anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > Fotoğraflar

SuZuKi TeK TeKeRRR:)))

Bu konuya 76 cevap yazıldı 1882 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#41)
kalipso

kalipso - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
08-07-2008, 19:37 PM

güzel ama bencede kask tak kızlara 1 dakkalık hava atıcam diye kaza yapıp suratında bir iz olup her kız görünce suratını saklarsın.

Konu kalipso tarafından (08-07-2008 Saat 19:39 PM ) de değiştirilmiştir..
Eski
  (#42)
TEK TEKER AGİ

TEK TEKER AGİ - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: hayabusa,zx10R
08-07-2008, 20:17 PM

Abarttıkca abartmışsınız kask takmaması kötü bişi ama teker pozisyonunda yavas gidiyor düşsede bişi olmaz hafif sıyrıklarla atlatır ..

b3b3t0 Sanada tek sözüm =))

az indirde ön teker eskisiiin =))

siteyi kullanmıyorum artık. herkeze keyifli forumlar
Eski
  (#43)
bandit07

bandit07 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: SYM MIO
08-07-2008, 20:31 PM

UkalÂlık gibi olmasın ama bence çok yanlış bir davranış.
Eski
  (#44)
solmyr

solmyr - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: KANUNİ kırmızı caracal200
Kan Grubu: AB Rh+
08-07-2008, 21:52 PM

Alıntı:
TEK TEKER AGİ´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abarttıkca abartmışsınız kask takmaması kötü bişi ama teker pozisyonunda yavas gidiyor düşsede bişi olmaz hafif sıyrıklarla atlatır ..

yawaş veya hızlı, kafasının yarılmayacağına veya beyin kanaması geçirmeyeceğine kim garanti verir? 1kg lık şeyi kaldırırken fıtık olanlar var, ters bi harekette,ölümle bile sonuçlanabilir, en kötüsünü düşünün en iyisini değil, düşüp bişey olmasa bile durduk yere acı çekmesine ne gerek?

"Bana göre bir Ceset, canlı bedenin taşıyamayacağı bir güzellik & saygınlık taşır"
Eski
  (#45)
TEK TEKER AGİ

Çevrimdışı (offline)
09-07-2008, 13:16 PM

Alıntı:
solmyr´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yawaş veya hızlı, kafasının yarılmayacağına veya beyin kanaması geçirmeyeceğine kim garanti verir? 1kg lık şeyi kaldırırken fıtık olanlar var, ters bi harekette,ölümle bile sonuçlanabilir, en kötüsünü düşünün en iyisini değil, düşüp bişey olmasa bile durduk yere acı çekmesine ne gerek?

Emin ol kendisi de bunları düşünüyodur ;) tamam canım kardeşim sen kaskını tak gez biz sıcak havalarda kask kullanmıyoruz insanları sürekli uyarmanıza gerek yok herkez kendinden sorumlu

Eski
  (#46)
solmyr

solmyr - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: KANUNİ kırmızı caracal200
Kan Grubu: AB Rh+
09-07-2008, 19:28 PM

bunu düşünüyosa ben yokum o zaman, çocuk bu yawf

"Bana göre bir Ceset, canlı bedenin taşıyamayacağı bir güzellik & saygınlık taşır"
Eski
  (#47)
mr_scream

mr_scream - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Hyo gt250r cooming soon...
Kan Grubu: B Rh+
09-07-2008, 19:33 PM

antalya'da heryer bunlardan dolu :D

2 T-K-R SAYGI
Eski
  (#48)
kalipso

kalipso - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
09-07-2008, 19:44 PM

Dalgamı Geçiyosun kocum resım koyuyosun paso barı video koyda ne kadar gidiyorsun görelim
Eski
  (#49)
bladebj

bladebj - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Mondial MCT 250
09-07-2008, 19:53 PM

çok komik ben duruş poziyonunda düştüm korumalarım yoktu dizlerim paramparça oldu elime taş girdi 1 ay ağrısını çektim "yok bişey olmaz düşmez" yav tmm öyle düşünüyo olabilirsiniz de bari böyle yanlış yönlendirmeyin insanları o beyni asfalta dağılanların çoğu "aman şurdan şura aman 10 metre aman hemen gidip gelcem aman kafam pişti ama şu sokaktan döneyim" ayarında adamlar ben 10 metrede gidiceksem korumamı kaskımı takarım arkadaş takmayına da lafımı söyler geçerim takma arkadaşım hiç gerek yok onlar boşa yapılmış zaten tüm düşenler ya acemi ya da senin kadar cengaver değil

Ayrıca mod arkadaşlar amacı insanlara doğru bilgileri sunmak olan sitede amaçla çelişen fotoğrafların ilk girecek insanlarda yanlış izlenim uyandıracak materyallerin yayında kalmasını garipsiyorum

