Alıntı:
admin´isimli üyeden Alıntı
Gürültü : Motosikletinizi başkalarını rahatsız edecek derecede gürültülü küllanmayın. Motosikletinizin ürettiği gürültüden rahatsız olan kişilerin tüm motosikletlilere düşmanlık beslemesine neden olursunuz.
Saygısızlık :
Motosikletinizi sürerken trafikte bulunan diğer araç ve özellikle yayalara saygı gösterin. Yapacağınız her kaba ve saygısız davranış tüm motosikletlilere mal edilecek ve motosiklet kullanıcısının saygınlığını zedeleyecektir.
Riskli Hareketler :
Daima Trafik Kurallarına uyunuz ve trafik emniyetini tehlikeye atacak riskli hareketlerden kaçınınız. Bu tür tehlikeli hareketler trafikteki diğer sürücülerin motosikletliye tepki göstermesine neden olur.
Kaza:
Motosikletinizle kaza ihtimali olan durumlardan ve kaza yapmaktan kaçınınız.Yapacağınız kaza bizzat kendinize maddi manevi zarar vereceği gibi, ailenize, yakınlarınıza ve diğer motosikletlilere de zarar verir.
|
sayın adminim sonuna kadar haklısınız
az önce bir kaza atlattım ve evime geldim ne kadar kornaya bastıysam ve sellektor yaptıysam onumdeki araç aniden u çekti sert bir frenle durdum , adama sen ne yaptıgının farkındamısın dedım , adam bana ne yapmısım kı dedı , bende hiçbir şey yapmadın bundan sonra yola cıkarken dıkızlerını kullan yoksa cocukların uzulur dedim, bir motosiklet yerıne yuklu ve hızlı bir kamyon olabılır belki bir seyler anlamıstır
gelelım o cırcır takan mobıletlılere dun konsere gıderken denk geldı 100 cc lık kafa vardı tahmınımce cunku baya ıyı gıdıyordu . bana kafa tutuyor. salıyorum benı gecıyor yavaslayıp bır daha gecıyor , yanımda jikle çekip catırdı yapıyor. ben dahıl herkes .................... dedı . ben artık o egsozu olmayan motor gurultusune dayanamadım ve gazladım . ne mi oldu motorcular serseri , motorcular ahlaksız , motorcular şeytan zihniyetli hayyyıırrr motorcular kaliteli insan kendisine yeşil dahi yansa yola adım atmıs yaya ya nezeketen yol veren , 4+ tekerlı aracların tahrıklerıne uymayan , gerektıgın de motoru bır kenara bırakıp karsıdan karsıya gecen yaşlı , hamile vs kişileri geçmesine yardım eden değerli kişilerdir . arkadaslar hepimiz genciz hız ve gürültü bize zevk versede baskalarına rahatsızlık veriyor olabılır . elimden geldiğince motorcular serseri zihniyetını silmeye çalısıyorum eskişehir gibi motosıklet kültürü oturmamıs bir şehirde
SAKİN BİNELİM HER ZAMAN BİNELİM MOTOR TUTKU , MOTOR TARİFİ OLMAYAN VE HİÇBİR ZAMAN OLAMAYACAK OLAN BİR AŞKTIR . KIYMETİNİ BİLELİM