Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Artık motorum yok. askerden sonra inşallah :))
Kan Grubu: A Rh+
Konya Mt 2 Nisan Hatunsaray gezisi -
03-04-2006, 02:35 AM
Konyadaki yağmurlu hava koşullarına güvenmediğimiz için. saat 14.00 da gezimiz için buluştuk. gezimizi adı gibi güzel Hatunsaraya yaptık.
gezimize 9 motor ve 10 kişilik bir ekiple gittik. gelemeyen arkadaşlar çok şey kaçırdı. site dışı kişiler de var grupta.
son hazırlıkları yaptık ve yola çıktık. gideceğimiz yer 40-45km ydi.
ilerde anayoldan çıkıp patika yola gireceğimizden son kez durup yol durumunu anlattık ve güzel bir fotoğraf almayı unutmadık.
patika yola girmiştik. yollardaki taşlar motorlarımızı zorluyordu. fakat yavaş ve güvenli bir şekilde devam ettik.
2-3km ilerledikten sonra yolun sonuna geldik. bizi inek arkadaşlar karşıladı gerçekten çok güzel bir ortamdı
motorlarımızı uygun bi yere koyduk. hepimiz acıkmıştık artık.
mangalsız Konya MT gezisi olmaz bilenler bilir
çok güzel yeşiilerin içinde, suların aktığı bir yerdi. şehrin gürültüsünden sonra çok iyi gelmişti. tertemiz bir hava...
birkaç km yakınlarda hatunsaray köyü olduğu için arada inekler ziyarete geliyordu. fakat beni sevmediler hemen kaçtılar
köylü amcalarımızı da çektik. her yaşın bir güzelliği vardır kesinlikle
inekler işi biliyor nerde manzara gidiyorlar
bizim de etrafı keşfetme zamanımız gelmişti. yukarıda mağaralar vardı merakla yukarı çıkmaya başladık.
mağaraların içi uzaktan göründüğü kadar küçük değildi.
mehmet (zx12r) ve süper manzara...
ahmet abi uçacam diye inat edince bize de fotoğrafını çekmek düştü
bu fotoda üstte soldaki benim. (ylmzzz) duruşa bak bee
Konya MT ben olmasam kayanın altında kalıyordu
manzara yukarıya çıktıkça güzelleşiyordu...
yukarıya çıkmaya devam ediyoruzzzz...
uçuruma doğru gidiyorlar bizimkiler. yapmayın etmeyin motor sürmeye benzemez
havada asılı gibi duran bir kaya. manzara süperdi kayanın ucundan
ceket asacak yer bulamadınız mı beee
sabah yağmur yağmış heralde yollar çok çamurdu. motorlarımızdan da belli zaten
mehmet boşuna uğraşma çıkmaz o çamurlar
güneş bizi bu hafta da üzmedi. yeterince faydalandık güneşten.
artık yedik içtik eğlendik ve dönme vaktimiz geldi. hava kararmadan çıktık yollara...
kim ne derse desin en iyi fotoğraf karelerini motorcular yakalıyor
gelen gelemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. bir sonraki gezide görüşmek dileğiyle...
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: ybr 2006-gara ilan
03-04-2006, 02:44 AM
yılmaz babacım gez gez nereye kadar yav , ekip yine sağlam, gezi yine sağlam, helal olsun diyorum biz gezemiyoz bari siz gezin abi hem sen ne kadar fedakar bir adammışsınki arkadaşlarını kayanın altında kalmaktan kurtarmışsın, ve tabi asaletini de unutmamak lazım o duruşla.
ortam gerçekten çok güzelmiş, inekler,akarsu, yeşillik, amcalar da napıyorlarsa orda ihtiyar heyetini mi toplamışlar yoksa,köyün son halini görüşmek üzere çayırlarda
paylaşım için teşekkürler, devamını bekler daha nicelerine kavumanızı Allah'tan niyaz ederiz...
Çevrimdışı (offline)
03-04-2006, 13:25 PM
o yollarda scooterlarla kros yaptık. sudan geçerken çekmedik walla serkan abi sen sondan geliyodun
Çevrimdışı (offline)
03-04-2006, 15:23 PM
İşte Buna motor zevki derim ben Ortam o kadar iyidiki eşek bile nasibini aldı ve Yılmaz'ın kibarca "Müsade edermisin bayan" demesiyle mangal yakacağımız yerden uzaklaştı Bu arada gün batımı resimleri harika olmuş "Yola Gelmeyenlerin Yolu" NASIL SLOGAN AMA
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 150 ZAT Mondial
03-04-2006, 20:44 PM
Harikasınız beyler... resimleri basma sırası ve yorumları çok güzeldi.. sanki sizlerle birlikte gezmiş gibi oldum bi muhabbetlere katılamadım... yoksa herşeyi yaşamış gibi oldum şu oturduğum yerden...
yolunuz açık olsun... sayenizde ülkemin farklı yerlerinide görüyorum...
Çevrimdışı (offline)
03-04-2006, 23:14 PM
Alıntı:
Ozi´isimli üyeden Alıntı
İşte Buna motor zevki derim ben Ortam o kadar iyidiki eşek bile nasibini aldı ve Yılmaz'ın kibarca "Müsade edermisin bayan" demesiyle mangal yakacağımız yerden uzaklaştı Bu arada gün batımı resimleri harika olmuş "Yola Gelmeyenlerin Yolu" NASIL SLOGAN AMA
eşek benden kibarmış. nazik eşek
slogan süper onur.
teşekkürler NEVZAT150. izmire gelince senle de gezeriz belki
Çevrimdışı (offline)
04-04-2006, 20:53 PM
Keşke haftada 2 pazar, her pazar günü de 48 saat sürse Hem gezi hiç bitmez hem de geyiğin dibine vururuz bee.. Bütün gezilerdeki fotoları karşılaştırsak KONYA MT resimleri birinci olur Birde BEYŞEHİR'e gittikmi sadece ahmet değil bütün ekip tek teker bile yaparız (gaza gelin hınhhhhıııııııııııııııııın
Çevrimdışı (offline)
Çevrimdışı (offline)