Its not the same, takes two to know Two to know, two to know Why cant you see? Arnold layne...
Syd Barrett
Eski
  (#50)
tororosso

tororosso - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 600rr
Kan Grubu: O Rh+
09-07-2008, 19:58 PM

işte olay budur bu tarz gösterilerden ne anlarlar bilmiş değilim ,,
dostum bende şuan şehır içinde skutur kullanıyorum hemde antalyanın kemer in sıcağında ama kask sız motorun üstüne bile oturmam ,,
arkadaşım burdada var senın tarzında motosıklete binen arkadaşlar tektere muhabbetıne
ama malesef alkışlamıyorum üzgünüm caddede kask sız yanlış hareket
birde bunun farklı tarafı var şimdi bu tarz motr kullanan arkadaşlar tırafıkte araç sürücülerinı kıl ediyorlar sonra bizim gibi binenlerin üstüne sürüyorlar ,
gerek yok akıllı uslu binelim motorumuza işimizi görelim keyfini cıkartalım derim bana göre
neyse

2007 DÜNYA ŞAMPİYONU İLK TÜRK KENAN SOFUOĞLU
Eski
  (#51)
Khutuck

Khutuck - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 2.5 yıl mavi akbilden sonra CuBuF 150
09-07-2008, 20:31 PM

Alıntı:
HeadbaNgeR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
20-30 km hızla giderken kask takmanın kime ne yararı olcak.
olcağı varsa kask takınca da olur zaten.
adam otobanda kullanmıyo motoru. boş arazıde ufak hızlarda kullanıyo.bşey olursa da olcak yani bu kimseyi ilgilendirmez...
anlamıyorum bizi mi düşünüyosunuz yoksa 'kasksız çıkmayn 'diye söylemlerde bulununca kendinizi prof rider fln mı hissediyosunz.
ha eğer bizi düşünüyosanz adam gibi bi kask ve koruma seti hedye edin de takalım.
mahallenin ç0cuklarına da kask ve koruma dağıtalım o zaman. ağaçtan düştüklerinde ya da maç yaparken kullanırlar...
Alıntı:
BikerBoyz34´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bunun 600lük le 50likle alakası yok sen önce olayı anla.adam düştü isterse 10km ile gitsin kafasını kaldırıma vurdu tak gitti ne olacak şimdi.yani ha hayabusadan böyle düşüp vurmuşun ha scooterdan.önemli olan insan hayatı ben böylelerini görünce arkalarından demediğim kalmıyo onca insanın lafını kaldırıyosan takma kardeşim.millet niye size hediye etsin ekipmanları.senin canın burda kimse düşünmeyedebilir aman ne olursa olsun aferin desek süper olur demi.iki gün sonra bunlar gibiler bakın stoppie yaptım suzukiyle diye gerlirler.Herşey kafada bitiyo kafada.canınız o kadar ucuzsa istediğinizi yapın

Ha birşey daha o suzukiyle hiç havalı olmuyosun 600lükler var yeni baya güzzel onlardan al tam süper olursun
Alıntı:

Alıntı:
Alıntı:
Emin ol kendisi de bunları düşünüyodur ;) tamam canım kardeşim sen kaskını tak gez biz sıcak havalarda kask kullanmıyoruz insanları sürekli uyarmanıza gerek yok herkez kendinden sorumlu
Yeterli cevaplar var kask takmamayı destekleyen herkese.

Ben de kask takınca terliyorum, ama vizörü açıp kısa süreli hızlanınca ter falan kalmıyor.

Bisikletle giderken düşüp kol bacak kıran, kafasını dağıtan çok arkadaşım var. Çoğu bisikletin son hızı 40-50km/saat.

2 kez durduğum yerde düştüm, kaskımın iki yanı da çizik. Kask olmasaydı kulaklarımda ufak da olsa yaralar olacaktı. Kulaklarımda yara yok.

Bir kez 35km/sa hızla düştüm, dizliğim olmadığı için ayaklarım hafifçe morardı ve çizildi. Kask-mont-eldiven olmasaydı çenemin sol yanı asfalta vuracaktı, üzerimde tişört olduğu için sol dirseğim yara olacaktı, avuçlarım mutlaka boydan boya üst derisini kaybedecekti. Korumalarım vardı, montun ve eldivenlerin kumaşı az yıprandı, kaskım hafif çizildi, bacaklarım biraz çizildi.

"İki ufak yaradan bir şey olmaz" deme, ayak bileğim 2 aydır hala tam düzelmedi, bir yere çarptığımda hala yerimden zıplıyorum.

