anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > Fotoğraflar

SuZuKi TeK TeKeRRR:)))

Bu konuya 76 cevap yazıldı 2040 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#21)
huceyn

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: F5 SS&CBR 125R
Kan Grubu: A Rh+
14-06-2008, 11:39 AM

kınıyorum seni.meğer biz boşa konuşuyormuşşuz.kaza haberlerini falan boşa yazıp ilgleniyomuşuz.caddede akrobasi olmaz.hadi oldu kasksız olmaz!!!!
Eski
  (#22)
MrCool

MrCool - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Suzuki LS 650 Savage / Kawasaki ZX-9R / Yamaha 600 Fazer
Kan Grubu: O Rh+
14-06-2008, 19:02 PM

Arkadaşlar, çok kızmayalım. Sonuçta motosiklet siteleri bilinçsiz sürücüleri uyarmaya yarıyor. Fazla üstüne gidersek onun gibi olanlara doğru yolu gösteremeyiz çünkü bu sefer siteye bir daha girmek istemezler. Amaç doğru yolu göstermek olmalı, dövmek değil.

Ne ekersen onu biçersin
Eski
  (#23)
b3b3t0

b3b3t0 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: SuZuKi - ADDReSS 6.5 HP 50CC
15-06-2008, 20:12 PM

YeNi fotolarım war kask takamıyorum cok sıkılıyorum

[url=httpimageshack.us][IMG]httpimg215.imageshack.usimg2154038goruntu0243hr0.j pg[IMG][url]
[url=httpg.imageshack.usg.phph=215&i=goruntu0243hr0 .jpg][IMG]httpimg215.imageshack.usimg2154038goruntu0243hr0.e ba3da1acf.jpg[IMG][url]

Eski
  (#24)
a.banus

a.banus - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: honda cbf150
Kan Grubu: B Rh+
15-06-2008, 20:28 PM

afferim sana ayakların öle yanda olmaz ayaklarını içeri al öle yap düşersen daha etkili olur

hiç bir yorumu okumadın sanırım valla ben seninyerine hepsini okudum ama sana bi faydası olmayacak benim okuduğumun

lütfen rica ediyorum bu tip hareketlerden kaçınalım hele hele koruma olmdan motora bile binme derim
demin kaza fotolarını gördüm hepten içim bi fena oldu
Eski
  (#25)
06bluedragger

06bluedragger - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: HONDA CBF 150 --(SİYAH)
15-06-2008, 20:58 PM

kafan gözün yarılınca yanımıza gelirsin sizler haklıymışsınız dersin ama yarım tas gibi olan kaslardan bari tak..

kask takmıyorsan koruyacak birşeyin yoktur..

kerem 0546 802 36 04
Eski
  (#26)
motolektra

motolektra - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
07-07-2008, 12:41 PM

Alıntı:
b3b3t0´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
SuZuKi oLMaSı BaŞKa Bi aYRıCaLıKK
6.5 HP oLMaSı Bi aYRıCaLıKK
2 ZaMaNLı oLMaSı bi aYRıCaLıKK
SoNuÇÇ

ben de makina sandıydım...

MoToLeKtrA
Eski
  (#27)
JAKELOS

JAKELOS - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: CBR 600 F
Kan Grubu: AB Rh+
07-07-2008, 12:48 PM

canım ciğerim tak şu kaskı kafana, bak burda abilerin ablaların üzülüyo böle durumlarda.
ayrıca senin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz...
Eski
  (#28)
HeadbaNgeR

HeadbaNgeR - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: her marka ve ebatta otobüslerim var
07-07-2008, 12:55 PM

20-30 km hızla giderken kask takmanın kime ne yararı olcak.
olcağı varsa kask takınca da olur zaten.
adam otobanda kullanmıyo motoru. boş arazıde ufak hızlarda kullanıyo.bşey olursa da olcak yani bu kimseyi ilgilendirmez...
anlamıyorum bizi mi düşünüyosunuz yoksa 'kasksız çıkmayn 'diye söylemlerde bulununca kendinizi prof rider fln mı hissediyosunz.
ha eğer bizi düşünüyosanz adam gibi bi kask ve koruma seti hedye edin de takalım.
mahallenin ç0cuklarına da kask ve koruma dağıtalım o zaman. ağaçtan düştüklerinde ya da maç yaparken kullanırlar...

