebi ise 5 kişinin kesin gelcem demesi ve sonradan toplam 12 kişi olmamızdı.
suç benim değil wallaaahh:queen:
resimlerle sille...

1700 yıllık bir klise çok süper bir yapı bence. :cat: Konya MT klisede

ilginç kayalar vardı. eskiden insanlar buralarda yaşıyormuş. içerden merdiven gibi yerler var. dar yerlerden geçip tepeye kadar çıktık.

fazla açıklama yazamadım. soracaklarınız varsa sorun. ama zor olmasın
bir sonraki gezide görüşmek dileğiyle...
bana göre çok güzel bir yerdi. tarihi mekanlara ilgi duyduğum için heralde. ama bazı arkadaşlar gezilerimizi mangaldan ibaret sandıkları için hoşlarına gitmedi
sadece kısa bir tur attık, hava aldık geldik. organizenin bozuk olmasının sebebi ise 5 kişinin kesin gelcem demesi ve sonradan toplam 12 kişi olmamızdı.
suç benim değil wallaaahh:queen:
resimlerle sille...

1700 yıllık bir klise çok süper bir yapı bence. :cat: Konya MT klisede

ilginç kayalar vardı. eskiden insanlar buralarda yaşıyormuş. içerden merdiven gibi yerler var. dar yerlerden geçip tepeye kadar çıktık.

fazla açıklama yazamadım. soracaklarınız varsa sorun. ama zor olmasın
bir sonraki gezide görüşmek dileğiyle...