Alıntı:
super´isimli üyeden Alıntı
|
Meydan okuma değil ya...Motorun dizaynı böyle yaptım...
Size 4 gün içerisinde Fethiye içinde çekeceğim motor resimlerini vereceğim o zaman benim motora ne diyeceksiniz bakalım...
Alıntı:
X__utku__X´isimli üyeden Alıntı
kardeşim burda kimse senin kötülüğünü istemiyo.ama sen ayna yok fiyakayı bozuyo felan dersen herkez tabiki tepki gösterir.çünkü herkez bıktı bu cehaletten.aramazından sürekli motorcu kardeşimiz ayrılıyor.şahsen ben senin gibi düşünenleri motorcu yerine koymuyorum.isterse altında hayabusa olsun.ama eğer kaskını takıyorsan ,tedbirini alıyorsan,motorcu nedir biliyorsan 50cc moped bile olsa o kişi benim en baba motosikletli arkadaşımdır.sorun kimsenin motoru fyakası deyil.kimse senin ve arkandakilerin üzelmesini istemiyo emin ol.ben sana bu tepkiyi motosiklet kazasında büyükbabasını kaybetmiş.seneler sonrada kuzeni motosiklet yüzünden kuzeni aylarrca yatakta yatmış,bu acının ne olduğunu bilen biri olarak yazıyorum
|
Arkadaşım seni çok rahat bir şekilde anlıyorum.Bak bende örnek vereyim ben bu motoru ilk aldığım sıralar kaza yaptım.Arkamda da bi arkadaşaım vardı ve başından yaralandı.Az daha ya ölecekti ya da kör olacaktı.Ucuz atlattı.Eğer kask olsaydı hiç bir şey olmazdı.Bunu bende biliyorum ama yaşadığım yer köy.Bildiğiniz köy.Köyde kask takmak mantıksız gibi.Misal iki adım öteye git gel onu al bunu al uzun iş gibi bi şey. Böyle alışınca insan artık takmak istemiyor.
Ben eğer isteseydim kaskımı takıom plakam war.SAdece resimler iin plaka ı söktüm de derdim ama hepsini cidden aklımdan geçen şekilde yazdım.Ama cvp lar çok sert diyorum....