• people = sh*t / kimseye inanma,kimseye güvenme,kimseye aldanma KENDİN COŞ ! ...
Eski
  (#29)
only_king

only_king - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: yoq:(ama olujak. hıh
07-07-2008, 13:07 PM

Alıntı:
HeadbaNgeR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
adam otobanda kullanmıyo motoru. boş arazıde ufak hızlarda kullanıyo.bşey olursa da olcak yani bu kimseyi ilgilendirmez...
anlamıyorum bizi mi düşünüyosunuz yoksa 'kasksız çıkmayn 'diye söylemlerde bulununca kendinizi prof rider fln mı hissediyosunz.
ha eğer bizi düşünüyosanz adam gibi bi kask ve koruma seti hedye edin de takalım.
mahallenin ç0cuklarına da kask ve koruma dağıtalım o zaman. ağaçtan düştüklerinde ya da maç yaparken kullanırlar...
yanlış düşünceler içarsindesin ark. ayrıja b3b3t0 senide kınıyorum ark. nolursa olsun kask ve montun üzerinde olmalı biraz sıkılacaksın ama faydasını elbet bir gün göreceksin
Eski
  (#30)
JAKELOS

JAKELOS - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: CBR 600 F
07-07-2008, 13:15 PM

evet, kask takın diyince kendimi en kıdemlisinden prf. ...zannediyorum . Kask takmayanı savunanda kendini ne zannediyor....
boş araziye asfalt falan dökmüşler bide fotolarda asfaltlı boş arazide başka boş boş gezenlerde var.
takdir sizin....
Eski
  (#31)
ali307

ali307 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: HoNDa ToDaY
07-07-2008, 13:20 PM

bırakın su işi ya babam sizin gibilerini gördüğü için büyük motor almıyo ya ... gebericeniz hem töbe töbe...

birde orjinal 6.5 bg mi??
Eski
  (#32)
maxx75

maxx75 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: GS500 dü...bi zamanlar...
07-07-2008, 23:59 PM

Alıntı:
iyide niye bu kadar zoruna gitti ki...yanlış bişey mi söylüyorlar...doğrusu bu isteyen takar isteyen takmaz arkadaşlar sadece uyarıyor...tamam hadi bu scooterla düşük hızlarda yapıyor...ya ilerde büyük bi makina alırda yine "kask sarmıyo beni ya sıkılıyorum"derse ne olacak...herneyse adam takmıyor ki zaten baksana yeni resimler eklemeye devam ediyor takılıyor kafasına göre...inşallah yarın öbürgün takılacağı bi kafası olur

2 W H E E L S R I D E R
Eski
  (#33)
HeadbaNgeR

HeadbaNgeR - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: her marka ve ebatta otobüslerim var
08-07-2008, 00:04 AM

al işte bi cengaver daha.
600 e binip de takmazsa diycek bişeyim yok. o zaten kendi kafasızlığı.
ayrıca insanların kask takıp takmamaları kimseyi ilgilendirmez...

• people = sh*t / kimseye inanma,kimseye güvenme,kimseye aldanma KENDİN COŞ ! ...
Eski
  (#34)
BikerBoyz34

BikerBoyz34 - ait Avatar

Aktif (Online)
08-07-2008, 01:17 AM

bunun 600lük le 50likle alakası yok sen önce olayı anla.adam düştü isterse 10km ile gitsin kafasını kaldırıma vurdu tak gitti ne olacak şimdi.yani ha hayabusadan böyle düşüp vurmuşun ha scooterdan.önemli olan insan hayatı ben böylelerini görünce arkalarından demediğim kalmıyo onca insanın lafını kaldırıyosan takma kardeşim.millet niye size hediye etsin ekipmanları.senin canın burda kimse düşünmeyedebilir aman ne olursa olsun aferin desek süper olur demi.iki gün sonra bunlar gibiler bakın stoppie yaptım suzukiyle diye gerlirler.Herşey kafada bitiyo kafada.canınız o kadar ucuzsa istediğinizi yapın

Ha birşey daha o suzukiyle hiç havalı olmuyosun 600lükler var yeni baya güzzel onlardan al tam süper olursun

Eski
  (#35)
legend907

legend907 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Aprilia RS 125
08-07-2008, 02:04 AM

O motorun önünü kaldırsan nolur kaldırmasan nolur. Güzel motor ama normal gidersen göze daha hoş görünür bence.
Bari bi 600 lük alıp kaldırda, bişey olursa da (ki bu kafayla zaten olur) 600 lük kaldırdı gitti derlerde değer bari.

