anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > Fotoğraflar

SuZuKi TeK TeKeRRR:)))

Bu konuya 76 cevap yazıldı 1880 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#61)
osman_22

osman_22 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
19-07-2008, 22:16 PM

Vayy kuzenime bak be,
olum bence ön tekerleği cıkartıp sat, eline 3-5 bişeyler gecer, zaten hic kullanmıyosun....
Eski
  (#62)
b+rk

b+rk - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: st 1300-pan europan
Kan Grubu: A Rh+
19-07-2008, 22:35 PM

biraz alakasız oldu fakat tek teker taktiklerinin olduğu bir link vardı, link i biliyorsanız koyarmısınız, search de çıkmadı =(
ağır motorlar için taktiğe ihtiyaç var =)
Eski
  (#63)
Grizzly_Wolf

Grizzly_Wolf - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: HONDA
Kan Grubu: O Rh+
19-07-2008, 22:54 PM

yav birader o motorla ön kaldırsan ne kadar havası olur hatta bence komik bi manzara olmuş yanlış anlama motorunu falan küçümsediğim yok bende çok kullandım o motorlardan ama gerek yok bunlara millettin gözünde serseri konumuna düştüğün yetmezmiş gibi milletin canınıda tehlikeye atmaya gerek yok... ama güvenlik olayına gelince bi montla bi kask almaya kalkasan zaten o motorun parası kadar bişey olur heralde güvenlik insanın kafasında olacak kask olsun dursun beyin olmadıktan sonra nasıl olsa bi şekilde ölürsün

CBR 600 rr ,akıllara zarar,bastmı gaza asfaltı yarar...
bizim şairlikte bu kadar
Eski
  (#64)
oğuz-AnTALyA

oğuz-AnTALyA - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: cbf 150 & cbr 125 ıkısıde abılerimin =)
19-07-2008, 23:45 PM

kadir abi haklı

varsa yoksa endurooo
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal) ayrılmaz ,muhteşem,çatlatan,patlatan,sevecen ikili
Eski
  (#65)
dgrmr

dgrmr - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: Honda CBR 125r
20-07-2008, 00:39 AM

Alıntı:
TEK TEKER AGİ´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abarttıkca abartmışsınız kask takmaması kötü bişi ama teker pozisyonunda yavas gidiyor düşsede bişi olmaz hafif sıyrıklarla atlatır ..

b3b3t0 Sanada tek sözüm =))

az indirde ön teker eskisiiin =))
Bu yazıyı okuyunca vay efendim sen kimsin ben 40(10-15-20 farketmez) yıllık motorcuyum diye başlamazsan sevinirim. Çünkü, dikkat ettim yanlış yapan 40 yıllık motorcuların ilk çıkışı bu oluyor, nasiplenmek istemiyorum. Şimdi bu kardeşimize düzgün öğüt verelim sonra o ne yapacaksa yapsın diyorum ve dün yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum...

Dün pilot sağlık kontrolündeydim, bu yüzden a'dan z'ye heryerime bakıldı kısacası girmediğim hastane bölümü kalmadı. Noröloji bölümünde EEG'im çekilmesini beklerken yanımda 35-40 yaşlarında bir bey oturuyordu, elinde baston vardı "Allah allah" dedim içimden "bu yaşta baston" neyse, bu beye hemşire hanım ikinci kata çıkmasını ve raporunu tastik ettirmesini söyledi.

Bey ayağa kalktı önce normal yürüyordu bastondan destek alarak, sonra birden dengesini tamemen kaybederek sağa yatmaya başladı, neyse hemen ayağa kalkıp yardım ettim. Görüntü, ilk defa gördüğüm için çok garip gelmişti neyse kendini toparladı bıraktım yine iki üç adım sonra aynı şey hoop sağa yattı. Yardım da istemiyordu ama belki de utanıyordu bilmiyorum ama gittim koluna girdim "Ben size eşlik edeyim" dedim "Olur" dedi.

