Alıntı:
b3b3t0´isimli üyeden Alıntı
bizim burda 5 den sonra fazla araba geçmez hemde düşsemde motoru bırakırım ama yinede kaskı takınca komik oluyorumm ufacıcık motor  ))
|
of ya cidden nefret ediyorum bu tür düşüncelerden, bu tur insanların motor kulturune yaptıgı katkıdan..
yinede sonucta tabi herkesin kafası kendine (kask takmak acısından) herkesin fikri ve tercihide kendine... allah uzun omur versin...
Alıntı:
HeadbaNgeR´isimli üyeden Alıntı
20-30 km hızla giderken kask takmanın kime ne yararı olcak.
olcağı varsa kask takınca da olur zaten.
adam otobanda kullanmıyo motoru. boş arazıde ufak hızlarda kullanıyo.bşey olursa da olcak yani bu kimseyi ilgilendirmez...
anlamıyorum bizi mi düşünüyosunuz yoksa 'kasksız çıkmayn 'diye söylemlerde bulununca kendinizi PROF RİDER fln mı hissediyosunz.
ha eğer bizi düşünüyosanz adam gibi bi kask ve koruma seti hedye edin de takalım.
mahallenin ç0cuklarına da kask ve koruma dağıtalım o zaman. ağaçtan düştüklerinde ya da maç yaparken kullanırlar... 
|
sen koşma hızıyla (5-10km) kaldırıma yada dedigin gibi bos arazide taşa yada bomboş asfaltta YERE çarptın kafanı sıfatın kayar, yada allah korusun kalıcı hasar olabilir..
ben 50km uzeri hızda komple çakıl havuzuna düştüm yeni kaç tur takla attm hiçbirşey olmadı sadece 2 gun kolum ağrıdı o da kastıgım için kaza anında. Ha kaskı sorarsan vizoru o kadar kotu çizildiki iflah olmaz hale geldi gittim yeni vizor aldım, o çiziklerde suratımda olsa eminim çok yakışırdı...
DİP.NOT: KENDİMİ PROF RİDER HİSSETTİM COK MUTLUYUM... ama o kask takmayanları savunanların kafalarına dediğimin %10 u girdiyse o zaman cok mutluyum işte...