Hep destek tam destek!
Hep koruma tam koruma!
Eski
  (#36)
croner

croner - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Kawasaki Ninja 250r "Siyah"
Kan Grubu: AB Rh-
08-07-2008, 02:50 AM

Alıntı:
b3b3t0´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bizim burda 5 den sonra fazla araba geçmez hemde düşsemde motoru bırakırım ama yinede kaskı takınca komik oluyorumm ufacıcık motor ))
of ya cidden nefret ediyorum bu tür düşüncelerden, bu tur insanların motor kulturune yaptıgı katkıdan..

yinede sonucta tabi herkesin kafası kendine (kask takmak acısından) herkesin fikri ve tercihide kendine... allah uzun omur versin...

Alıntı:
anlamıyorum bizi mi düşünüyosunuz yoksa 'kasksız çıkmayn 'diye söylemlerde bulununca kendinizi PROF RİDER fln mı hissediyosunz.
sen koşma hızıyla (5-10km) kaldırıma yada dedigin gibi bos arazide taşa yada bomboş asfaltta YERE çarptın kafanı sıfatın kayar, yada allah korusun kalıcı hasar olabilir..

ben 50km uzeri hızda komple çakıl havuzuna düştüm yeni kaç tur takla attm hiçbirşey olmadı sadece 2 gun kolum ağrıdı o da kastıgım için kaza anında. Ha kaskı sorarsan vizoru o kadar kotu çizildiki iflah olmaz hale geldi gittim yeni vizor aldım, o çiziklerde suratımda olsa eminim çok yakışırdı...

DİP.NOT: KENDİMİ PROF RİDER HİSSETTİM COK MUTLUYUM... ama o kask takmayanları savunanların kafalarına dediğimin %10 u girdiyse o zaman cok mutluyum işte...

Konu croner tarafından (08-07-2008 Saat 03:01 AM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
Eski
  (#37)
atlantic

atlantic - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Artık binmiyorum
08-07-2008, 08:58 AM

Herkes kendinden sorumlu arkadaşlar. Uyarmadı demezsiniz hiç olmazsa. Aferin kardeşim, böyle devam et. Bir gün her tarafını sargı bezi ile doladıklarında daha komik olacağını unutma ama. Şu tek teker olayına da hastayım, ne var yani? Bin motoruna akıllı uslu kullan işte. Amaaaaaann, banane beaa. Kime dil döküyorum ben...

Gilera Nexus 500ie
Sahibinden İlan No: 10236978
Eski
  (#38)
chopperrider

chopperrider - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Suzuki GS 500....Keeway SuperLight 150
08-07-2008, 09:43 AM

beyler benim anladığım çoluk çocuk kendilerince abuk subuk şeyler yazıp sonra gelen iyiniyetli uyarı mesajlarını okuyup kendilerince bi taraflarıyla gülüyolar.
boşverin derim. benim anladığım bu sayfalardan budur. ya bi de bence de herkes kask takmasın. tabi seleksiyon olsun biraz. malum nüfus artıyo, ekonomik kaynaklar da sınırlı. gerekli gereksiz herkes tüketmesin...

capon capon dediniz ahada geçtik capona. bakın mazallah motor tık desin hepinizi çine kadar kovalarım haaa
Eski
  (#39)
Endurocu01

Endurocu01 - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: SUZUKİ DR 800 BİG
08-07-2008, 18:33 PM

no coment

Canım buz gibi bira istiyor,ama hanım içme diyor napcem ben
Eski
  (#40)
solmyr

solmyr - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: KANUNİ kırmızı caracal200
08-07-2008, 19:03 PM

Alıntı:
Endurocu01´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
no coment

"Bana göre bir Ceset, canlı bedenin taşıyamayacağı bir güzellik & saygınlık taşır"