Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

emretiryaki adlı kullanıcı için çoklu üyelik uyarısı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    05 Aralık 2005
    emretiryaki adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! sodalimon ve memretiryaki ve emretiryaki aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    sodalimon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Temmuz 2013
    Şehir
    pİstambulat Bahçesi
    Motosikleti
    Yamaha S10
    Konuyla ilgili olarak administrator adlı hesaba özel mesaj gönderilmiştir.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------

    Sanırım administrator'a mesaj göndermeyi de başaramadım. Mesajı aşağıya kopyalıyorum... Mümkünse kişisel bilgilerimin bulunduğu bu mesajı da silmenizi rica ederim (her ne hikmetse edit yapamıyorum)

    İyi akşamlar,

    Dikkat ederseniz, önceki hesapların (sodalimon:motorsiklet.net@anaforum.com ve emretiryaki:motosiklet.net@anaforum.com) aktivasyon maillerine cevap veril(e)medi, çünkü, mailler elime ulaşmadı (kendi sunucuma mesajlar gelmediği için ben de gmail hesabıyla tekrar hesap oluşturdum).

    Uzun zamandır okuyucusu olduğum forumda mesaj yazmaya kalkıştığımda farkettiğim bu durumu, (ilk ve ikinci hesaplarımı canlandırmak üzere) aktivasyon mail'i göndermeye dair bir seçenek bulamadığım için ben yaratmış oldum.

    Mümkünse mükerrer hesapları kapatmanızı ve ilgili başlığı da (http://www.motosiklet.net/forum/coklu-uyelik-ihlalleri/119273-emretiryaki-adli-kullanici-icin-coklu-uyelik-uyarisi.html) silmenizi rica ediyorum. Hatta daha ileri giderek, bu hesabımın adını da sodalimon olarak değiştirme olanağınız varsa, çok memnun olurum (memretiryaki => sodalimon).

    Saygılarımla,
    Emre Tiryaki


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)