Eski
  (#52)
barisan61

Çevrimdışı (offline)
09-07-2008, 20:38 PM

yahu ben de 125 motor var zor şer 10 cm önünü kaldırabiliyorum nasıl bunu yapıyorsunuz yahu nedir taktiği
Eski
  (#53)
TEK TEKER AGİ

Çevrimdışı (offline)
09-07-2008, 20:57 PM

Alıntı:
bunu düşünüyosa ben yokum o zaman, çocuk bu yawf

evlat çocuk dediğin adamın senden büyük oğlu var

Eski
  (#54)
xmanos32

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: honda titan
Kan Grubu: O Rh-
09-07-2008, 21:04 PM

bence kask kesinlikle takmalısın can güvenliğin için

motosikleti honda titan
Eski
  (#55)
mr_scream

mr_scream - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Hyo gt250r cooming soon...
09-07-2008, 21:45 PM

khutuck bunların hepsinin amacı dikkat çekip sivrilmek açıkcası başarıyolar da tbrkler hepinize.. umarım sizin çocuklarınız da öle ön kaldırıp gezinirse gurur duyarsınız saygılar sewgiler

2 T-K-R SAYGI
Eski
  (#56)
b3b3t0

b3b3t0 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: SuZuKi - ADDReSS 6.5 HP 50CC
11-07-2008, 09:01 AM

kaskımı cogu zamanda takarım arkadaşlar ama yani coluk cocuk diyenlede istedigi drag'a kalkarım fark etmez tek tekeri seyretmek istiyorsanız cuma cumartesi akşamları caddebostan ES virajındayım forumu davet ediyorum herkezi beklerim coluk cocuk diyende 2 tane aynı motordan getirsin drag a kalkalımmm
Eski
  (#57)
06bluedragger

06bluedragger - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: yamaha aerox 100cc 2T
Kan Grubu: A Rh+
12-07-2008, 08:38 AM

lem ALLAH gönlüne göre versin..

50cc ile kaç vuruyon bakim sen..
yaş kaç kilo kaç boy kaç madem drag yapacaz bunlarıda bileyim..
bende aerox var tekere bi kaldırıyom oooo deme indiremiyom..
hacı ben tek teker manyağıyım şimdilik 2 tanesiyle yetiniyorum gel kapışalım her konuda her ortamda

sen kask takmıyormuşsun iyi bakalım takma zati bende iç çamaşırımla tek teker yapıyorum mağlum hava sıcak t-shirt pantalon ayakkabı içinde bunalıyorum çiçekli boxer donumla geziyorum hem az ağırlık oluyo tekere rahat kalkıyorum sana istediğin kadar gideyim mesafeyi sen belirle kaç km diyosan giderim viraj filen dert değil ben profesyonelim dengemi iyi ayarlarım kask ta takmıyorum ne takıcam plastik parçasını gider evden emaye tencere giyerim..

sana kolay gelsin bi tarafını drag yaparken yada tek teker yaparken kırarsan mutlaka buraya konu aç sana ilk geçmiş olsun'u ben diyeceğim..

kask takmıyorsan koruyacak birşeyin yoktur..

yamaha aerox 100cc 2 zamanlı bebişim satılık sahibinden.com ilan no: 10037997
Eski
  (#58)
ryangt

ryangt - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
12-07-2008, 08:46 AM

2 zamanlının hakkında anca bir 2 zamanlı gelirdi :D

arkadaşlar gerekli uyarıları yapıp gerisine karışmayalım derim ben,yarılcak olan bizim kafamız değil nasıl olsa kafa yarılınca belki yerine gelir
Eski
  (#59)
b3b3t0

b3b3t0 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: SuZuKi - ADDReSS 6.5 HP 50CC
13-07-2008, 22:46 PM

abi bak ben ne diyorum sen banada aynı motordan kalkalım diyorum hemde istersen git hiç giymeden yap tekerini beni ilgilendirmez ist'ye geldigin zaman söylede tanısrır kapısırız bi gün tek tekerrr
Eski
  (#60)
06bluedragger

06bluedragger - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: yamaha aerox 100cc 2T
Kan Grubu: A Rh+
14-07-2008, 08:21 AM

ne gelicem kendimi yorcam bee..

lem ben sana şaka amaçlı bişi dedim hemen gerçek anladın bak tecrübelerimizden yola çıkarak senin yanlışını düzeltmeye çalışıyoruz tamam hareketin güzel bişi demiyorum ama kafana en azından yarım kask bari tak ilk çarpma anından bi nebze kafanı korusun ALLAH korusun kafan yarılır dahası sakat kalabilirsin yada felç olabilirsin aman dikkat et bende 2 zamanlı 100cc yamaha aerox var ben hiç tek teker çabasına girmedim tamam tek teker yapmayı bende çok isterdim ama ne gerek var boşwer sen bizim küçük uyarılarımızı ciddiye alırsan hepimiz seviniriz çünkü biz kasksız motosiklete binen insanlardan nefret ediyoruz..

kask takmıyorsan koruyacak birşeyin yoktur..

yamaha aerox 100cc 2 zamanlı bebişim satılık sahibinden.com ilan no: 10037997

Konu Seçenekleri