Yürümeye başladık yolda sordum "Neyiniz var?" "Yaa sorma kardeşim" dedi "10 yıl önce hızlı motrculardandık, kask mask bilmezdik, BİZE BİRŞEY OLMAZ DERDİK fakat olan oldu" ,"Abi ne oldu bende motor kullanıyorum, korkutma beni" dedim, anlatmaya devam etti", "Yüksek olmayan bir hızda yaklaşık 40-50km/s ile seyrediyordum, bir araba önüme kırdı, fren yaptım sonrasını hatırlamıyorum, gözümü açtığımda kazayı yapalı 27 gün geçmişti, ben bu süre içinde bilinçsiz bir şekilde yatmışım, kafamdan darbe almışım (kafasını asfalta ve diğer araca kasksız çarpmış), neyse iyileştik taburcu olduk, hayatımıza normal devam ettik, kazanın hiçbir olumsuz etkisi yoktu, herşey normal gidiyordu, taki 3 yıl öncesine kadar, 1 gün aniden denge kayıpları başladı ve neredeyse artık her hafta hastanelerdeyim, iş yapamaz hale geldim" dedi... Beyfendiye parkinson teşhizi koymuşlar, hatlığın ilerleyen safhaları çok daha kötüymüş, Allah kendisine kolaylık versin... Kask takmamanın bedelini çok ağır ödemiş canlı bir kanıttı gözümün önünde duran, çok üzldüm ama elimden de hiçbirşey gelmiyordu...

İnanın o beyfendinin halini görseydiniz, kask takmayanlara iki kat daha kızardınız. Beyfendinin adını sanını vermiyorum, belki bu yazdığıma bile kızar, bilmiyorum. okuyup bana kızarsa şimdiden izinsiz bunu yazdığım için özür dilerim fakat bunu yazma sebebimin umarım iyi bir amaca hizmet ettiğini anlar...

Şimdi tektekerci "yavaş" giden arkadaşlarım, bu olayı ablama anlattım kendisi doktor, dediği şu; "sinir koparsa iş biter", vücutta kendini yenilemeyen tek varlık sinirdir ve sinirin kopması için öyle 100km/s hızdaki darbelere gerek yoktur, ters bir şekilde alınan en ufak darbe bile kalıcı hasarlara yol açabilir, sinir için b vitamini tedavisi yapılabilinir fakat o da çare değildir vs...Anlattı.

Şimdi arkadaş yavaş gidiyormuş, birşey olmazmış gibi akla mantığa ve sağlığa aykırı cümlelerinizi kendinize saklayıp, bir an önce kask takmayan (sadece kask da değil) herkese, takmasını öğütleyin ki onların başına gelebilecek benzer durumlardan da siz sorumlu olmayın... Kafaya alınan her darbe tehlikelidir, hızlı yavaş farketmez lütfen kaskınızı mutlaka takın ayrıca 30km/s hız sanıldığının aksine gayet tehlikeli bir darbe oluşturacak bir sürhattir.

tek teker agi ve aynı fikri savunan arkadaşlar sizlere soruyorum doğru mu yapıyorsunuz yanlış mı? Yanlış diyorsanız ne yapacağınızı biliyorsun yok hale doğrusu budur diyorsanız, bu şekilde öğüt verdiğiniz kişilerin sorumluluğunuda aldığınızı unutmayın...
Eski
  (#66)
b3b3t0

b3b3t0 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: SuZuKi - ADDReSS 6.5 HP 50CC
20-07-2008, 23:45 PM

wolf sana bişe dicektimde ben kçügüm die kalsın hayatında takmadıgn we giymedigin mont'la kaskı giyerim tamam mı? mont'um richa kaskım Vemar ilk basta yazmıstım okuman yoksa yollıyım burdan sana 1-2 ögretmen
Eski
  (#67)
PureLife

PureLife - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: CBR 600 RR
28-07-2008, 19:08 PM

çok tehlikeli bir iş yapmışsın.
Eski
  (#68)
alper_satriani

alper_satriani - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: ██████
28-07-2008, 20:45 PM

