Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 2006 ybr 125 (mavi)
Kan Grubu: B Rh+
14-08-2007, 11:49 AM
Sevgili Volkan İnönü resimleri çok harika ellerinize sağlık.1974 senesinin yazında oradaydım paraşütçü olarak.O günlerim aklıma geldi.Havuz o zamanlar adi taş betondan ve yosunluydu.Ama yine de eğitimlerden sonra bize beş yıldızlı otellerin havuzunu aratmazdı
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: cbf 150:::::08
Kan Grubu: O Rh+
22-08-2007, 23:46 PM
sanki paris şuna bak şanlı türk bayrağımız sinan abi ve ben kadimm dostum yol arkadaşım eray bi önceki kare ye sığdıramadık kask ve montlarımıza da bi sandalyee ayırdık. bizim kırmızı şeytanlar karanlığa saklanmışlar.
beni kırmayıp yol arkadaşı olan eray kardeşim ve sinan abime teşekkürler.
meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: YBR '05
Kan Grubu: A Rh+
26-08-2007, 23:46 PM
bitane de benden resim firmamız 10dk dinlenme molası dedi volkan abi. ... minikkuşum ortadaki... o gün 8 motosikletten sadece çift farlı motosiklet bendim ... acaip havalı oldum gece...
Konu digi_boy26 tarafından (26-08-2007 Saat 23:49 PM ) de değiştirilmiştir..
kasksız dizliksiz montsuz geleceksen hiç gelme yanıma. baştan söliim beni tanıyanlar bilir scootera binerken bile tam korumalıydım motorun büyüğü küçüğü olmaz sonuçta 2 teker üstündesin
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Kocakurt '90
Kan Grubu: A Rh-
26-09-2007, 19:19 PM
Selamlar ola herkese dün akşam okuldan geldiğim gibi KOCA KURT'uma atlayıp bi temiz hava aliim dedim ve BOZDAĞ ZİRVE vurgunu yaptım.Ben bu yollara,bu dağlara,bu memlekete AŞIĞIM yha
KOCA KURT mehtaba karşı uslu uslu dururkene ben biraz güzellikleri keşfe daliim dedim
ve işte zirvedeki güzelliklerden bir tanesi,bu da bizim eyfelimiz sayılır
Tam o anda arkamda bayırı çıkabilmek için yırttıran otobüsün dönüşte yakalayabildiğim karesi
Bu yollar bööle aktıkça,Coşar KOCA KURT'um gaza bastıkçaRamazanda olmamız davulcu ruhumun bir adım öne çıkmasını sağladı galiba
Koca Kurt'tan bir poz daha
Artıkın ufak ufak inişe geçiyoruz.Burda benden başka misafirleri de vardı mekanımınBirde keskin bir viraj,sonu görünmeyen bir yol misali
işte burası da o keskin virajın keskinliğini kaybettiği yer
Aha bu demin rampada yırtınan otobüs değil mi yhauwDayın pek bi hızlı gidiyodu Peygamber Vitesi'ne takmış galiba
Otobüsü yakalıyim diye hemen sallandım aşşağıya ama kaçmış uyanıkben de baktım manzara güzel; ESKİŞEHİR'den bi kare de burda aldım
ve ve ve...ve işte akşamın joker resmi;Ay'ın o güzel yüzünü göstermesiyle birlikte mehtabın yansıdığı doğa harikası manzara!Aaah ah isterdim ki gönlümdeki insan yanımda olsaydı da beraber izleseydik bu manzarayı
Ve işte gidiyoruz artıkın
O mehtabı bırakıp gitmem zor oldu ama neyse...
İlginize teşekkür eder,Herkese iyi sürüşler dilerim
Konu headhunter251 tarafından (27-09-2007 Saat 19:04 PM ) de değiştirilmiştir..
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Kocakurt '90
Kan Grubu: A Rh-
09-11-2007, 19:27 PM
Way bea ne güzelmiş yha eski günler demin tekrar resimleri gözden geçirdim gözlerim yaşardı bea
Allah birlikteliğimizi bozmasın.her ne kadar kayıplarımız olsa da biz dimdik ayaktayız
Nerden çıktı şimdi bu msj. diye merak edenler olabilir,ne biliim içimden geldi öööle bi anda yazmak istedim
Birde her Eskişehir mt ile ilgili topicte Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
headhunter251 en az bir misafir oluyor Kim bu misafirler anlamadım gitti.Heyyy misafir kardeş oku bunu:
-Artık üye olma zamanın gelmedi mi senin???
Konu headhunter251 tarafından (09-11-2007 Saat 19:32 PM ) de değiştirilmiştir..