Alıntı:
b3b3t0´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
wolf sana bişe dicektimde ben kçügüm die kalsın hayatında takmadıgn we giymedigin mont'la kaskı giyerim tamam mı? mont'um richa kaskım Vemar ilk basta yazmıstım okuman yoksa yollıyım burdan sana 1-2 ögretmen
ferrarin de vardır o zaman senin

www. 1000rrlabaşladımallahbelamversin .com
Eski
  (#69)
Jawish

Jawish - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Motoran CJ Shenke
28-07-2008, 21:38 PM

Alıntı:
legend907´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
O motorun önünü kaldırsan nolur kaldırmasan nolur. Güzel motor ama normal gidersen göze daha hoş görünür bence.
Bari bi 600 lük alıp kaldırda, bişey olursa da (ki bu kafayla zaten olur) 600 lük kaldırdı gitti derlerde değer bari.
Fazla söze gerek yok

hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı kalsın
Eski
  (#70)
b3b3t0

b3b3t0 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
28-07-2008, 23:11 PM

param olduktan sonra bütün ferrariler benim rahat oL
Eski
  (#71)
alper_satriani

alper_satriani - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: ██████
28-07-2008, 23:13 PM

o zaman bi de f430 la yanlama videosu koy da ona da yorum yapalım

www. 1000rrlabaşladımallahbelamversin .com
Eski
  (#72)
aargh

aargh - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Suzuki GS500
28-07-2008, 23:24 PM

Resimlere bakmayin valla adamin ici disina ciliyor. Aarkadasi uyarmak guzel ama o resimleri koymayin kardesim. Bakmasaydin demeyin valla insan merak ediyor ve snuc tabi ki hic ic acici degil.

Akvaryumda yasiyorum, muntazam temizligi unutulmus, birkac litrelik bir dunya. Boguluyorum... TAMER
aarghtamer.blogspot.com
Eski
  (#73)
Mert

Mert - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: fazer 600 türünün son örneği :))
Kan Grubu: AB Rh-
28-07-2008, 23:33 PM

tepenn üstü gitte aklın başına gelsin bak nasıl giyiyosun kaskını montunu

RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Eski
  (#74)
b3b3t0

b3b3t0 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
29-07-2008, 09:43 AM

koyarız sorun deil ehliyeti bi alıyım nasıl olsa içindekini yanlarken göremiyorsun
Eski
  (#75)
Tequ

Tequ - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha xT66o-R
29-07-2008, 09:49 AM

Alıntı:
b3b3t0´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
waoooow.. Held mont.. Nerden buldun onuuuuu

Alıntı:
b+rk´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
biraz alakasız oldu fakat tek teker taktiklerinin olduğu bir link vardı, link i biliyorsanız koyarmısınız, search de çıkmadı =(
ağır motorlar için taktiğe ihtiyaç var =)
Bilader bu iş öyle linkle falan olmaz..Basacan gaza alacan kucağa Linkle mi öğrendik biz ..

Konu Tequ tarafından (29-07-2008 Saat 09:50 AM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

Sadece m ' aLi..
Eski
  (#76)
06bluedragger

06bluedragger - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: yamaha aerox 100cc 2T
29-07-2008, 11:22 AM

Alıntı:
Tequ´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
waoooow.. Held mont.. Nerden buldun onuuuuu

Bilader bu iş öyle linkle falan olmaz..Basacan gaza alacan kucağa Linkle mi öğrendik biz ..
abi bana tek teker yapmayı öğret..

kask takmıyorsan koruyacak birşeyin yoktur..

yamaha aerox 100cc 2 zamanlı bebişim satılık sahibinden.com ilan no: 10037997
Eski
  (#77)
mustaa

mustaa - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: var
30-07-2008, 08:22 AM

Alıntı:
MrCool´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir motosiklet sitesinde korumasız olarak hareket yaptığını gösterirsen alacağın yanıtlar bu olur. Ama gene de bu aşağıdaki sonuçları almandan iyidir (kaza fotoğrafları vardır, bakamayacak varsa TIKLAMASIN):
http://www.4shared.com/dir/3363583/6...ograflari.html
güzel resimler demek doğru olmaz ama, ders alıp daha dikkatli olunması gerektiği konusunda bakmakta fayda var, iki teker çok asık suratlı, hiç şakası yok..!!

Konu Seçenekleri